2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Geçmiş olsun canım bu yara neden çıkıyor acaba bizimki de daha yeni geçti baya uzun sürdü iki şişe bitirdik o ilaçtan

Canım 6 ay dolup 7ye girince bağışıklık biraz düşüyormuş bebeklerde geçici olarak. O esnada kimi bebek idrar yolu enfeksiyonu oluyormuş kimisi de bizimki gibi mantar. Ağızdaki pamukcugun ilerlemiş hali bu zaten. Biraz zor iyileşiyor çünkü ağız içi mantara çok uygun. Ilaç kalmıyor üstünde, yiyor çocuk. Nüksetti bizimki yine ama erken farkettim umarım bu sefer çabuk geçer.

Ayyy cidden mi nasıl anladın cnm ben olsam bende verirdim çok iyi farketmişsin dikkatli olmamız lazım bnm de kan damlam çok eskiden kaldı değiştireyim onu

Son günlerde farklı onu vermiştim sadece, prospektuste bir şey yazmıyor ama muadilinin prospektusunu okudum internetten bir de, onda yazıyordu canım. 20 gün içinde tüketin ya da atın yazıyordu. Ilaci kesince geçti ishal.

Benim bildiğim kadarıyla önemli olan kilo değil boy. Benim oğlum da normalden çok kilolu ama boyu uzun olduğu için dert etmiyorum. Kilo bir şekilde verilir/alınır.
Möllers içmek çok zor, kokusu çok ağır. Bir çok bebek reddediyor içmeyi. Ama en iyisi de möller.
Ben 1 tatlı kaşığı veriyorum her gün. Yoğurdun karıştırıyorum genelde.

Bu arada 2 eczacı tanıyorum, ikisi de 6 ayı tamamlar tamamlamaz verdi kendi çocuklarına balik yagini. Alerji yoksa beklemeye de gerek yok diyorlar.

Olan olmuş ama bu öyle sineye çekilecek bir konu değil bence. Ben bir daha çocuğum konusunda bu insana asla güvenmez ve çocuğumu emanet etmezdim senin yerinde olsam. Bu kadar ciddi konuda böyle rahat davranıyorsa sakın güvenme derim. Çok bencilce. Umarım test sonucu negatif çıkar ama bu aralar çok arttı vakalar, normal şartlarda da görüşmeyin zaten, sağlık çalışanları çok ciddi tehlike altında. Benim ablam ve kız kardeşim dr, biri filyasyon ekibinde hatta. Annemle babamla hiç görüşmediler 5 ay oldu. Bir şey olsa vicdan azabından kahroluruz düşüncesiyle gelmiyorlar. Bunu uygun bir dille anlat kv'ye. Sokakta bulmadın sen Ayla'yı. Kac aydır biliyoruz birbirimizi az mı emek verdik çocuklarımıza. Yeri geldi hiç uyumadık. Böyle düşüncesiz insanlara gereken cevap verilmeli bence, isterse küsebilir. Görüşme bırak gitsin.

Mollers bende içemedim ağırdı evet bebek hayatta içmez diye almak istemiyorum. Ocean alacağım teşekkür ederim

Kızlar hepsini alıntılayamadım kusura bakmayın inanın başım çok ağrıyor aşırı derece canım sıkkın hadi bulaştıysa diye benım bebegim var hastanede yatsam nolcak bide surat yapıyo küsüyo haklıymış gibi küserse küssün valla hiç umrumda değil zaten umursamaz kaygısız bi insan ama brn onun gibi olamam

senin kaynanan benim annem öyle umursamiyo en son ben ordayken düğüne gidecekti bende durmadım geldim bi şey söyleyince hemen küser.bosver küssün en azindan bi süre gelmez insallah bişey olmaz canım

Şöyle davranan insanlar torun sevgisinden bahsetmesin. Torun hastalansa umurlarında değil yeter ki kendi keyiflerince öpsünler. İnanılmaz sinirleniyorum. Kocan neden müdahale etmiyor onda da kabahat var bence

Şöyle davranan insanlar torun sevgisinden bahsetmesin. Torun hastalansa umurlarında değil yeter ki kendi keyiflerince öpsünler. İnanılmaz sinirleniyorum. Kocan neden müdahale etmiyor onda da kabahat var bence
Söyledi eşimde yani oda memnun değildi gelmesinden belli etti rahatsızlığını oda gitti işte ama kötü olan ben oldum görümcem msj atmıs annesi gitmiş ağlamış zoruna gitmiş bilmem ne bende herşeyi söyledim valla ben cocugumu düşünüyorum bunun icin küsecekse küssün benim bunları söylemem bile yanlış sizin düşünmeniz lazım falan diye baya bişeyler söyledim bide insanı haksız duruma getirmeye çalışıyorlar eşimde boşver takma kafana söyledik işte falan dedi

Cnm mama anne sütüne en yakın gıda yanlış bence yaptığın ek gıdada ister et yesin ister süt hiçbiri mama nin vitsminini vermez araştır bir bir yaşına kadar ek gıda ek gıda olarak kalsın dur sana anne sütü ile mama nin karşılaştırmasi vardı onu atayım muhendisin oğlu yapmıştı yemek için çok erken hayatı boyu zaten yiyecekler bı de blender yapıyorsun hiçbir Dr tavsiye etmiyor onu

Moller en iyisi cnm ama bir yaş öncesi pek tavsiye edilmiyor Dr a sor istersen

kizlar bugun aşı günümüzdü tamamen unutmuşum zaten bugün götürmeyi düşünmüyordum kizim cok huysuz sabaha kadar agladi 4te uyuduk haftaya yaptirmayi düşünüyordum sizce yanlışmi yapiyorum.

Merhaba herkese,biz epeydir huzursuzduk,geceleri her saat başı uyanıyoruz 2 gundur de salya var dişine bakayim dedim.Zaten 8 disimiz vardi birden çıkarmıştı,simdi de üst ve alt dişler dipten beyazlamiş ve epey kabarmis ,diş geliyor anlayacaginiz ve yine 4 tane beyazladi birden gelecek birkac ay rahat yok bana anlayacaginiz.Bu aralar uyku sorunu yanlis hatirlamiyorsam coğu bebegimizde vardi diş olabilir haber vermek istedim

kizlar bugun aşı günümüzdü tamamen unutmuşum zaten bugün götürmeyi düşünmüyordum kizim cok huysuz sabaha kadar agladi 4te uyuduk haftaya yaptirmayi düşünüyordum sizce yanlışmi yapiyorum.
Bana zaten 9 ayi tam doldurduğu gunu vermedi 1 hafta sonrasini randevu verdi yani sorun olmaz yalnız bana gelmeden yunurta beyazini verin bakalim alerjisi var mi dedi hemsire.Aşı içinmiş.

Bana zaten 9 ayi tam doldurduğu gunu vermedi 1 hafta sonrasini randevu verdi yani sorun olmaz yalnız bana gelmeden yunurta beyazini verin bakalim alerjisi var mi dedi hemsire.Aşı içinmiş.
bize söylemedi canım zaten benimki hiçbişey yemiyo ard arda 3 diş çıkardı 1 hafta icinde cok sıkıntı yaşıyoruz

bize söylemedi canım zaten benimki hiçbişey yemiyo ard arda 3 diş çıkardı 1 hafta icinde cok sıkıntı yaşıyoruz
Anladim yani sanirim yapacağı aşıya alerjisi oluo olmadığına bakacak,öyle algıladım. Çok zor geçmiş olsun diş yavrucakları mahvediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…