- 2 Haziran 2012
- 1.352
- 853
bulantım var çok bişey yiyemiyorum dedim verdi canım. iştahın açılınca bırakırsın dedi. 3aydan sonra zaten inşallah açılır iştahım.Virtamını 3 aydan sonra başlayacgz demstı bana ebe ama ılk hamılelgmdede oleydı sNa nıe erkn verdıler kı acaba
Ben vajinalden 6+0 iken gördük dinletmedi karından da 7+3 te gitmiştim o zaman gördük yine dinletmedi ama şükür bi problem yok. :)
Canım valla ilk kez duyuyorum bu kadar büyütüldüğünü.
Benim sadece şu an çevremde iş arkadaşlarımdan 3 ü de bebekleri 3 aylıkken tekrar gebe kaldı, biri doğurdu bile diğer ikisi de doğurmak üzere.
Hiçbiri de riskli gebelik vs bahsetmedi hepsi normal doktora gidiyor, birinin bebeği erken bile doğmuştu.
Bence muhakkak başka doktora da git.
İlk ve tek değilsin ki bu kadar erken gebe kalan.
Sezaryenle doğurdu 3 ü de ikincileri de öyle olacak.
Bi doktordan daha görüş al derim ben.
Canimmm gözün aydin daha dun bahsediyodun annemden ne guzel bak o da gelmis cok sevindim senin adinaGünaydın kızlar.
Bu sabah o kadar mutlu oldum ki.
Sabah 6 da bi baktım annem gelmiş.
Psikolojik olarak bana o kadar iyi geldi ki onu görmek sarılmak öpmek.
Serumsuz oturdum onla beraber az da olsa bişiler yedim.
Bin şükür kendimi biraz daha iyi hissediyorum.
Hadi güzel haberlerle gel inşallah.Gunaydin guzeller guzeli anne ve anne adaylari
Bugun doktor randevum var 11.20 de bakalim ne dicek neler gorucez ekranda merak ediyorum
Gözün aydın canım. Rabbim onları başımızdan eksik etmesin.Evet canım.
En son işte o ağlama nöbetlerimn birine denk gelmişti aramıştı.
Çok kötü olmuş öyle atlamış gelmiş.
Allah razı olsun.
Canım günaydın kendini aç bırakma derim yiceksende domates salata tarzı şeyler ye iyi gelir bol su iç. Yoksa bulantın artar. Kızın kaç yaşında rabbim uzun ömürler versin inşallah ama bana küçük çocukların anlamadığı yaşta yapılan doğum günleri o kadar saçma geliyor ki büyük bir parti yapılacağına aile arası küçük bir pasta kesilebilir iyi değilsen kutlama bence düşünüyorum da ben aklı başına gelene kadar yapmıcam .Günaydın kızlar. Nasılsınız. Dr a gidecek arkadaşlar güzel haberlerle gelin inşallah. Ben açım ya resmen açım ama yiyince de çok kötü oluyorum. Bir şeyin kokusu falan beni etkilemiyor. Ama yemek yiyince ağzımda iğrenç nitrat oluyor ve midem bulanıyor. Bir de 9 ağustos kışımın Doğum günü ama yapacak halim gücüm Yok. Yapmazsam da ona haksızlık olcak diye düşünüyorum.ne yapsam acaba?
Canım salatalık domates yiyorum ama yedikten sonra ağzımda bıraktığı iğrenç tat beni mide bulantısından öldürüyor.Canım günaydın kendini aç bırakma derim yiceksende domates salata tarzı şeyler ye iyi gelir bol su iç. Yoksa bulantın artar. Kızın kaç yaşında rabbim uzun ömürler versin inşallah ama bana küçük çocukların anlamadığı yaşta yapılan doğum günleri o kadar saçma geliyor ki büyük bir parti yapılacağına aile arası küçük bir pasta kesilebilir iyi değilsen kutlama bence düşünüyorum da ben aklı başına gelene kadar yapmıcam .
Hadi bakalım hayırlısıyla git gel ben de merakla bekliyorum seninle aynıyız ben de pazartesi gideceğim inşallahGunaydin guzeller guzeli anne ve anne adaylari
Bugun doktor randevum var 11.20 de bakalim ne dicek neler gorucez ekranda merak ediyorum
Günaydın kızlar.
Bu sabah o kadar mutlu oldum ki.
Sabah 6 da bi baktım annem gelmiş.
Psikolojik olarak bana o kadar iyi geldi ki onu görmek sarılmak öpmek.
Serumsuz oturdum onla beraber az da olsa bişiler yedim.
Bin şükür kendimi biraz daha iyi hissediyorum.
Canimmm gözün aydin daha dun bahsediyodun annemden ne guzel bak o da gelmis cok sevindim senin adina
Gözün aydın canım. Rabbim onları başımızdan eksik etmesin.
Allah razı olsun kızlar.Canim gozun aydin. Allah basimizdan eksik etmesin annelerimizi. Is yerinden izin alip gelmis demek ki dayanamayip
Gözün aydin canim.benimde bugun randevum var cok korkuyorum kötü haber almaktan.sanki belirtilerim azaldi.midem bulaniyo ama az.hic kusmuyorum mesela.dua et bende guzel haber alayimKizlar doktordan ciktim hersey yolunda sukur kalp atislarinida dinledim binlerce sukurler olsun Rabbime
Hayrlı olsun canım inşallah degerlerın artar bebısını alrsn kucagnaCanım 81.55 çıktı tüple olmayıp kendiliğinden olması üstelik hiç beklemediğim zamanda çok saskinim umarım değer artar hayırlısıyla
Ins canim sende guzel haberlerle gelGözün aydin canim.benimde bugun randevum var cok korkuyorum kötü haber almaktan.sanki belirtilerim azaldi.midem bulaniyo ama az.hic kusmuyorum mesela.dua et bende guzel haber alayim