- 28 Mart 2013
- 818
- 292
Bende oksapar kullanıyorum onu kendim yapıyorum bide hafta da bir proluton var hastanede yaptırdığım siz kalp atışlarını duyabildiniz miBen kullanıyorum canım. Clexsan 0.4 ml
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende oksapar kullanıyorum onu kendim yapıyorum bide hafta da bir proluton var hastanede yaptırdığım siz kalp atışlarını duyabildiniz miBen kullanıyorum canım. Clexsan 0.4 ml
Küçük olan gebeliklerde emin olmak için vakinal usg ile bakıyor bazen dr am seninki 8. Haftada artık karından görülür.
Ben proluton depot yaptiriyorum 5gunde 1Kızlar aranızda benim gibi düşük için iğne kullanan var mı?
Benim iki tane cocugum vardi 3. Cocuga ikna edememistim esimi 1 yil ugrastim.Sonra babasi vefat edince kardes olmanin ne demek oldugunu anladi 3.cocuga tamam dedi.Diger ikisine ortak karar vermistik ama bunda beni cok ugrastitdigi icin buna ben karar vericem demistim.Bebeklerinizin ismini düşünmeye başladınız mı hanımlar nasıl isim bulunur acaba ya çok merak ediyorum nasıl bir isim bulacağım :))
bi kanama durumunda falan alttan bakiyolar boyle erken zamanda, onun disinda nedendir bende bilmiyorum tecrube dedigin kendini yenileyen bisey, her dakika yeni bisey ogreniyoruz aslindaburdan bazı arkadaşlar yazmış ya alttan muayene olduklarını acaba dedim sormak istedim, tecrübesizlik işte
Kramp için çok erken. Magnezyum eksikliğin olabilir. Bol bol maden suyu içebilirsin.Kızlar iki gündür bacağıma sabahları kramp giriyor bu durumu yaşayan var mı?
Kesen duzgun olmadgı için mi alacakmş tabıkı karar senın ama bılemıorum zaman ggosterır sıkıntılı olsa kendı duser bence tabıkı en doğru kararı sen ve eşin vereck
Amin canım sağol inşallahEşimin dayısnn oldu 3 ay sonra yıne hamıle kaldı ama onun normal dogumdu zamanndaydı yanı tabı her bunye bır degıl Rabbım yardmcın olaun bebegnı sana kavstrsun saglıcakla
Bende de oluyor her sabah kendimi dövülmüş gibi hissediyorum her yerim ağrıyor kalktığımda niye bilmşyorumKızlar iki gündür bacağıma sabahları kramp giriyor bu durumu yaşayan var mı?
Ben vajinalden 6+0 iken gördük dinletmedi karından da 7+3 te gitmiştim o zaman gördük yine dinletmedi ama şükür bi problem yok. :)
Canım valla ilk kez duyuyorum bu kadar büyütüldüğünü.
Benim sadece şu an çevremde iş arkadaşlarımdan 3 ü de bebekleri 3 aylıkken tekrar gebe kaldı, biri doğurdu bile diğer ikisi de doğurmak üzere.
Hiçbiri de riskli gebelik vs bahsetmedi hepsi normal doktora gidiyor, birinin bebeği erken bile doğmuştu.
Bence muhakkak başka doktora da git.
İlk ve tek değilsin ki bu kadar erken gebe kalan.
Sezaryenle doğurdu 3 ü de ikincileri de öyle olacak.
Bi doktordan daha görüş al derim ben.
Önceki ay 31.gun olmuşum kan testi yaptirdigimda yani dun 32.gundu. normalde 29 günde bı oluyorum ama Mayıs ayında denedigim tüp bebekten sonra günler sasti tabiAdetın kaç gun gcmişti
Ablam da aynısını dedi erken diye sağol canım içeyimKramp için çok erken. Magnezyum eksikliğin olabilir. Bol bol maden suyu içebilirsin.
Sanırım kan değerlerimize baktırmamız gerekiyor kramp için canım zaten halsizlik normalmiş ilk zamanlarBende de oluyor her sabah kendimi dövülmüş gibi hissediyorum her yerim ağrıyor kalktığımda niye bilmşyorum
olBende oksapar kullanıyorum onu kendim yapıyorum bide hafta da bir proluton var hastanede yaptırdığım siz kalp atışlarını duyabildiniz mi
İnşallah duyarsın canım ben bir hafta sonra gidicem daha keseyi yeni gördüm daha önce ki hamileliğimde kalp atışını duyamamıştık almışlardı bebeğimi oyüzden bunda hemen ilaçlara başladı dr um inş bunda herşey yolunda giderHaftada bir bende iğne yaptırıyorum canm düşük önleyici ve çok ağır bir ilaç. Kalp atışlarını henüz duymadım cumartesi sabah gideceğim. İnşallah duyarım bu hafta
ol
Sen kacinci haftadasin canim keseyi gormek icin ne zaman gittinİnşallah duyarsın canım ben bir hafta sonra gidicem daha keseyi yeni gördüm daha önce ki hamileliğimde kalp atışını duyamamıştık almışlardı bebeğimi oyüzden bunda hemen ilaçlara başladı dr um inş bunda herşey yolunda gider
Mrb lar vajinal kaşıntı yaşayan var mı?İdrarda enfeksiyon çıkmıştı tek kullanımlık monurol şase kullandım idrar kültüründe de bakteri çıkınca doktor augmentin 625 mg verdi. Antibiyotiği kullandım kaşıntım başladı öncesinde bişey yoktu. Antibiyotikten dolayı olmuş olabilir mi acaba? Doktora gidicem ama haftaya randevu alabildim
İdrardaki bakterilerden kurtulmak için antibiyotik içtim şimdi de mantar mı off sağol canım cevabın için. Doktora gidicem ama randevum haftaya. Çok rahatsız olursam bi aile hekimliğine filan giderim olmazsaCanim antibiyotik kullanimi vajinal mantara sebep olabiliyor. Doktoruna bi danis istersen. Hamilelikte vajinal mantar tedavisi nasildir bilmiyorum.