Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimkiler belli gibi koz olursa Gökçe Erkek olursa tam karar vermemekle birlikte Mehmet arslan ya da Oğuz KağanBebeklerinizin ismini düşünmeye başladınız mı hanımlar nasıl isim bulunur acaba ya çok merak ediyorum nasıl bir isim bulacağım :))
Vajinal bakmadi karindan bakti canim.Benim SAT'a göre 12 mart çıkıyor ama en az 4 gün geriden geliyor, kalp atışı için haftaya gidecektim, duyamaz mıyım ya? Vajinal mi baktı sende?
Bazen düşünüyorum. Şu an hoşuma giden bir isim yok. Kızımın ismine doğmasına 1 hafta koymuştul
Adetın kaç gun gcmiştiİnşallah canım çok sağol değer düşük mü sence
Vajinal bakmadi karindan bakti canim.
Hele bi cinsiyetnı oğreneyımde sonra hayal kırıklıgı olmasın erkek olursa buğra dıe dusnmustuk kızımın adı buğlemBebeklerinizin ismini düşünmeye başladınız mı hanımlar nasıl isim bulunur acaba ya çok merak ediyorum nasıl bir isim bulacağım :))
Bende kizinca uzuluyorum. Gerci ne kizmadan anliyo, ne adam gibi konusmaktan.. tamamen kafasina gore hareket :)Ben de bu sabah düşünüyorum erken oldu diye hatta bana kalsa çocuk yapmazdım heralde. Kızım beni çok bunaltıyor bezini çıkartıp evde her yere çiş yapıyor.tuvalete gidince yapmıyor. Şuan onu 5 dk da bir tuvaleyte götürecek gücüm de YÖK. Sürekli bana kalk diyor. Üzülüyorum ona da.
Kızlar aranızda benim gibi düşük için iğne kullanan var mı?
Kalici oBende de bir titizlik hastalığı başladı, durup durup ellerimi yıkıyorum evi temizliyorum sürekli içim rahat etmiyor niye böyl oldu ki ya inşllh kalıcı değildir yorucu oluyor
Benimde adet olacakmisim gibi kasiklar bi hareketli, vajina batmasi da normal diye hatirliyorum, oluyodu o da arada.Arkadaşlar bu gün gün boyu vajınamın ön ucu ağrıdı. Siz de de benzer şikayetler var mı. Normalde son aylarda çocuksun ağırlığından olur bu ağrı diye biliyorum. İnşallah düşük riski değildir. Doktora da cumartesi gidecem
Valla en son karindan idi degismedi iseKızlar merhabalar. Yarın nasipse kalp atışını duymak için doktora gideceğiz. Keseyi görmek için karnımdan baktı, yarın kalp atışı içinde karnımdan bakarlar dimi. Saçma bir soru olmuş olabilir kusura bakmayın, tecrübesiz bir anneyi mazur görün
burdan bazı arkadaşlar yazmış ya alttan muayene olduklarını acaba dedim sormak istedim, tecrübesizlik işteValla en son karindan idi degismedi ise
Tabi karnindan bakar ilk baslarda karindan duyamiyolar ama senin ilerlemis zaten canim masallahKızlar merhabalar. Yarın nasipse kalp atışını duymak için doktora gideceğiz. Keseyi görmek için karnımdan baktı, yarın kalp atışı içinde karnımdan bakarlar dimi. Saçma bir soru olmuş olabilir kusura bakmayın, tecrübesiz bir anneyi mazur görün
Tabi karnindan bakar ilk baslarda karindan duyamiyolar ama senin ilerlemis zaten canim masallah
duyarsin canim allahin izniyleİnşallah duyarım miniğin kalbini canım, cevabın için teşekkür ederim :)
Küçük olan gebeliklerde emin olmak için vakinal usg ile bakıyor bazen dr am seninki 8. Haftada artık karından görülür.burdan bazı arkadaşlar yazmış ya alttan muayene olduklarını acaba dedim sormak istedim, tecrübesizlik işte