2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Adına çok sevndım canım

bulantım var çok bişey yiyemiyorum dedim verdi canım. iştahın açılınca bırakırsın dedi. 3aydan sonra zaten inşallah açılır iştahım.
Hmm anladım canım bana yıyemedgm için degılde normal olarak veröstı ılk gebelgmde bundada oyle dedı 3 ay folık astı kullan sonra vıtamn başlayacz dedı inşallah iştahn açılır

bulantım var çok bişey yiyemiyorum dedim verdi canım. iştahın açılınca bırakırsın dedi. 3aydan sonra zaten inşallah açılır iştahım.
Hmm anladım canım bana yıyemedgm için degılde normal olarak veröstı ılk gebelgmde bundada oyle dedı 3 ay folık astı kullan sonra vıtamn başlayacz dedı inşallah iştahn açılır

Benım agzmdada kotu tat oluyor ama dişlerımı fırcalaynca vıraz rahtlıorum belkı sendede işe yarar valla bende kahvaltı yaptım ama hala açım miğdem kazınıyor ne yıyecegmıde bılmıorum off

Gözün aydin canim.benimde bugun randevum var cok korkuyorum kötü haber almaktan.sanki belirtilerim azaldi.midem bulaniyo ama az.hic kusmuyorum mesela.dua et bende guzel haber alayim
Hayirlisiyla güzel haberler alırsn inşallah canm bende aynıym seninle sadece aç kaldığmda midem kotu oluyor korkma inşallah iyi haberle gelirsin

Gözün aydin canim.benimde bugun randevum var cok korkuyorum kötü haber almaktan.sanki belirtilerim azaldi.midem bulaniyo ama az.hic kusmuyorum mesela.dua et bende guzel haber alayim
Kusmak şart degıl ki canım herkezn hamılelığı farklı kımınn çok rahat gecıyor kımınn çok zor sıkma canını hayrlı haberlerle gel inşallah

Aynı durumdan bende korkuyorum. Benimde bulantılarım ve reflüm azaldı 2 gündür Güzel haberle gelin İnşAllah. Sürekli doktora gitmekten utanıyorum resmen. Haftaya bekliyor doktorum. Bende gidip baktırmak istiyorum.

Kizlar dunden beri canim biseyler istiyo yazik esim gidip alip gelene kadar yiyesim kalmiyo
Adami oynatiyo gibi oldum
Sizdede oluyo mu
İlk hamileliğimde eşim yanımdaydı ama canım hiçbir şey istememişti bir de hamilelik migrenine yakalanmıştım sürekli karanlıkta uyuyordum. Bu seferkinde kocam da yok kızım da istediğimi getiremez:) en iyisi canım hiçbir şey çekmesin

Butun gun egil kalk kizin arkasini topluyorum devamli ama devamli. Dunden beri aklimda, simdi bu egilip kalkma canimi sikti, bi sikinti yaratir mi acaba ? Toplamasan evde yurunecek yer kalmiyo oyle bir dagitma uzmani

Butun gun egil kalk kizin arkasini topluyorum devamli ama devamli. Dunden beri aklimda, simdi bu egilip kalkma canimi sikti, bi sikinti yaratir mi acaba ? Toplamasan evde yurunecek yer kalmiyo oyle bir dagitma uzmani
Ben mide bulantım yüzünden hiç eğilemiyorum eğilme nedir onu unuttum :)
Spor ayakkabımı bile giyemiyorum babeti ayağıma geçiriyorum doğru işe :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…