2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Ya işte ne guzel seyler hazirliyorsunuz,hazirliyoruz da benimki de 1 2 kaşık yiyor o kadar.Yetiyir sanirim.Şimdi yeni gidalar yaalışması zor herhalde onlar icin bir de yeni seyler öğrenince yemekle araları olmuyor heyecandan sanirimHer anne kendi çocugu icin en iyisini bilir çunku hepsi farklı sağlıkları bozulmasin da varsın az yesinler.

Ben içinde meyve olmayan ne versem öğürüp kusuyor.Çorba,yemek kesinlikle yemek istemiyor.Ne yapacağımı şaşırdım.Doktora götürdüm ,zorla olsada ver dedi.zorla versem ne olur,sonra hepsini kusuyor.
Evet bazen benimki de cok öğürüyor bazi şeylerde ben artik 2 kaşıgi ara ara uzun surede veriyorum o ds oyalaya oyalaya,balkonu seviyor çıkarıyorum o disari bakarken konuşup dikkatini dagitip veriyorum baktim cok itiyor istemiyor o an zorlamiyorum aradan yarim saat gecince ayni gidaya devam edip bitirmeye en azindan buyuk çoğunluğunu yedirmeye calisiyorum.Benimki de sebzeyi falan tek başina maksesef pek yeniyor neredeyse her şeye yogurt katıyorum siz de deneyin isterseniz bir de sevdigi bir seyle vermeyi denedim dun.Mesela bulgur pilavi yaptim ona biraz aldi istemedi yarim saat sonra yanina bir dilim kavun koydum ,kasiga biraz kavun biraz pilav koyup yine verdim ama uzun surdu tabi hiç kolay olmuyor .Debeyin isterseniz meyveyle.Biliyorum tatlarini tek başina almali ama ne yapayim yemiyor ben takilmiyorum buna çok,ileride nasilsa yer ayri ayri.Bir de asla artik mam sandalyesini isteniyor biraz kucahimda yediriyorum biraz da koltukta ayakta tutunarak yururken veriyorum şarki,konuşma esliginde ama beni yoruyor.Yani tv ve telefon onune koyup yedirmek istemiyorum yoruluyorum ama ne yapayim

Ben de ara vereyim bakalım dediğin gibi o da yapmış olabilir. Bu gece 3 defa yapti mukuslu, 4 saatte bir kaka yapıyor çocuk.
geçmiş olsun canim benim kizimda bi kac gündür yapıyor mukuslu ve gunde en az dört kere onun dışında iyi ben diş yüzünden olduğunu düşünüyorum belki sizinde öyledir.bi kaç gün verme balık yağı yine devam ederse baska birseydendir.

Berlin Almanya içinde en rahat edebileceğin, en çok Türk ile karşılaşabileceğin bir şehir. Almanya’nın en türk şehri yani. Göçmen olmanın her ülkede getirdiği problemler var. Burda da türklere karşı önyargılı olan da var ama olmayan da var. Ben de Berlin’deyim bu arada :)

Kızlar Uzay günde 5-6 defa kaka yapmaya başladı. Bazen mukuslu oluyor hatta. Bu sabah 5 gibi uykuda da yapti ustelik. Yenidoğan dönemine geri döndük resmen var mı böyle olup düzelen?
Benimde günde 2 defa yada bir defa yaparken birden 6 lara çıktı kakas 5gün sürdü sonra geçti şimdi yine 2 kere yapıyor ama mukuslu kaka bazen alerjide tetikliyormuş

Ahh bir bakmışsın komşu olmuşuz

Benimde günde 2 defa yada bir defa yaparken birden 6 lara çıktı kakas 5gün sürdü sonra geçti şimdi yine 2 kere yapıyor ama mukuslu kaka bazen alerjide tetikliyormuş

Yumurta sarısına alerjisi var ama yemedim hiç. Umarım geçicidir çok üzülüyorum kaç gündür çocuğun içi dışına çıktı. 3 gün oldu bizim de.

Geçmiş olsun canımm

Sağol Diclecim. Benim hatam yüzünden olmuş buldum sebebini. Dilindeki mantardan yine çıkar gibi olunca damlasından verdim ama meğer o damla uzun süre dayanmıyormuş. Atmak gerekiyormuş. Calpol gibi sakladım lazım olunca kullandım. Onu verince olmuş.

