- 13 Ocak 2016
- 1.987
- 2.655
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dimi ya.. evham yapmaya gerek yok haklisin :)Bir şey olmaz heralde.. annelerimiz o şekilde doğurdular bizi..
Bulantiyi kusmayi bilirim ilkinde cok cektim. insallah gecer bir an evvel ne diyeyim allah baska dert vermesin. Cogu insanin 4 aya kadar geciyo zaten. Benim gecmedi 4. Ayin sonunda ise elveda demek zorunda kalmistimBen mide bulantım yüzünden hiç eğilemiyorum eğilme nedir onu unuttum :)
Spor ayakkabımı bile giyemiyorum babeti ayağıma geçiriyorum doğru işe :)
Yaaa..Bulantiyi kusmayi bilirim ilkinde cok cektim. insallah gecer bir an evvel ne diyeyim allah baska dert vermesin. Cogu insanin 4 aya kadar geciyo zaten. Benim gecmedi 4. Ayin sonunda ise elveda demek zorunda kalmistim
Ya korktutmak da istemem kimseyi, sabahta bahsi gecti 9 ay kustum doguma gittigim sabah dahil. Artik butunlesmistik, dogumdan ciktim 2 ay burnuma koku gelmeye devam etti o derece ama butunlesmistik artik az bulandigi gun acaba neden bulanmadi diye dusunuyodum ekmek tikmaktan 25 kilo aldim o donem ikiz cok iyi ya saglikla gelsinler :) bi tasla iki kus :) ama o yuzden degildir sanirimYaaa..
Gerçekten mi.
Benim ilk gebeliğimde 20. haftaya kadar sürdü.
Bu daha berbat geçiyor sanırım iki tane diye.
Tek duam Allah'tan kısa sürmesi.
Gerçekten insan hayattan soğuyor.
Hele bi cinsiyetleri gorelim :)Bebeklerinizin ismini düşünmeye başladınız mı hanımlar nasıl isim bulunur acaba ya çok merak ediyorum nasıl bir isim bulacağım :))
Sen anlatırken kendimi yaşıyorum ayyy..Ya korktutmak da istemem kimseyi, sabahta bahsi gecti 9 ay kustum doguma gittigim sabah dahil. Artik butunlesmistik, dogumdan ciktim 2 ay burnuma koku gelmeye devam etti o derece ama butunlesmistik artik az bulandigi gun acaba neden bulanmadi diye dusunuyodum ekmek tikmaktan 25 kilo aldim o donem ikiz cok iyi ya saglikla gelsinler :) bi tasla iki kus :) ama o yuzden degildir sanirim
Gözünaydın cnm inşallah pazartesi ben de duyarım pıt pıtlarınıKizlar doktordan ciktim hersey yolunda sukur kalp atislarinida dinledim binlerce sukurler olsun Rabbime
Kimi insan hamileligi cok ozler ya, onceki grupta aman kalsin nesini ozleyelim diye konusurduk hep Ilki kiz mi erkek mi? Bende heycanla bekliyorum ne zaman baslicak bulantim diye, bir sabah ansizin afedersin bir mide safrasi cikarma ileSen anlatırken kendimi yaşıyorum ayyy..
Çok zor ya..
Bilmiyorum valla ikizden mi benden mi.
İlkinde de böyleydim ama acillik olmuyordum bunda daha berbat haldeyim.
İyi ki iki tane olmuş güya 3 çocuk düşünüyordum peşpeşe yaparım diyordum ama bu bulantılardan sonra herhalde kapatırdım tek çift ne olursa olsun çocuk bahsini :))
3,5 yaşında bi oğlum var..Kimi insan hamileligi cok ozler ya, onceki grupta aman kalsin nesini ozleyelim diye konusurduk hep Ilki kiz mi erkek mi? Bende heycanla bekliyorum ne zaman baslicak bulantim diye, bir sabah ansizin afedersin bir mide safrasi cikarma ile
Allah bagislasin. Benimki de 2,5 yasinda kiz, e haliyle dedigin gibi bu da erkek olsun diye geciriyo insan icinden :) Ikiz iyi olmus ama ya ev curcuna olacak :) epey bi senlik gelecek kiz cocugunda bulanti daha fazla olur derlerdi ya hep ondan merak ettim bende bekleyip gorcez bu tezler dogru mu bakalim :)3,5 yaşında bi oğlum var..
