2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kizlar mideniz bulanmayınca korkmayin. benim ikinci hamileligim ve ilkinde de midem bulanmadi şimdide bulanmiyor. ne bulandi ne de kustum ve her sey hep yolunda idi. rahat olun
Mide bulantısı olmayınca bebek sağlıksız diyolar bende de öğürme oldu 1 2 kez ne kusma nede bulandı korkmaya başladım ben yaa

Kizlar simdi doktordan çiktim cok şükür görundü bebegim.kesemde haftamdan 1 gun ileri cikti.hersey normal dedi haftaya kalp atisini duyucam ins.cok korkarak girdim odaya mutlu ciktim.rabbime sükür
Canm sevindim adına ben hala gitmedim kalp atışı için sadece kesem göründü 7+4 olduk dr a gitmeye korkar oldum

Canm bende geçen yıl mart ayında 22 haftalık bebeğimi erken doğumla kaybettim aynı acıyı yaşamışız allahım tekrar o acılarla sınamasın ins senin sebep neydi bellimi canm rahim yetmezliği diye bişey varmis

Tek yumurta ikiziydi. Suyum çok arttı. Karnımdan su aldılar ama 3 4 gün sonra doğum başlamış oldu. Amin inşallah canım. Rabbim bu yavrularımıza hayırlı sağlıklı ömürler versin. Senin rahim yetmezliğinden mi

Canm sevindim adına ben hala gitmedim kalp atışı için sadece kesem göründü 7+4 olduk dr a gitmeye korkar oldum
Lütfen korku yaratma, salavat çek bol bol seni çok iyi anlıyorum ama Tevekkül en büyük gücümdü hamileliğimde. Dilerim ki tüm korkularımız yersiz olur ve sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi.

Tam kesin olmamakla birlikte sıkı takip edilecek eğer öyleyse dikiş atılacak rahime

Inş canm inş en çok duam bu sağlıkla sihhatle evlatlarımızı kucağınıza almak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…