- 24 Temmuz 2015
- 3.802
- 4.918
- 37
canım ben amasya merkezde yaşadım ama annemler şimdi suluovada oralıyım:)amasya küçük yer dolaşırken bile gormusuzdur denk gelirsek görüşelim ne güzel olur tanışırız.Aynen ne guzel denk geldık bırbırımızı tanıma aihtımalımz var mı acaba belkide tanısıoruzdr amasya merkez mı
yok canım gerçekten..Allah başımızdan eksik etmesin inşallah ..Hmm aynen valla insanın memleketı aılesı gbısı yok
valla iyi olur canım iki amasyalı var :))Kizzzzz Amasyalilarrrrr
Tum topige elma yollayin bebelerimiz guzel olsun
Günaydın kızlarr..
Miden böyle dönüp duruyor benim yine :)))
Dün ilk defa her öğün azar azar da olsa bildiğiniz yemek yiyebilmiştim ama akşam var ya mide yanması ve bulanması had safhadaydı bi anda demek ki vücut da şaşırdı bu kadar besini aldığı için :)))
Bu öğlen gidip serum taktırıcam Allah'ın izniyle.
Haftasnum en azından güzel geçsin annem var onun yanında da sürekli öğürüp kusmak istemiyorum.
..
Benim gebeliğimi öğrendiğim andan ber aşırı beyaz yoğun akıntım var ve bu hiç bitmiyor.
Böyle durumda olan var mı?
Bir de dün resmen kasıklarım ve alt karnımda çok ağrım oldu bildiğiniz o organım bile ağrıyordu.
Bugün hafiflemiş gibi ama hala var.
Bebeklerde bi sıkıntı yoktur de mi.
Benim her gün illla ki afedersin yoğun oluyor bi de ağrıyla denk gelince Allah korusun diyorum kanama mı oluyor o derece ıslatıyor.Bence yoktur sıkıntı, rahim genişliyor, bi de senin her şey iki katı. Akıntı benim bazen oluyor
Akıntı çok yoğunsa su gibiyse, çamaşırınızı çok ıslatıyorsa bence bir doktora görünsenizBenim her gün illla ki afedersin yoğun oluyor bi de ağrıyla denk gelince Allah korusun diyorum kanama mı oluyor o derece ıslatıyor.
..
Bi de bişi sorucam mesela doktor kontrolde demişti ya birinin kesesi biraz bozuk düşebilir de kalabilir de diye.
Allah esirgesin mesela bu aralarda ona bişi olmuş olsa ben de illa bi kanama olur mu yoksa kanama olmadan mı kaybolur bu konuda bi bilginiz var mı?
Haftaya cuma kontrole gidicem ondan korkar oldum resmen.
Bende kimseyi kirmak istemiyorum ama boyle genellemeler yapmasak iyi olucak burda ilk kez hamile olan arkadaslar var onlari endiselendirmeyin lütfen bende iki kez hamilelik yasadim oglumda hic kusmadim bile allaha sukurler olsun saglikli ikinci hamileligimde her gun kustum ve saglik sorunlarindan dolayi aldirmak zorunda kaldim yani her gebelik bir olmuyo mide bulantisiyla bebegin saglik durumu arasinda hicbir alaka yokGünaydın kızlar. Haftalardır benim kusmaların akşamları olurdu. Bu sabah ilk defa sabah kalkar kalkmaz midem bulanmaya başladı.Bu kadar mide bulantısı ve kusma sağlıklı bebeklerde olurmuş
Benim ilk hamileliğim ve hiç bulantım olmadı olmuyor.. çok şükür bebeğimi gördüm doktor her şeyin iyi olduğunu söyledi de öyle rahatladım böyle yorumlar yüzünden gerçekten strese giriyoruz başkalarından duymayalım uzaklaşalım derken burda yazıldığını görüyoruz..sabah sabah sinir oldum yineBende kimseyi kirmak istemiyorum ama boyle genellemeler yapmasak iyi olucak burda ilk kez hamile olan arkadaslar var onlari endiselendirmeyin lütfen bende iki kez hamilelik yasadim oglumda hic kusmadim bile allaha sukurler olsun saglikli ikinci hamileligimde her gun kustum ve saglik sorunlarindan dolayi aldirmak zorunda kaldim yani her gebelik bir olmuyo mide bulantisiyla bebegin saglik durumu arasinda hicbir alaka yok