Şmdi diyorum inşallah en azından bir tanesi kızdır umarım :)
Gönül işte:)
..
Daha haftan erken.
Ben 6+0 gibi bi başladım daha da durduramadım bulantıları :)
Aaa senin de mi ikizlerin olacak :) maşallaaaahKizlar doktordan ciktim hersey yolunda sukur kalp atislarinida dinledim binlerce sukurler olsun Rabbime
Allah razı olsun nerde varsa Rabbim bağışlasın kuzuları.Allah bagislasin. Benimki de 2,5 yasinda kiz, e haliyle dedigin gibi bu da erkek olsun diye geciriyo insan icinden :) Ikiz iyi olmus ama ya ev curcuna olacak :) epey bi senlik gelecek kiz cocugunda bulanti daha fazla olur derlerdi ya hep ondan merak ettim bende bekleyip gorcez bu tezler dogru mu bakalim :)
Benim SAT'a göre 12 mart çıkıyor ama en az 4 gün geriden geliyor, kalp atışı için haftaya gidecektim, duyamaz mıyım ya? Vajinal mi baktı sende?Kizlar simdi doktordan çiktim cok şükür görundü bebegim.kesemde haftamdan 1 gun ileri cikti.hersey normal dedi haftaya kalp atisini duyucam ins.cok korkarak girdim odaya mutlu ciktim.rabbime sükür
Bebeklerinizin ismini düşünmeye başladınız mı hanımlar nasıl isim bulunur acaba ya çok merak ediyorum nasıl bir isim bulacağım :))
Bende dun esimle konusurken aynini dedim. Bi sekilde buyuyecekler iste dedi Kiz ama kiz gibi degil benimki 1 dk oturtmayan cinsten cok hareketli yaramaz simarik ne ararsan var :) son disi yeni patladi daha bezden kurtaramadim. Deli cesareti iste annelik :) bazen diyorum kendi kendime, ya kendi anneme ya esimin annesine yakin oturmak lazimdi. Tek basina bi tanesi bile zor oluyor gercektenAllah razı olsun nerde varsa Rabbim bağışlasın kuzuları.
Gel sen bi de bana sor şimdiden bi panik haldeyim hangi birine nasıl yeticem korkusu sardı.
Ben de merak ediyorum cinsiyetleri ama daha çooook var:)
Gaz sancısıdır canım bazen omzuna fırtına bile çıkar gaz sancısı. Ayaklarına dikkat et bence.öğlende bir sancım oldu. sanki belime bile yayıldı. çok şiddetli değildi ama tedirgin ediciydi. gaz sancısımı başka bişeymi anlamadım ama bgn atletle cam açık uyudum üşütmüşümdür inşallah diye düşündüm hemen wcye koştum leke vs hiçbişe yok... bi 15dk sürdü sancı ve geçti.. çok sancısız bi hamilelik geçirdiğim için belkide tedirgin etti beni bilmiyorum.
Aynen çok katılıyorum.Bende dun esimle konusurken aynini dedim. Bi sekilde buyuyecekler iste dedi Kiz ama kiz gibi degil benimki 1 dk oturtmayan cinsten cok hareketli yaramaz simarik ne ararsan var :) son disi yeni patladi daha bezden kurtaramadim. Deli cesareti iste annelik :) bazen diyorum kendi kendime, ya kendi anneme ya esimin annesine yakin oturmak lazimdi. Tek basina bi tanesi bile zor oluyor gercekten
Ben de bu sabah düşünüyorum erken oldu diye hatta bana kalsa çocuk yapmazdım heralde. Kızım beni çok bunaltıyor bezini çıkartıp evde her yere çiş yapıyor.tuvalete gidince yapmıyor. Şuan onu 5 dk da bir tuvaleyte götürecek gücüm de YÖK. Sürekli bana kalk diyor. Üzülüyorum ona da.Bende dun esimle konusurken aynini dedim. Bi sekilde buyuyecekler iste dedi Kiz ama kiz gibi degil benimki 1 dk oturtmayan cinsten cok hareketli yaramaz simarik ne ararsan var :) son disi yeni patladi daha bezden kurtaramadim. Deli cesareti iste annelik :) bazen diyorum kendi kendime, ya kendi anneme ya esimin annesine yakin oturmak lazimdi. Tek basina bi tanesi bile zor oluyor gercekten