2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bir app var dr.banu çiftçi diye haftası haftasına faydalı bilgiler veriyor videolu anlatımla. Hoşuma gitti. Doktor güzel güzel anlatıyor. Azıcıkta magazin yapalım Çin burcundan baktınızmı kız mı erkek mi diye arkadaşlar yapmıştı bana erkek çıktı haha :) tabiki rabbim bilir işin muhabbetiydi o kısım. Hamileliğin en heyecanlı kısmı bana göre cinsiyet öğrenmek.Doktora yanlış görmüyorsunuz demi demiştim :) o da %99 demişti. Bakalım bu sefer nasıl olacak.

Aranızda tiroid hormonu yüksek çıkanlar var mı ne yapıyorsunuz bu durumda
İlk hamileliğimde çıkmıştı eğer tsh 2.5 in üstünde ise dahiliye doktoruna yönlendirilir ve tiroid ilacı kullanırsınız. 3 yıldır kullanıyorum ben minicik bi hap zaten hemen tsh ı düşürüyor. Senin yüksek mi çıktı canım?

Cok guzel anlatiyo. Faydali bilgileride var bende tum vidiolarni izledim.
Cin takwimine hic inanmiyorum.
Ama soyle bir hesaplama yontemi var enterasan sekilde dogru cikiyo.
Hamile kaldigin yas + hamile kaldigin ay- 9 = cift cikarsa kiz. Tek cikarsa erkek.
(Dikkat edilmesi gereken son adet tarihin dilde hamile kaldigin ay )

Ben hamile kalmadan önce baktırdıpımda yüksek çıkmıştı o zaman ilaç kullanmıştım düşmüştü. Hamileliğim esnasında bakılmadı bu hafta gidip sorucam zaten.. ama benim merak ettiğim eğer benim şuan hala yüksekse bebeğe bir zararı olmuş mudur. Bilmiyordum çünkü 2-2.5 olması gerektiğini doktor da niye bir şey demedi anlamdım

ben de baktım kız çıktı Bakalım tutacak mı

Buna göre de kız çıkıyor hadi hayırlısı

Evet benim de çok hoşuma gitti videolar. Bende inanmam, bu hesaplamada da erkek çıktı bir oğlum var bakalım:) sağlıkla dünyaya gelsinler tek canım.

Tsh evet önemli. Hamilelikte özellikle hormonların dengesi bozulabiliyor doktorun kan tahlillerinde tsh ı da mutlaka istemeliydi. İlk hamileliğimde 5 haftalıkken verdiğim tahlillerde tsh 6.28 çıkmıştı bi sonraki kontrolüm 2 hafta sonraydı o zaman ilaç yazıldı çok şükür sorun yaşamadım. İnş sorunsuz geçer senin de.

Canm başka bir doktora daha gitsene tek doktora bırakma bunubunu. kese 20mm olana kadar gorunmesi lazim ben daha önce boş gebeliği yaşadim inşallah senin bebisin görünür daha erken hakkında hayırlısı olur inşallah

İnşllh tşk ederim bu kadar geç alıyorsa bir bildiği vardır inşllh

Persembe gunu hem keseyi hem kalp atisini gordum duydum canim ins sende bir an once duyarsin
Vajinal mi yoksa normal ultrasonla mı gördünüz acaba günlerimiz çok yakın ben de salı gitmeyi düşünüyorum
Persembe gunu hem keseyi hem kalp atisini gordum duydum canim ins sende bir an once duyarsin
Vajinal mi yoksa normal ultrasonla mı gördünüz acaba günlerimiz çok yakın ben de salı gitmeyi düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…