uyurken saydim 30 belki 35 filan oluyor ama uyanıkken fazla acile gitsek ne yapabilirlerkiDakikada 50den fazla mi canım? 50den fazlaysa git bence.
uyurken saydim 30 belki 35 filan oluyor ama uyanıkken fazla acile gitsek ne yapabilirlerki
Hızlı nefes alıp vermek dışında başka şikayetiniz yok canım dün aradık üşütme yada sıcaktan dedi doktor ama bana normal gelmiyo hic50den fazla olunca üst solunum yolu sıkıntısı olabiliyormuş ama ateş fln yoksa ve uyurken normalse bir şey olmayabilirde. Telefon şansın varsa gitme arayıp sor bence
Normalden hızlıysa bi doktora git istersen canım. Gece uzun uyuyor ama sürekli uyanıyor yani en uzun 2 saatte emmeye kalkıyonazarin değecek kız sus uyusun işteya benim kiz cok hizli nefes alıp veriyo acaba benmi abartıyorum hastaneyw gitmeye korkuyoruz ama napsamki
uyurken normalde uyanikken cok hizli geliyor bana acile gitmektense kontrole gideyim diyorum zaten bakmazlar dogru düzgün.benimki 3 saatte bi uyaniyorda bi kac gündür geceleri uyaniyo uyumuyo bi iki saatNormalden hızlıysa bi doktora git istersen canım. Gece uzun uyuyor ama sürekli uyanıyor yani en uzun 2 saatte emmeye kalkıyo
evet deniliyo ben doğru olduğunu düşünüyorum mesela kimse demese bile bugun ne kadar guzelsin tatlısın vb.desem çocuk o gün huysuz mızmız oluyo dua okuyorum çok huysuz olduğunda rahatlıyor çoğu zamanKizlar biliyorsunuz Ben ogluma 17 yil sonra ne zahnetler ile ne gozyaslari icinde kavustum. Devamli hayaller kuruyordum bebegim ile ilgili. Suan Benim ogluma sevgim anlatilmayacak derece fazla ve ben bu sevgimi her yerde herkesin yaninda gosteriyorum. Devamli bana bu kadar ustune dusme annenin nazari deger diyorlar. Bu sozden o kadar cok sıkıldım ki artik duymak dahi istemiyorum. Onlarin yuzunden cocugumu severken korkarak sevmeye basladim nazarim deger mi acaba diye. Sizlere de boyle seyler deniliyor mu?
Canim Ben de tam tersini dusunuyorum. Annenin nazari evladina nasil olabilir ki. Cok sukur Ben o kadar cok sevsem de nazarim degmiyor ogluma ama disari ciktigimda veya instagrama foto attigimda cocugum huysuzlaniyor. Ben de her gun oglum uyumadan once dua okuyorum ogluma. Allah im butun bebekleri kazaya, belaya, hastaliga ve nazara karsi korusunevet deniliyo ben doğru olduğunu düşünüyorum mesela kimse demese bile bugun ne kadar guzelsin tatlısın vb.desem çocuk o gün huysuz mızmız oluyo dua okuyorum çok huysuz olduğunda rahatlıyor çoğu zaman
Sev tabi annesi. Doya doya sev. Böyle saçma sapan sözler söyleyenlerin de ağzının payını ver gitsin. Bebeğini önce Allah sonra sen koruyorsun. Allah korusun olumsuz bir şey olsa annesi çok sevdi de ondan oldu diyecek zihniyetler yok olsun bence. Nazara inanırım ama çocuğunu bu yüzden korkarak sevmek... Sana bunu hissettirenler utansın. Ay çok sinirlendim şu an.Kizlar biliyorsunuz Ben ogluma 17 yil sonra ne zahnetler ile ne gozyaslari icinde kavustum. Devamli hayaller kuruyordum bebegim ile ilgili. Suan Benim ogluma sevgim anlatilmayacak derece fazla ve ben bu sevgimi her yerde herkesin yaninda gosteriyorum. Devamli bana bu kadar ustune dusme annenin nazari deger diyorlar. Bu sozden o kadar cok sıkıldım ki artik duymak dahi istemiyorum. Onlarin yuzunden cocugumu severken korkarak sevmeye basladim nazarim deger mi acaba diye. Sizlere de boyle seyler deniliyor mu?
