2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Hanimlar ya bu arada cok zoe donemdeyiz ,bayagi hareketlendi benimki hep ayakta bir yerlere tutunup yürümek istiyor onceden sadece salonda dururdu.şimdi her yere gitmek istiyor ben de pesinden yerlerde,düsmesin diye öne egilmekten belim ağrıdı,emekleyip de gezmiyor ki rahat edeyim o da zor bunda da pat düşecek korkusu hele şu saatler sabrim da enerjim de bitiyor bir an once yatsa diye saate bakip duruyorum. gecmiyor sanki.Bir de hizlandi

Masallah bebise. Sizin ki erken yuruyecek galiba. Benim ki henuz tutunup yuruyemiyor ama cok hizli emekliyor. Kablolari tutmaya calisiyor, cekmeceleri acmaya calisiyor, kapilari acip kapamaya calisiyor. Ben de devamli arkasindayim ama sizin ki daha zor tabi devamli egilmeniz gerekiyor.

Masalllah ona da benimki poposunu kaldirip emekleyemiyor oyle zor geliyor ki sanki engelli koşuyorsizinkinde zor tabi olmaz olur mu?yirume oncesi hep zor yuruyunce de sirekli yurumek isteyecekler yandık

Kızlar biz baya baya sözel iletişime başladık, harika ötesi bir şeymiş acıkınca buzdolabının önüne gidip mama diyor, sıkılınca kapının önüne gidip atta diyor, susayınca çok garip bir şey diyor ben de anlamıyorum henüz dede, baba diyor işine gelirse. Henüz anneyi duyamadık. uyansada bir şey dese diye bekler oldum, ne güzel bir şeymiş bu böyle. Dilli düdük az daha büyüse de konuşsa ❤

ilk çocuğunmu canim maşşallah kuzuya

Masallah uzaya . Benim ki de disari cikmak isteyince kapinin onune gidip oturuyor.. Kendi kendine konusuyor oynarken ama henuz cozemedim Ben dilini.

kizlar bebeklerinizi gündüz kaç kez kac saat uyutuyorsunuz acaba benimki fazlami uyuyorda gece uyumuyo kac gündür gece uyaniyo uyumuyor bi kac saat

kizlar bebeklerinizi gündüz kaç kez kac saat uyutuyorsunuz acaba benimki fazlami uyuyorda gece uyumuyo kac gündür gece uyaniyo uyumuyor bi kac saat
Benimki 2 kez uyuyor birer saat genellikle uyur ama gece de sık sık uyaniyor,dönemsel.Yeni hareketler öğrendikleri icin beyin gece uykuda tekrar ediyor bir de gun icinde hareket ettikleri icin buyuk ihtimalle kaslari agriyor ve uyaniyorlar bir de ben baktim atak haftasi diyor belki sizinki de öyledir ya da diş olabilir

benimki hala 3 kere uyuyor 2.2.1 saat çokmu uyuyor o zaman bazen biraksam 3 saat bile uyucak ben uyandiriyorum

benimki hala 3 kere uyuyor 2.2.1 saat çokmu uyuyor o zaman bazen biraksam 3 saat bile uyucak ben uyandiriyorum

Benimki de 3 defa uyuyor canım. Aynı 2.2.1
Çok değil bence. Her bebegin düzeni farklı oluyor. Gündüz uykularını kendisi belirliyor bebekler demişti bir doktor. Gece yatış saatini anne belirlemeliymiş.

Benimki de 3 defa uyuyor canım. Aynı 2.2.1
Çok değil bence. Her bebegin düzeni farklı oluyor. Gündüz uykularını kendisi belirliyor bebekler demişti bir doktor. Gece yatış saatini anne belirlemeliymiş.
canim erkende yatiriyorum yine gece uyaniyo geçte yatsa yine uyaniyo bugun cok hareketli ve çok hizli nef3s alip veriyo b3ni korkutuyo bu durum

Bence cok değildir öyle bir düzen tutturmustur düzenini bozmayin sonucta zorla uyutmuyorsunuz uykuus geliyordur,o kendi zamanla birakir.Duzenini siz bozarsanız tüm uyku duzeni bozulur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…