2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım evlatlarına çok üzüldüm basın sağolsun.bu yavrunu sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin Rabbim inşallah .

Off nasıl mıgdem bulanıo ya çok karısık duygular içindeyım sankı açın sabkı tokum mıgdem bulanıo gaz var ayy ne okdu bana bugun

Günaydın kızlar. Haftalardır benim kusmaların akşamları olurdu. Bu sabah ilk defa sabah kalkar kalkmaz midem bulanmaya başladı. Bu kadar mide bulantısı ve kusma sağlıklı bebeklerde olurmuş

Bi arkadaş diyo sorun var sende ozaman mide bulanın yoksa dye sınır oldum ayy ne olcak dye ama anlatamıyorsun bazen canm
Kendisi doğuracak bi arkadaş sürekli bende bi sorun arıyor bulantı yoksa bebek sağlıksız dye bende öyle bişey olmaz dedim ama anlamamakta ısrar edip kendi bildiği doğru sanıyor

Böyle insanlarla ben artık tamamen iletişimimi kesiyorum. 5 yıl önce olsa alttan alırdım. İnsanları daha kolay silmeye başladım. Kafam rahat. Bu kötü niyetten başka bir şey değil. Daha geçen gün düzenli görüştüğüm iş yerinden birini bana yaptığı yanlış yüzünden sildim. Yaşın ilerlemesiyle de ilgili sanırım. Artık böyle olumsuzluk yayan insanlara ihtiyacım yok. Öneririm kafam rahat.

Arkadaşlar folik asit haricinde bişey kullanan varmi
Ben progestron 200 kullanıyorum bi de 5 günde 1 proluton depot progesteronum düşük.

Günaydın kızlar. Haftalardır benim kusmaların akşamları olurdu. Bu sabah ilk defa sabah kalkar kalkmaz midem bulanmaya başladı. Bu kadar mide bulantısı ve kusma sağlıklı bebeklerde olurmuş

Bunları yazıyorsunuz, midesi bulanmayanlar bebeğimiz sağlıksız diye düşünüyor. İlk gebeliğimde 1 kez kustum ve çok nadiren midem bulandı. Tamamen sağlıklı bir kızım oldu. Genelleme yapmasak daha iyi olur sanıyorum. Benim de bulanıyor midem ama kusmuyorum. Demek ki seninki kadar sağlıklı değil bebeğim mi diye düşüneyim?

Yazdığım şeyi yanlış değerlendirmeyin. Herkeste farklılık göstereceğini bende biliyorum. Tamamen kişi ile alakalı. Ben anneme çekmişim ve ağır geçiriyorum. Mide bulantılarımın şiddetli olmasından yakınıyordum ve bebeğe birşey olmasından endişe ediyordum. Doktorun bana söylediği bu şekilde. Nispet yapıyor algısı ile polemik yaratmayın.

valla Amasyalı var Samsunlu yok
Bulantı konusunda bende şanslı annelerdenim. ara ara birkaç öğürmem olup geçip gidiyor. tatlı olmayan biçok şeyi yiyebiliyorum. tabiki az yiyebiliyorum ama olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…