Aynen canım devam ederse götür kontrole. Gece uyandıgına göre belki bi sıkıntısı vardıruyurken normalde uyanikken cok hizli geliyor bana acile gitmektense kontrole gideyim diyorum zaten bakmazlar dogru düzgün.benimki 3 saatte bi uyaniyorda bi kac gündür geceleri uyaniyo uyumuyo bi iki saat
Kesinlikle haklisin, dedigin gibi Allah korusun bir sey olsa cok ustune dusuyordun diyecekler. Amerikalara geldim bu zihniyetten kacamadim. Zaten cevabini veriyorum ben kolay bulmadigim cocugumu Ben bugunleri cok bekledim sevecegim tabi diyorum. Siz merak etmeyin ben dua mi da ediyorum dikkat de ediyorum bebegime diyorum.Sev tabi annesi. Doya doya sev. Böyle saçma sapan sözler söyleyenlerin de ağzının payını ver gitsin. Bebeğini önce Allah sonra sen koruyorsun. Allah korusun olumsuz bir şey olsa annesi çok sevdi de ondan oldu diyecek zihniyetler yok olsun bence. Nazara inanırım ama çocuğunu bu yüzden korkarak sevmek... Sana bunu hissettirenler utansın. Ay çok sinirlendim şu an.
Seveceksin tabi nazara bende inanıyorum ama insanın elinde değil korkma baş bagrinaKizlar biliyorsunuz Ben ogluma 17 yil sonra ne zahnetler ile ne gozyaslari icinde kavustum. Devamli hayaller kuruyordum bebegim ile ilgili. Suan Benim ogluma sevgim anlatilmayacak derece fazla ve ben bu sevgimi her yerde herkesin yaninda gosteriyorum. Devamli bana bu kadar ustune dusme annenin nazari deger diyorlar. Bu sozden o kadar cok sıkıldım ki artik duymak dahi istemiyorum. Onlarin yuzunden cocugumu severken korkarak sevmeye basladim nazarim deger mi acaba diye. Sizlere de boyle seyler deniliyor mu?
Nazarin nasıl değdiğini bilmiyorum canım annenin ben iyi desem o gün mutlaka aksilesiyo artık bişey demiyorum napimCanim Ben de tam tersini dusunuyorum. Annenin nazari evladina nasil olabilir ki. Cok sukur Ben o kadar cok sevsem de nazarim degmiyor ogluma ama disari ciktigimda veya instagrama foto attigimda cocugum huysuzlaniyor. Ben de her gun oglum uyumadan once dua okuyorum ogluma. Allah im butun bebekleri kazaya, belaya, hastaliga ve nazara karsi korusun.
Diş cikariyor canım uyanınca ağlaması huysuzlugu yok ayaklariyla oynuyo konuşuyor salı günü gitmeyi düşünüyorumAynen canım devam ederse götür kontrole. Gece uyandıgına göre belki bi sıkıntısı vardır
bir anneye bunu nasil soyleyebiliyorlar anlamiyorum. Pandeminin tek Iyi yani bebeklerimizi istedigimiz gibi buyutmemiz oldu. Dokunmak isteyene, opmek isteyene bahanemiz olmus oldu.Seveceksin tabi nazara bende inanıyorum ama insanın elinde değil korkma baş bagrinaçek kokusunu doya doya oku duani allah korur kv kendi severdi severdi bana gelince aaaaa nazarin degcek derdi pandemiden gorusemiyoruzda artik bu lafı duymuyorum
Bence senin degil de soyledigin kisinin nazari degiyordurNazarin nasıl değdiğini bilmiyorum canım annenin ben iyi desem o gün mutlaka aksilesiyo artık bişey demiyorum napim
Evladiniz o sizin, tabi seveceksiniz sevginin tasarrufu mu olur?Bence dikkat edin bebeginizi onlarin yaninda sevmeyin ilişkiniz bozulur asıl onlarin nazari değecek size?Kizlar biliyorsunuz Ben ogluma 17 yil sonra ne zahnetler ile ne gozyaslari icinde kavustum. Devamli hayaller kuruyordum bebegim ile ilgili. Suan Benim ogluma sevgim anlatilmayacak derece fazla ve ben bu sevgimi her yerde herkesin yaninda gosteriyorum. Devamli bana bu kadar ustune dusme annenin nazari deger diyorlar. Bu sozden o kadar cok sıkıldım ki artik duymak dahi istemiyorum. Onlarin yuzunden cocugumu severken korkarak sevmeye basladim nazarim deger mi acaba diye. Sizlere de boyle seyler deniliyor mu?
