- 22 Haziran 2018
- 51
- 75
- 36
Anladım canım.. Bekleyip görücez artık :)
Benim sat da 26 mayıs..
Ben ilk 22 Haziranda kan vermiştim 100.7 çıktmıştı iki gün sonra da 416.7 çıkmıştı en son yaptırdığım bunlar canım..
Canım bende öyle şiddetli bi ağrı yok fakat adet sancısı gibi ara ara yokluyo. Umarim önemli bişey degildirKızlar ben randevumu 5 temmuzdan 3 temmuza aldırdım..
Çünkü dün yine kasık ve bel ağrılarım oldu çok fazla ve sürekli oluyorlar bir haftadır.
Artık canımı sıktı dedim erken gideyim..
Sizlerde bu durum var mı?
Gün içinde bile böyle..
Ama akşamları bildiğiniz sanki regl olmuşum da ilk gün o ağrıları çekiyormuşum gibi bi sancı..
Tebrik ederim arkadasim .Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşaallah.Gunaydin kizlarrrr resmen hamileyim! Değerim 654 çıktı!! Daglaara taslara kuşlara herkese söyleyesim varrr ama keseyi görmeden hayır :)
S ssule07 @rainbow4607perikanadi çok tesekkur ederim tatlı anneler:) darısı isteyen herkese inşallah. 6 aydır bekliyordum hala inanamıyorum! Bat günü hakkında kesin bisey diyemiyorum biraz düzensiz, ama erken yumurtluyorum onu öğrenmiştim,
Teşekkür ederiz..2018 mart annesi olarak sizleri kutlamak istedim.zaman çok hızlı geçiyor bir bakmışsınız kucaklarinizda yavrularınız.mart ayi candır.dogum için en ideal aydır.kizim üç buçuk aylık darısı sağlıkla size olsun.hepinize sevgiler..
Bende bi sıkıntı mı var bilmiyorum ki..Canım bende öyle şiddetli bi ağrı yok fakat adet sancısı gibi ara ara yokluyo. Umarim önemli bişey degildir
Yoktur canım merak etme.umarim geçici birseydir .
Teşekkür ederiz..
O kadar yolun başındayız ki sabırsızız yok keseydi yok bebekti yok kalp atışı felan daha hiçbirini görmedim ben mesela:)
Bende bi sıkıntı mı var bilmiyorum ki..
Salı günü öğrenicem bakalım..
Gayet çok iyi canım güzel artmış..Bu arada kan sonucumu öğrendim bi arkadaşım sayesinde .473 olmuş hormon .
Salı günü 157 idi. Nasıl sizce
Ay içim ferahladı çok şükür .Gayet çok iyi canım güzel artmış..
Senin de neredeyse iki kat artmış benim 4 kat artmasının sebebini gidince salı günü öğrenicem :)
Belki de normal :)
Ya öyle düşününce çok hevesleniyorum ama sanmıyorum canım.. Erkek bebeklerde de böyle artıyor diyorlar ama tabi bilimsel bir yanı yok :)Ay içim ferahladı çok şükür .
Canım acaba senin çoğul gebelik olabilir mi. Zaten ben çok artmasını anormal görmüyorum. Normaldir eminim canım
Salı günü bekliyor olucam inşallah muayene sonucunuYa öyle düşününce çok hevesleniyorum ama sanmıyorum canım.. Erkek bebeklerde de böyle artıyor diyorlar ama tabi bilimsel bir yanı yok :)
Bakalım nasip her şey..
Salı günü söylerim inşallah size..
Canım benim :)Salı günü bekliyor olucam inşallah muayene sonucunu
Hayırlı olsun tebriklerGunaydin kizlarrrr resmen hamileyim! Değerim 654 çıktı!! Daglaara taslara kuşlara herkese söyleyesim varrr ama keseyi görmeden hayır :)
Çok teşekkür ederim, öğrenen herkesin hayırlı olsun !!! :)Hayırlı olsun tebrikler
Hadi bakalım sen de aramıza katıl biran önce..Selam kızlar. Ben kkda yeniyim. hamile kalayım öyle üye olurum diyodum ama 1 senenin sonunda ümitlerim iyice azaldı. Belki bu topik bana uğur getirir bu ay hamile kalırım ben de sizlerle olurum inşallah. bat 14 temmuz 24 günde bir adet oluyorum. tutarsa martın son günlerine denk gelecek doğum. dua edin benim için hamişler. malum hamile duası :))
Selam kızlar. Ben kkda yeniyim. hamile kalayım öyle üye olurum diyodum ama 1 senenin sonunda ümitlerim iyice azaldı. Belki bu topik bana uğur getirir bu ay hamile kalırım ben de sizlerle olurum inşallah. bat 14 temmuz 24 günde bir adet oluyorum. tutarsa martın son günlerine denk gelecek doğum. dua edin benim için hamişler. malum hamile duası :))
Selam kızlar benimde 11 temmuz bat günüm InşAllah gelmezde hamile kalırız güzel haberlerimizi burdan paylaşalım 16 aydır bekliyorum bunun için Rabbim hayırlı vakitte sağlıcakla nasip etsin InşAllah hepimize. Bata 13 gün var vakit geçmiyo beklemek de yorucu gerçekten
Rabb'im en kisa surede hem size hem de sizin gibi bebek isteyen ici sevgi dolu herkese nasib etsin :)
Allah razı olsun canım sende sağlıcakla evladını al InşAllah kucağına vatanımıza milletimize büyüklerine saygılı hayırlı evlâd olsun InşAllahRabb'im en kisa surede hem size hem de sizin gibi bebek isteyen ici sevgi dolu herkese nasib etsin :)