- 13 Ocak 2016
- 1.987
- 2.655
7. Haftada hem kese, hem bebek, hem kalp atışı hepsini birden hallettim.:)Kızlar nasılsınız :) kese icinde bebis ne zaman gorulur tahminen :) bugun kontrolum var 5+3 olduk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
7. Haftada hem kese, hem bebek, hem kalp atışı hepsini birden hallettim.:)Kızlar nasılsınız :) kese icinde bebis ne zaman gorulur tahminen :) bugun kontrolum var 5+3 olduk
Evet toplu verdi progestonda var yatmadan önce fitil olarak kullanıyorum yani canım bir sürü ilaç kullanıyorum bebeğim iyi olsunda herşeye razıyımToplumu verdi dr un canm ben 2 kullandım bidaha gitmedim kontrole progeston içiyorum ama
cokk tesekkurler canım :) gecen hafta 4+3 de keseyi gördü hersey güzel dedi doktorumuz :) bugun de var bakalım :)7. Haftada hem kese, hem bebek, hem kalp atışı hepsini birden hallettim.:)
devlet hastanesinde mi oluyorsunuz kontrollerinizi :) ben devlete gidiyorum simdilik o yuzden bugun gorur muyuz bilmiyorum hayırlısı :) cok tesekkur ederimBen dun 5+4 dum ve gordum ama doktorun ultrasonunda degil baska bi gelismis ultrasona yonlendirdi onda gördük
Kacinci haftadasin canimMerhaba arkadaşlar bende mart annesi olacağım inşallah yaklaşık 3-4 haftadır grubu sürekli okuyorum daha önce kalp atışı oluşmadığı için bir kürtajım vardı. Bu yüzden biraz haftam ilerlesin diye bekledim. Herkese sağlıklı doğumlar diliyorum şimdiden
Canım benim ne güzel cok sukur bebegin seninleymis ki hissetmissin de zaten :) ben de biraz bu tarz seyler duyup kendimi kötü etkilemesine izin vermemek icin yazdım buraya :) ne olursa olsun moral bozuklugu yapmayacagım...insallah sorunsuz gecer iyi gecer ama göremedim dese bile doktorum aklıma hep iyi seyler getirecegim :)Ben 5+4 de gittigimde sadece kese gözükmüştü beta hcg 12binlerdeydi doktor kac kez ultrosun yapti bos gebelik olabilecegini soyledi ama ben aldirmadim hissediyordum cunku hersey iyi gidiyordu ve 7.haftama kadar gitmicektim ama gida zehirlenmesi yasadim cok kotuydum acile gittigimde tam 6.haftamdi hem bebisi hemde kalp atisini gordu o yuzden sana suan bebis gozukmuyor desede aldirma olurmu rahat ol
cok tesekkur ederim canım benim :)Aynen o zaman her şeyi çok net görürsünüz canım.
7+1 iz bugünKacinci haftadasin canim
Mide bulantısı olmayınca bebek sağlıksız diyolar bende de öğürme oldu 1 2 kez ne kusma nede bulandı korkmaya başladım ben yaa
Bi arkadaş diyo sorun var sende ozaman mide bulanın yoksa dye sınır oldum ayy ne olcak dye ama anlatamıyorsun bazen canm
Kendisi doğuracak bi arkadaş sürekli bende bi sorun arıyor bulantı yoksa bebek sağlıksız dye bende öyle bişey olmaz dedim ama anlamamakta ısrar edip kendi bildiği doğru sanıyor
Kızlar geçen yıl haziran ayında ikiz yavrularımı 27 haftalıkken kaybettim. Rabbim tekrardan nasip etti ama içimde hep bir korku sıkıntı var. Nasıl başedeceğim bu vesveselerle bilmiyorum. İçimdeki bu acıyı rabbim bu yavrumla hafifletsin banada dualarınızda yer verir misiniz.
Sizinle aynı tarihiz h3m3n hemen ben presinden sonra randevu alıp gitmeyi düşünüyorum. Salı ya da çarşamba olabilir . Garanti olurKizlar benim ilk gebeligim dis gebelik oldugu icin biraz tedirgin oluyorum sali gunu acile gittigimde bebis ve kalp atisi var dedi ama detayli bi inceleme yapilmadi ve ben kontrole gitmedim yani kalp atis hizi kan degerlerim felan bakilmadi siz ne zaman gittiniz 6+4 suan ben ne zaman gitmeliyim
Klomen neden kullaniyorsunuzCanım benim klomen içmeye başladıktan sonra oldu su gibi değil.
Gün içinde afedersin 2-3 kere felan çamaşır değiştiriyorum yoğun ve bembeyaz bi akıntı.
Yani neredeyse 2,5 aydır var.
Gidince söylicem doktoruma tabi.
Hayırlı olsunElimdeki son testini de yaptım ve en koyu çizgiyi gördüm darısı pazartesi doktor randevusuna inşallahEki Görüntüle 2173055
Çok haklısınızbi kanama durumunda falan alttan bakiyolar boyle erken zamanda, onun disinda nedendir bende bilmiyorum tecrube dedigin kendini yenileyen bisey, her dakika yeni bisey ogreniyoruz aslinda
Miniğin kalbini zorda olsa duyabildik inatçı çıktı :)))
Ama kilo almışım ya midem bulanıyor diye sulu yemek yiyemiyordum hep kuru beslendim şimdi daha dikkat etmem gerekiyor. Bide 2li testten bahsetti doktor , sizler ne düşünüyorsunuz 2li test hakkında
cok tesekkur ederim :) o zaman bugune cok hazırlamayayım kendimi uzulmeyeyim :) haftaya cuma tekrar kontrol var Allah nasip ederse 7+3 te insallah o zaman goruruz :)
Bebek ve kalp atisi varsa masallah erkenden duymussun. Ne zaman cagirdi ki doktorun? Cogu kisiye dakikada kac kez atiyor soylemiyorlar zaten. Bu sefer dis gebeligin de yok. Allah hepimize yavrularimizi saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallah.Kizlar benim ilk gebeligim dis gebelik oldugu icin biraz tedirgin oluyorum sali gunu acile gittigimde bebis ve kalp atisi var dedi ama detayli bi inceleme yapilmadi ve ben kontrole gitmedim yani kalp atis hizi kan degerlerim felan bakilmadi siz ne zaman gittiniz 6+4 suan ben ne zaman gitmeliyim
Şu an kullanmıyorum canım.Klomen neden kullaniyorsunuz