- 25 Şubat 2016
- 7.507
- 11.887
- 30
Kesen duzgun olmadgı için mi alacakmş tabıkı karar senın ama bılemıorum zaman ggosterır sıkıntılı olsa kendı duser bence tabıkı en doğru kararı sen ve eşin vereckKızlar merhaba doktora gittim bütün perinatoloji riskli gebeliğe. Doktora 4 ay önce sezeryan Doğum yaptığımı söyledim. Zaten hatırladı beni. Çok erken gebe kalmışsın gebelik kesen düzgün değil alalım dedi moralim bozuldu kalp atışı başlamış dinletmedi tabi. 16 haftada aminyosentez yapalım dedi belki gelişmeyebilir deyince canım sıkıldı :/
Eşimin dayısnn oldu 3 ay sonra yıne hamıle kaldı ama onun normal dogumdu zamanndaydı yanı tabı her bunye bır degıl Rabbım yardmcın olaun bebegnı sana kavstrsun saglıcaklaDaha önce erken Doğum yaptığım için takibimi riskli gebeliğin yapması gerekiyor ayrıyeten sezeryan yaram çok yeni olduğu içinde riskli gebelik takibinde olmam gerekiyormuş. Maalesef başka bir test Yok 2 li tarama çok net sonuç vermez senin durumun için dedi
Virtamını 3 aydan sonra başlayacgz demstı bana ebe ama ılk hamılelgmdede oleydı sNa nıe erkn verdıler kı acaba4body1soul canım bana doktorum elevit diye bir vitamin verdi.
Demekki bende bi tuhaflik var yeni ogrendim ama hala idrak edemedim durumu. Cocukla ugrasmaktan mi bilemedimBugün 2. Kez tahlil yaptırdım. 1 hafta arayla artış normal. Folik asit e başladım. Tatildeyim şu ande dönünce dr a gideceğim haftaya inşallah. 2. Çocukta da heyecan oluyormuş ne garip
Alışırsın sıkma canını hayırlı olsun.. 7 veya 8 haftada gitsen ikisini bir halledebilirim kese ve kalp atışınıDemekki bende bi tuhaflik var yeni ogrendim ama hala idrak edemedim durumu. Cocukla ugrasmaktan mi bilemedim
7 bitimi bi gideyim o zaman, folik aldim hemen. Insallah saglikli bi gebeliktir, isteyen herkesin. Cok amin. :)Alışırsın sıkma canını hayırlı olsun.. 7 veya 8 haftada gitsen ikisini bir halledebilirim kese ve kalp atışını
Evet olabilir 7+1 de olabilir mesela7 bitimi bi gideyim o zaman, folik aldim hemen. Insallah saglikli bi gebeliktir, isteyen herkesin. Cok amin. :)
Canım bende tıp fakültesine gidiyorum. Kalp atışını gördükten sonra kan değerlerine bakiliyo .gözlüklü bir dr var .ali hoca benim her gidişimde o oradaydı. Seni de mi o muayene ettiArkadaşlar bugün Ankara’da tıp fakültesine gittim ilk defa hamileyim deyince direk keseye baktı çok şükür gördük haftaya gel kalp atışına bakalım dedi. Hiçbir test kan falan almadı . Daha önce bir düşük yaşadığımı söylediğim halde. Son adet tarihime göre şuan 5+6 günlük . Test ya da kan alıp değerlere bakılması gerekiyor muydu
Amin canım hoşgeldin.Merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım son adet tarihim 12 haziran inş hepimiz sağlıklı bi şekilde evlatlarımızı kucağımıza alırız
Sonuc ne oldu insallah positiftir benimde bu hamileligim tup beebkKızlar merhaba Mayıs ayında ilk tüp Bebek denemem başarısız oldu bu ay adetim 4 gün gecikti bugün test yaptım koyu olan ilk testim silik olanı bı saat sonra yaptım on dakikaya kan sonucum çıkacak
Canım 81.55 çıktı tüple olmayıp kendiliğinden olması üstelik hiç beklemediğim zamanda çok saskinim umarım değer artar hayırlısıylaSonuc ne oldu insallah positiftir benimde bu hamileligim tup beebk
Ben vajinalden 6+0 iken gördük dinletmedi karından da 7+3 te gitmiştim o zaman gördük yine dinletmedi ama şükür bi problem yok. :)Ya bi de istanbul acayip sicak bir an once gitmek istiyorum ama yapicak bisey yok sen kacici haftqda diymustun kalp atislarini canim
Canım valla ilk kez duyuyorum bu kadar büyütüldüğünü.Daha önce erken Doğum yaptığım için takibimi riskli gebeliğin yapması gerekiyor ayrıyeten sezeryan yaram çok yeni olduğu içinde riskli gebelik takibinde olmam gerekiyormuş. Maalesef başka bir test Yok 2 li tarama çok net sonuç vermez senin durumun için dedi
Gozun aydin canim hep boyle mutlu ol insGünaydın kızlar.
Bu sabah o kadar mutlu oldum ki.
Sabah 6 da bi baktım annem gelmiş.
Psikolojik olarak bana o kadar iyi geldi ki onu görmek sarılmak öpmek.
Serumsuz oturdum onla beraber az da olsa bişiler yedim.
Bin şükür kendimi biraz daha iyi hissediyorum.
Evet canım.Gozun aydin canim hep boyle mutlu ol ins
Biliyor muydu hamis oldugunu