Geçmiş olsun canım bu yara neden çıkıyor acaba bizimki de daha yeni geçti baya uzun sürdü iki şişe bitirdik o ilaçtan
Ayyy cidden mi nasıl anladın cnm ben olsam bende verirdim çok iyi farketmişsin dikkatli olmamız lazım bnm de kan damlam çok eskiden kaldı değiştireyim onu
Bende moller mi alsam dedim ama ocean alacağım kendim de onu kullanıyorum eşim ve annem de çok memnunuz . Ben sütümden bebeğe geçer mantığı ile vitamin takviyesi alıyorum. Ölçünüz nedir birde oceanın hangisini alıyorsunuz acaba ? Oğlum 23 Aralık doğumlu 23 Ağustostan sonra başlasam diyorum . Boyu ve kafa çevresi iyi ama kg olarak zayıf ona üzülüyorum aşırı hareketli
Bende moller mi alsam dedim ama ocean alacağım kendim de onu kullanıyorum eşim ve annem de çok memnunuz . Ben sütümden bebeğe geçer mantığı ile vitamin takviyesi alıyorum. Ölçünüz nedir birde oceanın hangisini alıyorsunuz acaba ? Oğlum 23 Aralık doğumlu 23 Ağustostan sonra başlasam diyorum . Boyu ve kafa çevresi iyi ama kg olarak zayıf ona üzülüyorum aşırı hareketli
Kızlar kafayı yicem ya.. Benim kayınbabam bizim burdaki saglık ocağında laborant olarak çalışıyor saglık ocağındaki aile hekiminde korona çıkmış bu sabah illaki doktora gelen hastalar kayınbabamın yanına geliyor bulaşma riski fazla yani neyse doktoru almışlar karantinaya bütün saglık ocagindakilere de yarın test yapılacakmış neyse buraya kadar normal herşey olabilir sonuçta. Aksam saat 8 gibi kayınvalidem çıktı bize geldi torununu sevmeye olacak iş değil daha ilk günden test yapılmadı etmedi deli oldum dedimki hadi babama da bulaştoysa virüs dedim bişey olmaz babanla onun odası ayrı bilmem ne diyor eşimde dedi sonucta hasta ikisininde yanına gidiyor veya orda baska çalışan önce onun yanına sonra babamın yanına gelmiştir evden cıkmıyın bikaç gün bence siz falan dedi daha saçma sapan cahil cahil konusuyor sonra Aylayı öptü dedimki bari cocugu öpme ya biz hastalansak ben hastanede yatsam bir iki hafta bu cocuk nolacak dedim gözlerim doldu ondan sonra da kalktı gitti suratını astı kaç saattir deliriyorum bu nasıl bi düşüncesizlik nasıl bi cahillik
Mollers bende içemedim ağırdı evet bebek hayatta içmez diye almak istemiyorum. Ocean alacağım teşekkür ederimBenim bildiğim kadarıyla önemli olan kilo değil boy. Benim oğlum da normalden çok kilolu ama boyu uzun olduğu için dert etmiyorum. Kilo bir şekilde verilir/alınır.
Möllers içmek çok zor, kokusu çok ağır. Bir çok bebek reddediyor içmeyi. Ama en iyisi de möller.
Ben 1 tatlı kaşığı veriyorum her gün. Yoğurdun karıştırıyorum genelde.
senin kaynanan benim annem öyle umursamiyo en son ben ordayken düğüne gidecekti bende durmadım geldim bi şey söyleyince hemen küser.bosver küssün en azindan bi süre gelmez insallah bişey olmaz canımKızlar hepsini alıntılayamadım kusura bakmayın inanın başım çok ağrıyor aşırı derece canım sıkkın hadi bulaştıysa diye benım bebegim var hastanede yatsam nolcak bide surat yapıyo küsüyo haklıymış gibi küserse küssün valla hiç umrumda değil zaten umursamaz kaygısız bi insan ama brn onun gibi olamam
Şöyle davranan insanlar torun sevgisinden bahsetmesin. Torun hastalansa umurlarında değil yeter ki kendi keyiflerince öpsünler. İnanılmaz sinirleniyorum. Kocan neden müdahale etmiyor onda da kabahat var benceKızlar kafayı yicem ya.. Benim kayınbabam bizim burdaki saglık ocağında laborant olarak çalışıyor saglık ocağındaki aile hekiminde korona çıkmış bu sabah illaki doktora gelen hastalar kayınbabamın yanına geliyor bulaşma riski fazla yani neyse doktoru almışlar karantinaya bütün saglık ocagindakilere de yarın test yapılacakmış neyse buraya kadar normal herşey olabilir sonuçta. Aksam saat 8 gibi kayınvalidem çıktı bize geldi torununu sevmeye olacak iş değil daha ilk günden test yapılmadı etmedi deli oldum dedimki hadi babama da bulaştoysa virüs dedim bişey olmaz babanla onun odası ayrı bilmem ne diyor eşimde dedi sonucta hasta ikisininde yanına gidiyor veya orda baska çalışan önce onun yanına sonra babamın yanına gelmiştir evden cıkmıyın bikaç gün bence siz falan dedi daha saçma sapan cahil cahil konusuyor sonra Aylayı öptü dedimki bari cocugu öpme ya biz hastalansak ben hastanede yatsam bir iki hafta bu cocuk nolacak dedim gözlerim doldu ondan sonra da kalktı gitti suratını astı kaç saattir deliriyorum bu nasıl bi düşüncesizlik nasıl bi cahillik
