O zaman açsın okusun bir zahmetKendisi doğuracak bi arkadaş sürekli bende bi sorun arıyor bulantı yoksa bebek sağlıksız dye bende öyle bişey olmaz dedim ama anlamamakta ısrar edip kendi bildiği doğru sanıyor
canım evlatlarına çok üzüldüm basın sağolsun.bu yavrunu sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin Rabbim inşallah .Kızlar geçen yıl haziran ayında ikiz yavrularımı 27 haftalıkken kaybettim. Rabbim tekrardan nasip etti ama içimde hep bir korku sıkıntı var. Nasıl başedeceğim bu vesveselerle bilmiyorum. İçimdeki bu acıyı rabbim bu yavrumla hafifletsin banada dualarınızda yer verir misiniz.
inşallah canım sağ salim gör kuzucugunu heyecan vardır şimdi :)Vee sıra bana geldi yarın 10 buçukta randevum var inşallah bebegımı sag salım gorurum hepnzden dua beklıorum
Olmaz mı cumayı nasıl ettim bir de bana sor ilk degıl ama yınede evlat işteinşallah canım sağ salim gör kuzucugunu heyecan vardır şimdi :)
Şuan amasyadamsın ben ekımde gelecegım bı sıkıntı olmazsaay canım ya çok sevindim hemsehrimo buldum ::))
canım anneler böyle demek ki benim de ilk değil ama heyecan yine var aynıOlmaz mı cumayı nasıl ettim bir de bana sor ilk degıl ama yınede evlat işte
canım ben iatanbuldayim nasipse pazartesi binecem otobüse bir ay oradayım keşke denk gelsek..çok sevindim memleketlim var forumda:)Şuan amasyadamsın ben ekımde gelecegım bı sıkıntı olmazsa
abim amasya merkez annemler suluovada oturuyor ablam samsunda ben uzak kaldım maalesef özledim geçen yaz gittim en son..aile gibisi yok iyi ki varlar Rabbim başımızdan etsin etmesin.Şuan amasyadamsın ben ekımde gelecegım bı sıkıntı olmazsa
Doktor ilk ultrasonda baktiginda dedi cabim.Canm bebeğin rahim ağzında olduğunu dr mu soledi yoksa senmi öyle hissediyorsun
Bi arkadaş diyo sorun var sende ozaman mide bulanın yoksa dye sınır oldum ayy ne olcak dye ama anlatamıyorsun bazen canm
Kendisi doğuracak bi arkadaş sürekli bende bi sorun arıyor bulantı yoksa bebek sağlıksız dye bende öyle bişey olmaz dedim ama anlamamakta ısrar edip kendi bildiği doğru sanıyor
Ben progestron 200 kullanıyorum bi de 5 günde 1 proluton depot progesteronum düşük.Arkadaşlar folik asit haricinde bişey kullanan varmi
Günaydın kızlar. Haftalardır benim kusmaların akşamları olurdu. Bu sabah ilk defa sabah kalkar kalkmaz midem bulanmaya başladı.Bu kadar mide bulantısı ve kusma sağlıklı bebeklerde olurmuş
Tamamen yanlış bilgi cnm akşam yazdıklarımızı bir oku istersen.Günaydın kızlar. Haftalardır benim kusmaların akşamları olurdu. Bu sabah ilk defa sabah kalkar kalkmaz midem bulanmaya başladı.Bu kadar mide bulantısı ve kusma sağlıklı bebeklerde olurmuş
Aynen ne guzel denk geldık bırbırımızı tanıma aihtımalımz var mı acaba belkide tanısıoruzdr amasya merkez mıcanım ben iatanbuldayim nasipse pazartesi binecem otobüse bir ay oradayım keşke denk gelsek..çok sevindim memleketlim var forumda:)
Yazdığım şeyi yanlış değerlendirmeyin. Herkeste farklılık göstereceğini bende biliyorum. Tamamen kişi ile alakalı. Ben anneme çekmişim ve ağır geçiriyorum. Mide bulantılarımın şiddetli olmasından yakınıyordum ve bebeğe birşey olmasından endişe ediyordum. Doktorun bana söylediği bu şekilde. Nispet yapıyor algısı ile polemik yaratmayın.Böyle insanlarla ben artık tamamen iletişimimi kesiyorum. 5 yıl önce olsa alttan alırdım. İnsanları daha kolay silmeye başladım. Kafam rahat. Bu kötü niyetten başka bir şey değil. Daha geçen gün düzenli görüştüğüm iş yerinden birini bana yaptığı yanlış yüzünden sildim. Yaşın ilerlemesiyle de ilgili sanırım. Artık böyle olumsuzluk yayan insanlara ihtiyacım yok. Öneririm kafam rahat.
Ben progestron 200 kullanıyorum bi de 5 günde 1 proluton depot progesteronum düşük.
Bunları yazıyorsunuz, midesi bulanmayanlar bebeğimiz sağlıksız diye düşünüyor. İlk gebeliğimde 1 kez kustum ve çok nadiren midem bulandı. Tamamen sağlıklı bir kızım oldu. Genelleme yapmasak daha iyi olur sanıyorum. Benim de bulanıyor midem ama kusmuyorum. Demek ki seninki kadar sağlıklı değil bebeğim mi diye düşüneyim?
Bilgi ile ilgisi yok bu yazdığımın. Şaşkınlığımı dile getirmeye çalıştım sadeceTamamen yanlış bilgi cnm akşam yazdıklarımızı bir oku istersen.
Hmm aynen valla insanın memleketı aılesı gbısı yokabim amasya merkez annemler suluovada oturuyor ablam samsunda ben uzak kaldım maalesef özledim geçen yaz gittim en son..aile gibisi yok iyi ki varlar Rabbim başımızdan etsin etmesin.