2019 kpss öğretmenlik...hani nerede edebiyatçılar

cancannur

Guru
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2011
127
29
merhaba
ben de bu sene 4 yıl aradan sonra kpss ye evli mutlu çoçuklu olarak çalışmaya başlayanlardanım.yalnız program hazırlama konusunda yardıma ihtiyacım var .özellikle öabt ye nasıl hazırlanmalıyım bilemedim şuan için sadece not çıkartıyorum.dersaneye gy gk eğt.bil. ne gidiyorum alanı evde halletmek istedim zira vaktım yok.bu yolda destek ve yardıma ihtiyacım var umarım yalnız değilim. 85 ve üstü puan almış arkadaşlarım varsa serüvenini anlatmasını istiyorum .nasıl çalıştınız hadi bi söyleyiverin...

Canimm seni canı gönülden tebrik ediyorum çocukla canla başla en azından calismaya karar vermişsın umarım atanirsin bende atanamayan bir edebiyat öğretmeniyim 6 yık oldu mezun olalı atanamadım ve en büyük pismanligim atancam die bebek konusunu erteleme oldu. Şuan hala atanamadım ama 4 aylık ikizlerim var 2019 sınava giremiyorum çok kucuklrr ve ikizler oyüzden hazirlanamam seneye bende tekrar sınava hazirlanicam
sormak istedim bebekle nasıl bir plan yaptın nasıl bir düzen kurdun çalışma için. Ve kaç yaşında bebeğin yada aylik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…