2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Mide bulantısı olmayınca bebek sağlıksız diyolar bende de öğürme oldu 1 2 kez ne kusma nede bulandı korkmaya başladım ben yaa
herkesin bünyesi bir degildirki oğlum da hiç birşey his setmedim ne baş dönmesi ne mide bulantısı nede baska bir sey çok şükür sağlık li sihatli evladım var iyikide öyle sorunlarım olmamış çok güzel hamilelik geçirdim aksi takdirde insanlar hamilelikten korkuyorlar kusmaktan ögürmekten suan da sadece folik asit midemi bulandiriyor ictikten sonra yoksa gayet iyim binler ce şükürler olsun rabbime hep duam sağlıklı sıhhatli hamilelik saglikli sıhhatli evlat sağlıklı sıhhatli dogum nasip etsin herkese.

Canm valla içim rahatladı

Mide bulantısı olmayınca bebek sağlıksız diyolar bende de öğürme oldu 1 2 kez ne kusma nede bulandı korkmaya başladım ben yaa
Böyle şeylere inanmayın mide bulunmayınca bebek sağlıksızmış falan yalan bunlar, annemin, kardeşlerimin hamilelikleri sıfır bulantısız geçmiş benimde öyle geçiyor kalp sesini de duydum çok şükür, doktor her şeyin normal olduğunu söyledi, midem bulanmıyor diyince ne güzel maşallah çok şanslısın dedi bana.. midesi çok bulanıp da aniden kesilince genelde bir sorun oluyor galiba birkaç yerde öyle okumuştum.

Canım uçakla gidersen sorun olacağını sanmıyorum ben 4 haftalıkken önce uçak sonra araba yolculuğu yaptım ablam da iki aylıkken Almanya'ya gitmişti tabi sen bilirsin yine
canım benim keşke gidebilsem yenemiyorum korkumu hiç binmedim su taşıma kadar alismam gerek eşim de sürekli diyor ama düşüncesi bile korkutuyor..maasallah canım sorun olmamış Allahım korusun

Bi arkadaş diyo sorun var sende ozaman mide bulanın yoksa dye sınır oldum ayy ne olcak dye ama anlatamıyorsun bazen canm

Bi arkadaş diyo sorun var sende ozaman mide bulanın yoksa dye sınır oldum ayy ne olcak dye ama anlatamıyorsun bazen canm
Ne zaman randevunuz İnşllh duyacaksınız,göreceksiniz o pıt pıtları sonra stres falan kalmayacak ultrasona girene kadar bende böyleydim sürekli bir şeyler araştırıyordum falan girdim gördüm rahatladım artık sadece bebeğimi düşünüyorum hiçbir şeyi takmıyorum sağlığıma dikkat etmeye çalışıyorum.

canım onlar da gelemiyor başka zaman zati gidemem 3 eylül de is başlıyor çok haklisin risk var gidecem gibi duruyor net karar veremedim tabii..sagolasin canım bu arada.

Eşim şehir dışında bi aksilik olmazsa çarşamba gelecek ozaman gideceğiz cnm

3.5 yaşında bir oğlum var ve hamileliğimde 1 kere bile öğürmedim. Şimdi de sadece hafif bir iştshsızlık var. Onu kim dediyse çok biliyor belli ki
Kendisi doğuracak bi arkadaş sürekli bende bi sorun arıyor bulantı yoksa bebek sağlıksız dye bende öyle bişey olmaz dedim ama anlamamakta ısrar edip kendi bildiği doğru sanıyor

Kendisi doğuracak bi arkadaş sürekli bende bi sorun arıyor bulantı yoksa bebek sağlıksız dye bende öyle bişey olmaz dedim ama anlamamakta ısrar edip kendi bildiği doğru sanıyor
Sizi bu şekilde olumsuz düşüncelerle dolduran insanların evinin önünden bile geçmeyin, bir de doğuracakmış ne kötü kalpli insanlar var ya çok biliyorlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…