Canim birde oglum var 5 yasina giricek bu 3. Gebeligim bilmiyorum hic bilgim yok o testlerle ilgiliCanı ilk gebeliğinde sorun olduysa bun da ikili test yetine harmony yada nifty yaptırsan için daha rahat etmez mi?
Bi araştır istersen. Yani 2. Bebeğindeyim sorun neydi bilmiyorum ama iki test veya diğerlerine göre %99 doğru sonuçveren testler bunlar senden alınan kan örneğiyle bakılıyor. Amniyosentez gibi değil.Canim birde oglum var 5 yasina giricek bu 3. Gebeligim bilmiyorum hic bilgim yok o testlerle ilgili
Büt. Kan değerlerine canım rubella toksik plazma falan hıv hepatit gormam şeker ne ararsan bakıyorlar.kızlar ben 4 +5 günlük hamileyim. Bugün kan idrar verdim. Büyükşehire gönderdi. Ankara’ya yakın bir ilde oturuyorum bu test orda oluyormuş.Geç çıkar dediler. Doktorla görüşemedim. Bu testle neye bakılıyordu. İlk hamileliğimden de hatırlamıyorum ki neye baktıklarını
Anladim canim tesekkur ederim arastiricamBi araştır istersen. Yani 2. Bebeğindeyim sorun neydi bilmiyorum ama iki test veya diğerlerine göre %99 doğru sonuçveren testler bunlar senden alınan kan örneğiyle bakılıyor. Amniyosentez gibi değil.
Kalp atışından sonra alacaktır belki.Arkadaşlar bugün Ankara’da tıp fakültesine gittim ilk defa hamileyim deyince direk keseye baktı çok şükür gördük haftaya gel kalp atışına bakalım dedi. Hiçbir test kan falan almadı . Daha önce bir düşük yaşadığımı söylediğim halde. Son adet tarihime göre şuan 5+6 günlük . Test ya da kan alıp değerlere bakılması gerekiyor muydu
İnşallah öyle yaparlarKalp atışından sonra alacaktır belki.
Anladım canım. Çünkü daha kese bile oluşmadı çok yeni anlamlandıramadım o yüzden.Büt. Kan değerlerine canım rubella toksik plazma falan hıv hepatit gormam şeker ne ararsan bakıyorlar.
Daha önce erken Doğum yaptığım için takibimi riskli gebeliğin yapması gerekiyor ayrıyeten sezeryan yaram çok yeni olduğu içinde riskli gebelik takibinde olmam gerekiyormuş. Maalesef başka bir test Yok 2 li tarama çok net sonuç vermez senin durumun için dediNeden riskli gebeliğe gittin onu anlamadım? Ayrıca başka bir dr a daha görünsen mi acaba yani kese düzgün değilse ne oluyormuş? Daha erken haftalarda yapılan bir test YÖK mü?
Canim bozma moralini
Cok sukur pirlanta gibi evladin var.Zaten seninde tahmin etmen lazimdi vucudun daha yeni bir bebege hazir olmadigini.
Ama sana tavsiyem baska bir doktora daha git.Icin rahat etsin canim benim uzme kendini du bakalim gun dogmadan neler dogar
Hayırlı olsun inşallah...Merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım son adet tarihim 12 haziran inş hepimiz sağlıklı bi şekilde evlatlarımızı kucağımıza alırız
Bana da elevit vermişti ama ben kullanmıyorum, içinde domuz ürünü olduğunu öğrendim içim almadı.4body1soul canım bana doktorum elevit diye bir vitamin verdi.
Ay o hap kafam kadar yutamiyom ben onu4body1soul canım bana doktorum elevit diye bir vitamin verdi.
Ben 2lıyı yaptrmstım sdece kızımda oda guzeldı sonucu bunda ne yaparım bılmıorum2 litre 11-14 3 lü 16 galiba 2 linin güvenilirliği daha yüksek 3 lüyü hiçtavsite etmem onun yerine 4 lüyü isteyebilirsiniz dr unuzdan
Benımkıde kılo degıl kılo olarak aynı sayılrm ama şişlik varBen kilo almadım ama alt karnım inanılmaz şiş kıyafetlerim olmuyor şimdiden
Ben 1 kilo verdim 2 ye dogru gidiyo bakalim
Ins diger hamileliklerimde ki kadar 20 kilo almam
Bence yanlışlıkla verdiler oyu. Ben bir yere tıklarken yanlışlıkla oy vermiştim. Geri çektim oyu.
Ben oğlum olsun istiyorum, bir kızım var Allah uzun ömür versin ona. Erkek yetiştirmek istiyorum. Toplum için doğru dürüst kendini bi b.k sanmayan kadına saygılı bir erkek çocuk yetiştirmek istiyorum.
Oğlan annesi olmak nasıl onu tatmak istiyorum. Ama dualarımda hep hayırlısı olsun. Sağıklısı olsun. Bu saatten sonra oğlan olsun, kız olsun diye dua etmenin anlamı yok zaten. O yüzden her durum kabulum. Kızım olursa üzülür müyüm aslaa. Yağmur'um o kadar tatlı bir abla olur ki. İki kızkardeş sırdaş arkadaş olurlar. Benim için iki durum da güzel ne olacak bakalım. İlkinden daha çok merak ediyorum.
Ben zaten önceki hamileliğimde 6 aylıkken bu kilodaydım üfff. Ne yapalım hayırlısı az kilo alırım belki diyorum öyle avutuyorum kendimi. Kilom artmadı henüz.