2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerinizin ismini düşünmeye başladınız mı hanımlar nasıl isim bulunur acaba ya çok merak ediyorum nasıl bir isim bulacağım :))
Benim iki tane cocugum vardi 3. Cocuga ikna edememistim esimi 1 yil ugrastim.Sonra babasi vefat edince kardes olmanin ne demek oldugunu anladi 3.cocuga tamam dedi.Diger ikisine ortak karar vermistik ama bunda beni cok ugrastitdigi icin buna ben karar vericem demistim.
Oglum olursa Mert Kaan kizim olursa Beyda yada Afra.

Kızlar iki gündür bacağıma sabahları kramp giriyor bu durumu yaşayan var mı? :bicak:

Kesen duzgun olmadgı için mi alacakmş tabıkı karar senın ama bılemıorum zaman ggosterır sıkıntılı olsa kendı duser bence tabıkı en doğru kararı sen ve eşin vereck

Yok korunduğum halde hamile kaldım diyince alalım zaten kesen düzgün değil dedi. Bende bebekte herhangi bir anormallik olmadığı sürece aldırmak istemiyorum dedim. 16 hf amniyosentez yapalım dedi belki keseden dolayı gelişmeye bilirmiş bekleyip görücem pazar özelde doktora gidicem fikir almak için

Ben vajinalden 6+0 iken gördük dinletmedi karından da 7+3 te gitmiştim o zaman gördük yine dinletmedi ama şükür bi problem yok. :)

Canım valla ilk kez duyuyorum bu kadar büyütüldüğünü.
Benim sadece şu an çevremde iş arkadaşlarımdan 3 ü de bebekleri 3 aylıkken tekrar gebe kaldı, biri doğurdu bile diğer ikisi de doğurmak üzere.
Hiçbiri de riskli gebelik vs bahsetmedi hepsi normal doktora gidiyor, birinin bebeği erken bile doğmuştu.
Bence muhakkak başka doktora da git.
İlk ve tek değilsin ki bu kadar erken gebe kalan.
Sezaryenle doğurdu 3 ü de ikincileri de öyle olacak.
Bi doktordan daha görüş al derim ben.

Öyle yapıcam pazar farklı bir doktora gidicem benim erken doğumumda bebek erken gelmedi erkenden aldılar kalp atışında sorun olmuştu beslenemiuordu bu tarz gebelikleri normal kadın doğumcular pek anlamıyor çok doktora gittim perinatalog olması şart bakalım artık Hayırlısı neyse o olsun

Kramp için çok erken. Magnezyum eksikliğin olabilir. Bol bol maden suyu içebilirsin.
Ablam da aynısını dedi erken diye sağol canım içeyim
Bende de oluyor her sabah kendimi dövülmüş gibi hissediyorum her yerim ağrıyor kalktığımda niye bilmşyorum
Sanırım kan değerlerimize baktırmamız gerekiyor kramp için canım zaten halsizlik normalmiş ilk zamanlar

Haftada bir bende iğne yaptırıyorum canm düşük önleyici ve çok ağır bir ilaç. Kalp atışlarını henüz duymadım cumartesi sabah gideceğim. İnşallah duyarım bu hafta
Bende oksapar kullanıyorum onu kendim yapıyorum bide hafta da bir proluton var hastanede yaptırdığım siz kalp atışlarını duyabildiniz mi
ol

Haftada bir bende iğne yaptırıyorum canm düşük önleyici ve çok ağır bir ilaç. Kalp atışlarını henüz duymadım cumartesi sabah gideceğim. İnşallah duyarım bu hafta

ol
İnşallah duyarsın canım ben bir hafta sonra gidicem daha keseyi yeni gördüm daha önce ki hamileliğimde kalp atışını duyamamıştık almışlardı bebeğimi oyüzden bunda hemen ilaçlara başladı dr um inş bunda herşey yolunda gider

İnşallah duyarsın canım ben bir hafta sonra gidicem daha keseyi yeni gördüm daha önce ki hamileliğimde kalp atışını duyamamıştık almışlardı bebeğimi oyüzden bunda hemen ilaçlara başladı dr um inş bunda herşey yolunda gider
Sen kacinci haftadasin canim keseyi gormek icin ne zaman gittin

Mrb lar vajinal kaşıntı yaşayan var mı?İdrarda enfeksiyon çıkmıştı tek kullanımlık monurol şase kullandım idrar kültüründe de bakteri çıkınca doktor augmentin 625 mg verdi. Antibiyotiği kullandım kaşıntım başladı öncesinde bişey yoktu. Antibiyotikten dolayı olmuş olabilir mi acaba? Doktora gidicem ama haftaya randevu alabildim :110:

Mrb lar vajinal kaşıntı yaşayan var mı?İdrarda enfeksiyon çıkmıştı tek kullanımlık monurol şase kullandım idrar kültüründe de bakteri çıkınca doktor augmentin 625 mg verdi. Antibiyotiği kullandım kaşıntım başladı öncesinde bişey yoktu. Antibiyotikten dolayı olmuş olabilir mi acaba? Doktora gidicem ama haftaya randevu alabildim :110:

Canim antibiyotik kullanimi vajinal mantara sebep olabiliyor. Doktoruna bi danis istersen. Hamilelikte vajinal mantar tedavisi nasildir bilmiyorum.

Canim antibiyotik kullanimi vajinal mantara sebep olabiliyor. Doktoruna bi danis istersen. Hamilelikte vajinal mantar tedavisi nasildir bilmiyorum.
İdrardaki bakterilerden kurtulmak için antibiyotik içtim şimdi de mantar mı off :bicak: sağol canım cevabın için. Doktora gidicem ama randevum haftaya. Çok rahatsız olursam bi aile hekimliğine filan giderim olmazsa

X