2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Daha çok erken ya sağlam belirtiler için ondandır evet halsizlik bende de var..
Ben ilk gebeliğimdeki gibi mide bulantılarım başlayacak mı 6. haftada onu merak ediyorum..
Ve korkuyorum da valla...
Benim de 2. Hamileliğim ilki kız olmasına rağmen ne bulantı ve koku ama bu nazlı geçecek gibi geliyor

Benim de 2. Hamileliğim ilki kız olmasına rağmen ne bulantı ve koku ama bu nazlı geçecek gibi geliyor
Ben oğlumda 20. haftaya kadar yaşayan ölü gibiydim ya..
7-8 kilo vermiştim o haftaya kadar..
Umarım bu o kadar şiddetli olmaz:)
Ya senin iki gün arayla baktığın hcg değerleri nasıldı canım?

Hayırlı olsun canım benim de 25 mayıs ve bu cumaya randevu aldım tam 5 haftalık olacak ve zaten ultrason cihazlarında en erken 5 haftalıkken görünüyor. Bu topikte hiç kimse daha keseyi görmedi. 1 mart olarak ilk görecek kişiler biziz sorun yoksa eğer

Kızlar ya..
B-hcg testini iki gün arayla yapan hatunlar..
Değerlerinizi yazar mısınız merak ediyorum ben de..

Daha çok erken ya sağlam belirtiler için ondandır evet halsizlik bende de var..
Ben ilk gebeliğimdeki gibi mide bulantılarım başlayacak mı 6. haftada onu merak ediyorum..
Ve korkuyorum da valla...

Benim de ilk kizimda 6.haftada baslamisti bulantilar. Ben de 6.haftayi bekliyorum ve cok korkuyorum.

6.haftadan 14.haftaya kadar surdu bulantilarim. Ben de 7 kilo falan vermistim. 14.haftadan sonra hafiflemeye basladi. Yine oyle olursa isimiz var.

Kızlar ya..
B-hcg testini iki gün arayla yapan hatunlar..
Değerlerinizi yazar mısınız merak ediyorum ben de..

Benim ilk baktirdigimda daha adet gunum gelmemisti gecen hafta sali baktirmistim 13.8 di. Iki gun sonra persembe baktirdigimda 54.94 mu ne oyle bisey cikmisti. Sonra da baktirmadim tekrar. Bu cuma tekrar bi baktirmayi dusunuyorum nasib olursa. Doktora gitmek icin de 7. Veya 8.haftayi bekliyorum. Kese ve kalp atisi birlikte gormek icin.

Ben daha hiç doktora gitmedim canım..
Ben de bat'a bir gün kala (iğnenin 14. günü) yaptırdım 100.7 idi.. İki gün sonra 416.7 çıktı.
O yüzden merak ediyorum yaptıranlar varsa değerlerini..
Teşekkür ederim..
..
İnşallah bu sefer daha rahat bir gebelik geçiririz..
Allah kalp atışlarını duymayı nasip etsin inşallah :)

İki gün önce 106 ydı bugün 240 oldu salı günü ultrasona çağırdı
Benim fazla artmış işte..
Arkadaşınki ile seninki artış normal..
Benim ki 4 kat artmış iki günde :/
Ve hala doktora gitmiyorum..
Taa 5 temmuza randevu almışım çok mu geçe aldım acaba..

Benimde haftama göre düşük gidiyor değerim hatta önce doktor şüpheli dedi 1500 de kese göründüğü için salı gel dedi

Benimde haftama göre düşük gidiyor değerim hatta önce doktor şüpheli dedi 1500 de kese göründüğü için salı gel dedi
Anladım..
Ben de haftaya pazartesine alsaydım keşke günü..
O zaman görünürdü taa perşembe geç oldu..
Nasip..
İnşallah kese bebek kalp atışları hepsini görürüz sırasıyla..

Anladım..
Ben de haftaya pazartesine alsaydım keşke günü..
O zaman görünürdü taa perşembe geç oldu..
Nasip..
İnşallah kese bebek kalp atışları hepsini görürüz sırasıyla..
Amin inşallah, pazartesi de gitsen olurmuş ama olsun geç gitmek daha iyi ben pişman oldum keşke bende bekleseydim

Benimki de iki gunde 4 katina cikmis. Ustelik adet gunumden 1 hafta once baktirmistim. Normal de olabiliyor bu durum. Ikiz gebelik de olabiliyor fazlaca yukselmesi. Ben de daha hic muayene olmadim. Temmuzun 13 une muayene olmayi dusunuyorum. 2 hafta sonra yani. Cuma da bi kan testini yenileyecegim sadece.

İki gün arayla bakamadım canım ilk bakıldığında adete 2 gün vardı 250 çıktı bu testten 5 gün sonra 2150 çıktı ama kese çıkmadı 2000 olmasına rağmen benimde ilk hamilelik çok sorunsuzdu ama bunda bel ağrısıyla neye uğradığımı şaşırdım

İnşallah canım hayırlısıyla minik keseleri yazarız cuma günü seninde hayırlı uğurlu sağlıklı olsun

Arkadaşlar merhaba. Daha öncede yazmıştım .son adet tarihim 25 mayıs ti .dün ilk defa kan verdim sağlık ocağında sonucu bugün aldım .157 ....
Nasıl sizce .aynı tarihli arkadaşların değerlerini merak ediyorum

Benim 26 mayis sat. Adet gunumden 1 hafta once yatirmistim 13.8 iki gun sonra da 54.9 du. Bu hafta hic yaptirmadim. 54.9 un ustunden 1 hafta gecti nerdeyse. Cuma gunu tekrar yaptiricam insaallah.

Benim de sat tarihim 26 mayıs bugün 240 çıktı biraz geriden takip ediyorum değerleri ama doktor geç döllenme olmuş olabilir dedi canım önemli olan 2 gün sonraki artış değeri iki katıysa sorun yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…