2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Ben size bir şey danişmak daha doğrusu istiyorumHer bir ek gıda miktarınız ne kadar?Benim bebgim 3 4 çorba kaşığından fazla yemiyor acaba az mı?Sizin bebekleriniz her öğünde ne kadar yiyor?
Benimkinin gün boyu toplam 3-4 çorba kaşığını çok geçemiyor. Bugün ilk kez küçük bir kaseyi bitirdi çok sevindim ve şaşırdım ama zorlamıyorum istediği kadar yesin kafasındayım şimdilik

gecmis olsun canim, gittiniz mi dr a?
Sen biogaia dan Kac gun verdin canim? Belki o etkilemistir.

Benim oglumun ki degisiyor. Bazen 2-3 corba kasigi bazen 5-6 kasik yiyor. Ben daha cok emziriyorum Belki ondan dolayi az yer.
Benimki de ancak o kadar yiyor okuyorum forumlarda el kadar bebeklere bayagi yediriyorlar mide kapasiteleri ne ki?Bagirsaklari bile hazir degil yoksa dedim ben mi beceremiyorim yedirmeyi nasil başariyorlar benimki itiyor

Evet benimki de oyle ama normal sanirim bizimki cok yerse ememez zaten sanirm bir de çocuklar kabizlik gibi bagirsak sorunlari yaşar sanki ben azicik fazla versem kakasi hemen daha da katilasiyor ve sanki huzursuz oluyor,bana mi öyle. geliyor acaba?Bir taraftan da klasik Türk annesi tribi yasiyorum:"Az yiyor bu çocuk!"

Benimki de ancak o kadar yiyor okuyorum forumlarda el kadar bebeklere bayagi yediriyorlar mide kapasiteleri ne ki?Bagirsaklari bile hazir degil yoksa dedim ben mi beceremiyorim yedirmeyi nasil başariyorlar benimki itiyor
Ben içinde meyve olmayan ne versem öğürüp kusuyor.Çorba,yemek kesinlikle yemek istemiyor.Ne yapacağımı şaşırdım.Doktora götürdüm ,zorla olsada ver dedi.zorla versem ne olur,sonra hepsini kusuyor.

Hiç sorma benim de bazen klasik anne damarım tutuyor ama sonra frenliyorum kendimi kaka katılaşma durumu bizde de oluyor. Yemek arasında su vererek ve emmeyi artırarak dengeliyorum

Ben de instagramda paylaşılan bebek kahvaltı tabaklarına bakınca acaba ben doyuramıyor muyum diye düşünüyorum.

Kızlar Uzay günde 5-6 defa kaka yapmaya başladı. Bazen mukuslu oluyor hatta. Bu sabah 5 gibi uykuda da yapti ustelik. Yenidoğan dönemine geri döndük resmen var mı böyle olup düzelen?
Benim kız geçen hafta öyleydi doktora bile gittim ama birşey çıkmadı kakası mukusluydu doktor dedi yerde emekliyor ya ağzına birşryler götürüyor ondan mukusludur kakası mikrop parazit felan olmuştjr dedi. Umay da aynı şekilde 4 5 kete kaka yapıyordu çoğu mukusluydu. Bu birkaç gündğr düzeldi şükür ama günde yine 23 yapıyor. Aynı şekilde gece 4 te mama veriyordum mesela 1 saat sonra kalkıp kaka yapıyordu uyumuyordu sonra tam uyuyordu yine 1 saat sonra kalkıp yapıyordu. Şimfi hala daha ilk uyanımca mutlaka yapar 7 gibi uyanır mutlaka kaka yapar ama gün içindeki eskisi gibi 3 4 krte değil artık

her cocuk farkli oluyor. Bazi bebekler cok yiyebiliyor ama Bizim bebisler de normal bence. 1 yasina kadar yeni yeni ogreniyorlar yemeyi.
Ben de instagramda paylaşılan bebek kahvaltı tabaklarına bakınca acaba ben doyuramıyor muyum diye düşünüyorum.
O tabaklari gordukten sonra bazen bunu Ben de dusunuyorum .

Ben size bir şey danişmak daha doğrusu istiyorumHer bir ek gıda miktarınız ne kadar?Benim bebgim 3 4 çorba kaşığından fazla yemiyor acaba az mı?Sizin bebekleriniz her öğünde ne kadar yiyor?
Benimki eğer çok yememek için ısrarcı değilse sevdiği çorbaysa 1 kase yer 2 saat sonra felan meyve yer bir kase. Meyveleri blendır yapıyorjm karıştırıp içine ceviz koyuyorum minik bir kase yer. Sabah karışım yaparsam yine 1 kaseye yakın bitirir ama onlet felan ayrı ayrı peynir zeytin verince çok geç yiyo ve çok zor yiyo o zaöan doyduğun düşünmüyorum. Ama ben mesela artık tereyağında 1 yumurta kırıyorum hemen hemen bitiriyor. Beyazına alerjimiz yok diye veriyorum. Ama benimki emmiyor mama da gün içinde vermiyorum ya yito ek gıda bir tek gece mama veriyorum. Sizibki emiyorsa belki birazını oradan karşılıyordur. Benimki mama hastası her yemek sonra 90 120 versem felam içer ama vermiyorum. Akşam mesela 1 kase dolu muhalleni yiyo 1 saat sonra uyuycak ya 120 cc mama yapıyorum lıkır lıkır içiyor oysakş eminim tok yani yemişama yine de mama içiyor. Gün içinde bilerek vermiyorum ki ek gıda yesin ama emseydi okadar kasmazdım emsin de ne kadst ek gısa yerse okadar yesin

canim beterin beteri var valla benimki mamadan baska hiçbişey yemiyo yediremiyom

Her cocugun durumu farkli tabiafiyet olsun miniğinizemamayi neden vermek istemiyosaunuz? 1 yasina kadar ağırlık anne sütü veya mama diyor uzmanlar.Eger benim bebegim emmeseydi ben verirdim mama 1 yasina kadar.Ek gida bu donemde bence anne autu ya sa mama kadar besleyici degil.Tabi yine en iyisini soz bilirsiniz

Canim Facebook ta severek takip ettigim gocmen Kadinlar group var. Takip etmeni oneririm hatta sorun varsa rahatlikla orda da sorabilirsin cok yardimci oluyorlar.

Bana doktorum da demişti 4 byçuk ayda ek gıdaya başlayalım mamadan iyi felam diye. Öyle başladık 6.aydam sonra gündüz mama vermemeye başladım yemek verdim. Öyle gitti bu durum bilmiyorum bende nedense yemeğin daha besleyivi olacağını düşünüyorum çünkü herşeyi özenle hazırlıyoruz kemik sulu çorbalsr cevizli pekmezli kahvaltılar. Sebzeler meyveler felan daha besleyici diye düşündüm. Ama evet uzmanlar aslında mama veya anne sütü diyor belki de ben yanlış yapıyorum bilmiyorum valla aslında böyle çok zor çünkü her zaman yemiyorlar zorla yediriyorum bazen artık okadar zor oluyor ki o anlarda mama yapıp veriyorum zaten

Doktora gitmek istemiyorum pandemiden dolayı canım çok sağol, iyi oldu bunu yazdigin. Bekliyim biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…