Kizlar biliyorsunuz Ben ogluma 17 yil sonra ne zahnetler ile ne gozyaslari icinde kavustum. Devamli hayaller kuruyordum bebegim ile ilgili. Suan Benim ogluma sevgim anlatilmayacak derece fazla ve ben bu sevgimi her yerde herkesin yaninda gosteriyorum. Devamli bana bu kadar ustune dusme annenin nazari deger diyorlar. Bu sozden o kadar cok sıkıldım ki artik duymak dahi istemiyorum. Onlarin yuzunden cocugumu severken korkarak sevmeye basladim nazarim deger mi acaba diye. Sizlere de boyle seyler deniliyor mu?
Felak nas ayatel kürsü oku senin çocuğun tabiki seveceksin evet iyi birşey dediğimde değişi veriyor hemen ama ne yapayım demedigim zamanda birşeyler oluyor o zaman hiç sevemeyecek miyiz ben günde yüz kere öpüyorum dur mesela sürekli güzel şeyler söylüyorum geleceği varsa da Allah'tan onu söyleme bunu söyleme diye diye tadını cikartamayizKizlar biliyorsunuz Ben ogluma 17 yil sonra ne zahnetler ile ne gozyaslari icinde kavustum. Devamli hayaller kuruyordum bebegim ile ilgili. Suan Benim ogluma sevgim anlatilmayacak derece fazla ve ben bu sevgimi her yerde herkesin yaninda gosteriyorum. Devamli bana bu kadar ustune dusme annenin nazari deger diyorlar. Bu sozden o kadar cok sıkıldım ki artik duymak dahi istemiyorum. Onlarin yuzunden cocugumu severken korkarak sevmeye basladim nazarim deger mi acaba diye. Sizlere de boyle seyler deniliyor mu?
Benim bebegim herkese gulucukler sacan bir bebek.Onlarin nazari degecek diye de korkmuyor degilim ama bazilari arkadasim bazilari da turk ablalar. Onlarin yaninda ister istemez Devamli Benim guzel bebegim, nefesim ve omrum gibi kelimeleri kullaniyorum.Evladiniz o sizin, tabi seveceksiniz sevginin tasarrufu mu olur?Bence dikkat edin bebeginizi onlarin yaninda sevmeyin ilişkiniz bozulur asıl onlarin nazari değecek size?Bebekler sevildikce mutlu olur
cok haklisin canim onceden babalarin annelerin yaninda evlat sevilmezmis. Dedigin gibi sevgisiz buyumus cocuklar. Kim ne derse desin Ben sevmeye devam edecegim ama o kadar cok duydum ki bu lafi Artik beynime islenmis severken Korkuyorum nazarim deger mi acaba diye. Ben de uyurken devamli opuyorum agzi memede oldugu icin uyanmiyorŞu devirde bu kadar büyük cehalet için ekstra uğraşmak gerek. Kaç bebek ölmüş anne nazarından onu da söylediler mi? Saçma sapan şeyler yüzünden insanlari yıllarca sevgisiz büyüttüler. Yok baba çocuğunu sevmez ayıp olur, yok dedesinin yanında sevme bilmem ne olur, yok annenin nazari değer. Sev arkadaşım sen sev, anne sevgisinden zarar gelmez. Senelerce beklemişsin, 3-5 cahile kanma sen. En cok senun hakkin annesi olarak. Bu günler geri gelmeyecek. Ben bazen uyurken sevdiğim için uyanıyor çocuk.
Hafta da bir veya iki defa youtube dan acip dinliyorum sureleri. Bebisler hareketlendiler bazen dusebiliyorlar, dis cikartiklari icin huzursuz olabiliyorlar, ek gida sikinti yapabiliyor. Yani bebisin huzursuzlugu basina gelen her sey Bizim nazarimiz degildir. Dedigin gibi devamli bunu dusunursem bu zamanlarin tadini cikaramam.Felak nas ayatel kürsü oku senin çocuğun tabiki seveceksin evet iyi birşey dediğimde değişi veriyor hemen ama ne yapayım demedigim zamanda birşeyler oluyor o zaman hiç sevemeyecek miyiz ben günde yüz kere öpüyorum dur mesela sürekli güzel şeyler söylüyorum geleceği varsa da Allah'tan onu söyleme bunu söyleme diye diye tadını cikartamayiz