2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Arkadaşlar bu gün gün boyu vajınamın ön ucu ağrıdı. Siz de de benzer şikayetler var mı. Normalde son aylarda çocuksun ağırlığından olur bu ağrı diye biliyorum. İnşallah düşük riski değildir. Doktora da cumartesi gidecem[/QUOTE]

Vajinal bakmadi karindan bakti canim.

Bende de bir titizlik hastalığı başladı, durup durup ellerimi yıkıyorum evi temizliyorum sürekli içim rahat etmiyor niye böyl oldu ki ya inşllh kalıcı değildir yorucu oluyor

Vajinal bakmadi karindan bakti canim.

Hımm. Vajinal olsa görürdünüz kalp atışını sanırım. Heyecanla bekliyorum bakalım. 1 ağustos kontrolüm. 8+1 de gideceğim. Kızımda son adet tarihim 5 şubat Salıydı bunda 5 Haziran Salı. Hep hafta bitirişlerim salıya denk geliyor. İş yerinde haftalık masa takvimim var, her hafta 1 sayfa. İlk bebeğimde de aynı takvimden vardı. Hep ona yazardım 11+0 15+0 diye. Buna da yazıyorum. aynı hisleri yaşıyorum Bu arada benim doğum günüm 10 Mart. Acaba o gün doğar mı? Çocuk denediğimiz için bunu 5 Haziran günü (adet olur olmaz bu ay hamile kalırsam diye) hesaplamıştım . Ne kadar sabırsızım siz düşünün artık. b hcg 15.99 ken saptadık gebeliği de. İlk 12 hf çabuk geçsin de sonraki zamanlar güzel oluyor. Bu sefer nasıl olacak bakalım?

Bebeklerinizin ismini düşünmeye başladınız mı hanımlar nasıl isim bulunur acaba ya çok merak ediyorum nasıl bir isim bulacağım :))
Hele bi cinsiyetnı oğreneyımde sonra hayal kırıklıgı olmasın erkek olursa buğra dıe dusnmustuk kızımın adı buğlem

Kızlar merhabalar. Yarın nasipse kalp atışını duymak için doktora gideceğiz. Keseyi görmek için karnımdan baktı, yarın kalp atışı içinde karnımdan bakarlar dimi. Saçma bir soru olmuş olabilir kusura bakmayın, tecrübesiz bir anneyi mazur görün

Bende kizinca uzuluyorum. Gerci ne kizmadan anliyo, ne adam gibi konusmaktan.. tamamen kafasina gore hareket :)

Benimde adet olacakmisim gibi kasiklar bi hareketli, vajina batmasi da normal diye hatirliyorum, oluyodu o da arada.

Tabi karnindan bakar ilk baslarda karindan duyamiyolar ama senin ilerlemis zaten canim masallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…