Allah sağlık afiyet versin hepsinecanim beterin beteri var valla benimki mamadan baska hiçbişey yemiyo yediremiyom
Söyledi eşimde yani oda memnun değildi gelmesinden belli etti rahatsızlığını oda gitti işte ama kötü olan ben oldum görümcem msj atmıs annesi gitmiş ağlamış zoruna gitmiş bilmem ne bende herşeyi söyledim valla ben cocugumu düşünüyorum bunun icin küsecekse küssün benim bunları söylemem bile yanlış sizin düşünmeniz lazım falan diye baya bişeyler söyledim bide insanı haksız duruma getirmeye çalışıyorlar eşimde boşver takma kafana söyledik işte falan dediŞöyle davranan insanlar torun sevgisinden bahsetmesin. Torun hastalansa umurlarında değil yeter ki kendi keyiflerince öpsünler. İnanılmaz sinirleniyorum. Kocan neden müdahale etmiyor onda da kabahat var bence
İnşallah canımsenin kaynanan benim annem öyle umursamiyo en son ben ordayken düğüne gidecekti bende durmadım geldim bi şey söyleyince hemen küser.bosver küssün en azindan bi süre gelmez insallah bişey olmaz canım
Cnm mama anne sütüne en yakın gıda yanlış bence yaptığın ek gıdada ister et yesin ister süt hiçbiri mama nin vitsminini vermez araştır bir bir yaşına kadar ek gıda ek gıda olarak kalsın dur sana anne sütü ile mama nin karşılaştırmasi vardı onu atayım muhendisin oğlu yapmıştı yemek için çok erken hayatı boyu zaten yiyecekler bı de blender yapıyorsun hiçbir Dr tavsiye etmiyor onuBenimki eğer çok yememek için ısrarcı değilse sevdiği çorbaysa 1 kase yer 2 saat sonra felan meyve yer bir kase. Meyveleri blendır yapıyorjm karıştırıp içine ceviz koyuyorum minik bir kase yer. Sabah karışım yaparsam yine 1 kaseye yakın bitirir ama onlet felan ayrı ayrı peynir zeytin verince çok geç yiyo ve çok zor yiyo o zaöan doyduğun düşünmüyorum. Ama ben mesela artık tereyağında 1 yumurta kırıyorum hemen hemen bitiriyor. Beyazına alerjimiz yok diye veriyorum. Ama benimki emmiyor mama da gün içinde vermiyorum ya yito ek gıda bir tek gece mama veriyorum. Sizibki emiyorsa belki birazını oradan karşılıyordur. Benimki mama hastası her yemek sonra 90 120 versem felam içer ama vermiyorum. Akşam mesela 1 kase dolu muhalleni yiyo 1 saat sonra uyuycak ya 120 cc mama yapıyorum lıkır lıkır içiyor oysakş eminim tok yani yemişama yine de mama içiyor. Gün içinde bilerek vermiyorum ki ek gıda yesin ama emseydi okadar kasmazdım emsin de ne kadst ek gısa yerse okadar yesin
Moller en iyisi cnm ama bir yaş öncesi pek tavsiye edilmiyor Dr a sor istersenBende moller mi alsam dedim ama ocean alacağım kendim de onu kullanıyorum eşim ve annem de çok memnunuz . Ben sütümden bebeğe geçer mantığı ile vitamin takviyesi alıyorum. Ölçünüz nedir birde oceanın hangisini alıyorsunuz acaba ? Oğlum 23 Aralık doğumlu 23 Ağustostan sonra başlasam diyorum . Boyu ve kafa çevresi iyi ama kg olarak zayıf ona üzülüyorum aşırı hareketli
Bana zaten 9 ayi tam doldurduğu gunu vermedi 1 hafta sonrasini randevu verdi yani sorun olmaz yalnız bana gelmeden yunurta beyazini verin bakalim alerjisi var mi dedi hemsire.Aşı içinmiş.kizlar bugun aşı günümüzdü tamamen unutmuşum zaten bugün götürmeyi düşünmüyordum kizim cok huysuz sabaha kadar agladi 4te uyuduk haftaya yaptirmayi düşünüyordum sizce yanlışmi yapiyorum.
bize söylemedi canım zaten benimki hiçbişey yemiyo ard arda 3 diş çıkardı 1 hafta icinde cok sıkıntı yaşıyoruzBana zaten 9 ayi tam doldurduğu gunu vermedi 1 hafta sonrasini randevu verdi yani sorun olmaz yalnız bana gelmeden yunurta beyazini verin bakalim alerjisi var mi dedi hemsire.Aşı içinmiş.
Anladim yani sanirim yapacağı aşıya alerjisi oluo olmadığına bakacak,öyle algıladım. Çok zor geçmiş olsun diş yavrucakları mahvediyorbize söylemedi canım zaten benimki hiçbişey yemiyo ard arda 3 diş çıkardı 1 hafta icinde cok sıkıntı yaşıyoruz