2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ben vajinalden 6+0 iken gördük dinletmedi karından da 7+3 te gitmiştim o zaman gördük yine dinletmedi ama şükür bi problem yok. :)

Canım valla ilk kez duyuyorum bu kadar büyütüldüğünü.
Benim sadece şu an çevremde iş arkadaşlarımdan 3 ü de bebekleri 3 aylıkken tekrar gebe kaldı, biri doğurdu bile diğer ikisi de doğurmak üzere.
Hiçbiri de riskli gebelik vs bahsetmedi hepsi normal doktora gidiyor, birinin bebeği erken bile doğmuştu.
Bence muhakkak başka doktora da git.
İlk ve tek değilsin ki bu kadar erken gebe kalan.
Sezaryenle doğurdu 3 ü de ikincileri de öyle olacak.
Bi doktordan daha görüş al derim ben.

Benim de tanidiklarim var. 3ylikken hamile kalan ve riskli degerlendirilmisti. Sezaryenli idi. Bir cok faktor var bence buradaki arkadasta premature dogan bebeginin olmasi risk faktoru.

Midem heeep bulaniyor. Sadece peksimet kuru ekmek yeraem 5 dk duruyor bulanmasi. Kusmuyorum ona dua ediyorum. Ama gece 4te mide bulantisiyla uyanio uyuyamiyorum. 12 haftadan sonra kus gibi olmustum gecen hamileligimde insallah bunda da oyle olur.

Günaydın kızlar.
Bu sabah o kadar mutlu oldum ki.
Sabah 6 da bi baktım annem gelmiş.
Psikolojik olarak bana o kadar iyi geldi ki onu görmek sarılmak öpmek.
Serumsuz oturdum onla beraber az da olsa bişiler yedim.
Bin şükür kendimi biraz daha iyi hissediyorum.
Canimmm gözün aydin daha dun bahsediyodun annemden ne guzel bak o da gelmis cok sevindim senin adina

Günaydın kızlar. Nasılsınız. Dr a gidecek arkadaşlar güzel haberlerle gelin inşallah. Ben açım ya resmen açım ama yiyince de çok kötü oluyorum. Bir şeyin kokusu falan beni etkilemiyor. Ama yemek yiyince ağzımda iğrenç nitrat oluyor ve midem bulanıyor. Bir de 9 ağustos kışımın Doğum günü ama yapacak halim gücüm Yok. Yapmazsam da ona haksızlık olcak diye düşünüyorum. :KK43: ne yapsam acaba?

Günaydın kızlar. Nasılsınız. Dr a gidecek arkadaşlar güzel haberlerle gelin inşallah. Ben açım ya resmen açım ama yiyince de çok kötü oluyorum. Bir şeyin kokusu falan beni etkilemiyor. Ama yemek yiyince ağzımda iğrenç nitrat oluyor ve midem bulanıyor. Bir de 9 ağustos kışımın Doğum günü ama yapacak halim gücüm Yok. Yapmazsam da ona haksızlık olcak diye düşünüyorum. :KK43: ne yapsam acaba?
Canım günaydın kendini aç bırakma derim yiceksende domates salata tarzı şeyler ye iyi gelir bol su iç. Yoksa bulantın artar. Kızın kaç yaşında rabbim uzun ömürler versin inşallah ama bana küçük çocukların anlamadığı yaşta yapılan doğum günleri o kadar saçma geliyor ki büyük bir parti yapılacağına aile arası küçük bir pasta kesilebilir iyi değilsen kutlama bence düşünüyorum da ben aklı başına gelene kadar yapmıcam .

Canım günaydın kendini aç bırakma derim yiceksende domates salata tarzı şeyler ye iyi gelir bol su iç. Yoksa bulantın artar. Kızın kaç yaşında rabbim uzun ömürler versin inşallah ama bana küçük çocukların anlamadığı yaşta yapılan doğum günleri o kadar saçma geliyor ki büyük bir parti yapılacağına aile arası küçük bir pasta kesilebilir iyi değilsen kutlama bence düşünüyorum da ben aklı başına gelene kadar yapmıcam .
Canım salatalık domates yiyorum ama yedikten sonra ağzımda bıraktığı iğrenç tat beni mide bulantısından öldürüyor.
Közüm 2 yaşında olacak ben de küçük bir pastayla aile arasında yapayım diye düşündüm.

Günaydın kızlar.
Bu sabah o kadar mutlu oldum ki.
Sabah 6 da bi baktım annem gelmiş.
Psikolojik olarak bana o kadar iyi geldi ki onu görmek sarılmak öpmek.
Serumsuz oturdum onla beraber az da olsa bişiler yedim.
Bin şükür kendimi biraz daha iyi hissediyorum.

Canim gozun aydin. Allah basimizdan eksik etmesin annelerimizi. Is yerinden izin alip gelmis demek ki dayanamayip :anne:

Canimmm gözün aydin daha dun bahsediyodun annemden ne guzel bak o da gelmis cok sevindim senin adina
Gözün aydın canım. Rabbim onları başımızdan eksik etmesin.
Canim gozun aydin. Allah basimizdan eksik etmesin annelerimizi. Is yerinden izin alip gelmis demek ki dayanamayip :anne:
Allah razı olsun kızlar.
20 gün sonra erkek kardeşimin kınası düğünü var iznini harcayamamış ama rapor almış gelmiş çok sevindim.
Amin Allah bizi onlarsız bırakmasın.

Dün akşam benide olur olmaz sebeplerden ağlama krizi tuttu. Sonra bulantım azalıyor gibi oldum,korktum,ağladığıma pişman oldum.. Çok zor bir süreç,Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.

Gözün aydin canim.benimde bugun randevum var cok korkuyorum kötü haber almaktan.sanki belirtilerim azaldi.midem bulaniyo ama az.hic kusmuyorum mesela.dua et bende guzel haber alayim
Ins canim sende guzel haberlerle gel
Bende korkarak grldim dusuk tehlikem var rahim agzinda bebegim ama olumsuz bisey demedi bu kez

X