Canim sen hic endiselenme doktor saglikli dedikten sonra icini ferah tut bende bi gorebilsem bebegimi bende rahatlicamBulantı konusunda artık kimse yorum yapmasa
Benim ilk hamileliğim ve hiç bulantım olmadı olmuyor.. çok şükür bebeğimi gördüm doktor her şeyin iyi olduğunu söyledi de öyle rahatladım böyle yorumlar yüzünden gerçekten strese giriyoruz başkalarından duymayalım uzaklaşalım derken burda yazıldığını görüyoruz..sabah sabah sinir oldum yine
Canım benim klomen içmeye başladıktan sonra oldu su gibi değil.Akıntı çok yoğunsa su gibiyse, çamaşırınızı çok ıslatıyorsa bence bir doktora görünseniz
Doktorun bana söylediği şey bu. Benimde ilk gebeliğim. Umarım hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız.Bende kimseyi kirmak istemiyorum ama boyle genellemeler yapmasak iyi olucak burda ilk kez hamile olan arkadaslar var onlari endiselendirmeyin lütfen bende iki kez hamilelik yasadim oglumda hic kusmadim bile allaha sukurler olsun saglikli ikinci hamileligimde her gun kustum ve saglik sorunlarindan dolayi aldirmak zorunda kaldim yani her gebelik bir olmuyo mide bulantisiyla bebegin saglik durumu arasinda hicbir alaka yok
Anladim canim sende doktorun sana soyledigi bilgiyi aktarmissin burda herkes bebegi icin hassas oldugu icin yazdim bendeDoktorun bana söylediği şey bu. Benimde ilk gebeliğim
Biz 7+1 iken gittiğimde görmüştük. Kalp pıtpıtlarını ve bebişleri.Kızlar nasılsınız :) kese icinde bebis ne zaman gorulur tahminen :) bugun kontrolum var 5+3 olduk
cok tesekkur ederim :) o zaman bugune cok hazırlamayayım kendimi uzulmeyeyim :) haftaya cuma tekrar kontrol var Allah nasip ederse 7+3 te insallah o zaman goruruz :)Biz 7+1 iken gittiğimde görmüştük. Kalp pıtpıtlarını ve bebişleri.
Aynen o zaman her şeyi çok net görürsünüz canım.cok tesekkur ederim :) o zaman bugune cok hazırlamayayım kendimi uzulmeyeyim :) haftaya cuma tekrar kontrol var Allah nasip ederse 7+3 te insallah o zaman goruruz :)
Ben 5+4 de gittigimde sadece kese gözükmüştü beta hcg 12binlerdeydi doktor kac kez ultrosun yapti bos gebelik olabilecegini soyledi ama ben aldirmadim hissediyordum cunku hersey iyi gidiyordu ve 7.haftama kadar gitmicektim ama gida zehirlenmesi yasadim cok kotuydum acile gittigimde tam 6.haftamdi hem bebisi hemde kalp atisini gordu o yuzden sana suan bebis gozukmuyor desede aldirma olurmu rahat olKızlar nasılsınız :) kese icinde bebis ne zaman gorulur tahminen :) bugun kontrolum var 5+3 olduk
Ben dun 5+4 dum ve gordum ama doktorun ultrasonunda degil baska bi gelismis ultrasona yonlendirdi onda gördükKızlar nasılsınız :) kese icinde bebis ne zaman gorulur tahminen :) bugun kontrolum var 5+3 olduk