2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

İnşallah duyarsın canım ben bir hafta sonra gidicem daha keseyi yeni gördüm daha önce ki hamileliğimde kalp atışını duyamamıştık almışlardı bebeğimi oyüzden bunda hemen ilaçlara başladı dr um inş bunda herşey yolunda gider
Bu ikinci gebelik mi canım senin

İdrardaki bakterilerden kurtulmak için antibiyotik içtim şimdi de mantar mı off :bicak: sağol canım cevabın için. Doktora gidicem ama randevum haftaya. Çok rahatsız olursam bi aile hekimliğine filan giderim olmazsa

Canim teledonla ya da mesajla falan ulasabilirsen doktoruna sor bence. Antibiyotigini degistirebilir ya da farkli onlemler soyleyebilir. Bekleme yani. Mantar da cok rahatsiz edici oluyor cunku.

Mrb lar vajinal kaşıntı yaşayan var mı?İdrarda enfeksiyon çıkmıştı tek kullanımlık monurol şase kullandım idrar kültüründe de bakteri çıkınca doktor augmentin 625 mg verdi. Antibiyotiği kullandım kaşıntım başladı öncesinde bişey yoktu. Antibiyotikten dolayı olmuş olabilir mi acaba? Doktora gidicem ama haftaya randevu alabildim :110:
Antibiyotik sadece bajinada kaşıntı yapmaz diye biliyorum. Tüm vücutta yapar. Kaşıntının sebebine anlam veremedim de Daha önceki tek kullanımlık ilaçtan olabilir mi acaba?

Canim teledonla ya da mesajla falan ulasabilirsen doktoruna sor bence. Antibiyotigini degistirebilir ya da farkli onlemler soyleyebilir. Bekleme yani. Mantar da cok rahatsiz edici oluyor cunku.
Yaz tatili için ailemin yanındayım geçici olarak devlet hastanesine gidiyorum canım özel olsa arayıp sorardım iyi olurdu. Gerçekten rahatsızlık veriyor. Şimdi araştırdım dediğin gibi antibiyotikler vajinanın ph dengesini bozarak vajinal mantar a sebep olabiliyormuş. :110: randevumu beklemeyip başka bi doktor da olsa gideyim en iyisi.
Antibiyotik sadece bajinada kaşıntı yapmaz diye biliyorum. Tüm vücutta yapar. Kaşıntının sebebine anlam veremedim de Daha önceki tek kullanımlık ilaçtan olabilir mi acaba?
Vücudumda hiç bişey yok ama. Tek kullanımlık ilacı 1 hafta önce kullandım sonra da antibiyotiğe başladım. Antibiyotik biter bitmez kaşıntım başladı. Sanırım antibiyotiğin yan etkisi.

Yapiyor canim vajinal mantar. Bizzat kendim de yasadigim icin biliyorum. Yan etkilerde de yaziyordu yanilmiyorsam.

Kızlar iki gündür bacağıma sabahları kramp giriyor bu durumu yaşayan var mı? :bicak:
En sik nedeni siviyi az almaktir. Bol bol su ic oncelikle. Sonraki neden magnezyum eksikligi. 1 avuc kabak cekirdegi yiyebilirsin kramplari önlüyor. Doktorun onerirse magnezyum kullanirsin.

Son düzenleme:
Mrb lar vajinal kaşıntı yaşayan var mı?İdrarda enfeksiyon çıkmıştı tek kullanımlık monurol şase kullandım idrar kültüründe de bakteri çıkınca doktor augmentin 625 mg verdi. Antibiyotiği kullandım kaşıntım başladı öncesinde bişey yoktu. Antibiyotikten dolayı olmuş olabilir mi acaba? Doktora gidicem ama haftaya randevu alabildim :110:
Vajinal mantar enfeksiyonu maalesef yapabiliyor antibiyotikler hizli çözüm genital bolgenin dış kısmını sirkeli suyla yikamak. Kasintiyi azaltir.

Kızlar geçen yıl haziran ayında ikiz yavrularımı 27 haftalıkken kaybettim. Rabbim tekrardan nasip etti ama içimde hep bir korku sıkıntı var. Nasıl başedeceğim bu vesveselerle bilmiyorum. İçimdeki bu acıyı rabbim bu yavrumla hafifletsin banada dualarınızda yer verir misiniz.
Cok uzuldum gercekten. Umarim yavrun saglikla kollarinda olacak, emecek, kaka yapacak, uyuyacak. Allah hep evlatlarimizla ilgili guzel gunler gostersin insallah. Bol bol dua oku.

Yok korunduğum halde hamile kaldım diyince alalım zaten kesen düzgün değil dedi. Bende bebekte herhangi bir anormallik olmadığı sürece aldırmak istemiyorum dedim. 16 hf amniyosentez yapalım dedi belki keseden dolayı gelişmeye bilirmiş bekleyip görücem pazar özelde doktora gidicem fikir almak için
İyi yaparsın canm bir doktrla kalma derım

Yok korunduğum halde hamile kaldım diyince alalım zaten kesen düzgün değil dedi. Bende bebekte herhangi bir anormallik olmadığı sürece aldırmak istemiyorum dedim. 16 hf amniyosentez yapalım dedi belki keseden dolayı gelişmeye bilirmiş bekleyip görücem pazar özelde doktora gidicem fikir almak için
İyi yaparsın canm bir doktrla kalma derım

Kızlar geçen yıl haziran ayında ikiz yavrularımı 27 haftalıkken kaybettim. Rabbim tekrardan nasip etti ama içimde hep bir korku sıkıntı var. Nasıl başedeceğim bu vesveselerle bilmiyorum. İçimdeki bu acıyı rabbim bu yavrumla hafifletsin banada dualarınızda yer verir misiniz.
Çok geçmiş olsun canım bılıyorum zor ama hepsınde aynı olacak dıe bısey yokkı sıkma canını gönlünü ferah tut oyalanacak bişeyldr bul kndıne farklı aktıvıteler yap evde durma

X