Merhaba bende size balık yağını sormaya gelmiştim bende kullanmaya karar verdim

Ayyy cidden mi nasıl anladın cnm ben olsam bende verirdim çok iyi farketmişsin dikkatli olmamız lazım bnm de kan damlam çok eskiden kaldı değiştireyim onu

Geçmiş olsun canım bu yara neden çıkıyor acaba bizimki de daha yeni geçti baya uzun sürdü iki şişe bitirdik o ilaçtan

Kızlar kafayı yicem ya.. Benim kayınbabam bizim burdaki saglık ocağında laborant olarak çalışıyor saglık ocağındaki aile hekiminde korona çıkmış bu sabah illaki doktora gelen hastalar kayınbabamın yanına geliyor bulaşma riski fazla yani neyse doktoru almışlar karantinaya bütün saglık ocagindakilere de yarın test yapılacakmış neyse buraya kadar normal herşey olabilir sonuçta. Aksam saat 8 gibi kayınvalidem çıktı bize geldi torununu sevmeye olacak iş değil daha ilk günden test yapılmadı etmedi deli oldum dedimki hadi babama da bulaştoysa virüs dedim bişey olmaz babanla onun odası ayrı bilmem ne diyor eşimde dedi sonucta hasta ikisininde yanına gidiyor veya orda baska çalışan önce onun yanına sonra babamın yanına gelmiştir evden cıkmıyın bikaç gün bence siz falan dedi daha saçma sapan cahil cahil konusuyor sonra Aylayı öptü dedimki bari cocugu öpme ya biz hastalansak ben hastanede yatsam bir iki hafta bu cocuk nolacak dedim gözlerim doldu ondan sonra da kalktı gitti suratını astı kaç saattir deliriyorum bu nasıl bi düşüncesizlik nasıl bi cahillik

insallah bişey çıkmaz canım ne diyim gercekten etrafimizda çok dusuncesiz insan var hangisine kafa yoracaksinki bide doğruyu söyleyince trip atarlar

Ne denirki böyle insanlara illa baslarinami gelmesi lazım durumun ciddiyetini anlamalari icin onun evden bile cikmamasi lazım kaldiki gelip torununu öpüyor pes yani soylicem bişey bulamiyorum

Gerçekten insan şaşırıyor,kanı canı,onun koruması gerekiyor.Böyle durumlarda ben acımasızım direkt kararli bir ses tonuyla söylüyor ve izin vermiyorum.Kim ne düşünürse düşünsün.Ben aylardir bebegimi kendi babamın kucağına vermedim marttan beri 2 kere almıştır o da öpmek falan yok ,arada bana serzenişte bulunuyor ama kararli olduğumu hissettiriyorum.Gorumcemin kinasinda esimin kucagindan kuzeni almiş bizimki cok israr edememis versin diye ,çekip aldim ve kizdigimi anladi ,hayir biliyorlar herkese soyledik vermiyoruz kimseye diye.Alıniraa alinsin ,bu konuda bizim kararimiza saygi duymuyorlarsa bu muameleyle karşılaşmaya da hazir olacaklar ,eşinle konusun net tavir sergileyin ,ben kirici olmayalim diye kendi aileme ,o da kendi ailesine bu konuda sınır koyuyor

Cidden bu sevgi değil yaa resmen torununa acımıyor çok sinirlendim şuan torununu sevme öpmeyle koklamayla olmaz onu her türlü kötülükten koruyarak olur gerekirse kendinden bile koruyacaksın virüs taşıma ihtimali çok yüksekken nasıl gelir evinize bide öpüp koklar bebeği hiç mi düşünmüyor ya. Aylaya bulaşmasa size bulaşsa nolacak el kadar bebek iki hafta annesiz napacak çıldırdım resmen

Merhaba. Benim oğlum ishal olunca bırakacaktım ama sebebini buldum, balık yağı değilmiş neyseki. Ocean kullanıyorum ben çok memnunum şu an için.
Bende moller mi alsam dedim ama ocean alacağım kendim de onu kullanıyorum eşim ve annem de çok memnunuz . Ben sütümden bebeğe geçer mantığı ile vitamin takviyesi alıyorum. Ölçünüz nedir birde oceanın hangisini alıyorsunuz acaba ? Oğlum 23 Aralık doğumlu 23 Ağustostan sonra başlasam diyorum . Boyu ve kafa çevresi iyi ama kg olarak zayıf ona üzülüyorum aşırı hareketli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…