2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canim birde oglum var 5 yasina giricek bu 3. Gebeligim bilmiyorum hic bilgim yok o testlerle ilgili
Bi araştır istersen. Yani 2. Bebeğindeyim sorun neydi bilmiyorum ama iki test veya diğerlerine göre %99 doğru sonuçveren testler bunlar senden alınan kan örneğiyle bakılıyor. Amniyosentez gibi değil.

Büt. Kan değerlerine canım rubella toksik plazma falan hıv hepatit gormam şeker ne ararsan bakıyorlar.

Arkadaşlar bugün Ankara’da tıp fakültesine gittim ilk defa hamileyim deyince direk keseye baktı çok şükür gördük haftaya gel kalp atışına bakalım dedi. Hiçbir test kan falan almadı . Daha önce bir düşük yaşadığımı söylediğim halde. Son adet tarihime göre şuan 5+6 günlük . Test ya da kan alıp değerlere bakılması gerekiyor muydu

Kalp atışından sonra alacaktır belki.

Merhaba kızlar. Geçen ay kimyasal bir gebelik geçirmiştim ve bu ay yine hamileyim. 5 hafta 2 günlük şu an.

Dün kan testi yaptırdım ve sonuç 1794 çıktı ama sonucu doktora göstermeye gitmedim. Yarın yine kan vermeye gideceğim ve 3500 civarı olması lazım. Sonucu doktora göstermeli miydim?

1794 iyi bir rakam mı? Kimyasal'da en yüksek 20'yi görmüştüm.

Neden riskli gebeliğe gittin onu anlamadım? Ayrıca başka bir dr a daha görünsen mi acaba yani kese düzgün değilse ne oluyormuş? Daha erken haftalarda yapılan bir test YÖK mü?
Daha önce erken Doğum yaptığım için takibimi riskli gebeliğin yapması gerekiyor ayrıyeten sezeryan yaram çok yeni olduğu içinde riskli gebelik takibinde olmam gerekiyormuş. Maalesef başka bir test Yok 2 li tarama çok net sonuç vermez senin durumun için dedi

Pazar günü özele gideceğim keseyi ilk özelde gördüm onlar böyle bişeyden bahsetmediler bakalım artık Hayırlısı allahtan bekleyip göreceğim

Ben 1 kilo verdim 2 ye dogru gidiyo bakalim
Ins diger hamileliklerimde ki kadar 20 kilo almam

Mide bulantin mi tatlim o yuzden veriyorsun degil mi

Bende tutarim kendimi diyordum ama aclik hissi cok kuvvetli yinede birakmamaya calisiyorum kendimi insallah saglikli olur herseyimiz

Bugün 2. Kez tahlil yaptırdım. 1 hafta arayla artış normal. Folik asit e başladım. Tatildeyim şu ande dönünce dr a gideceğim haftaya inşallah. 2. Çocukta da heyecan oluyormuş ne garip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…