- 24 Ağustos 2017
- 2.345
- 3.703
- 41
Masallah bebise. Sizin ki erken yuruyecek galiba. Benim ki henuz tutunup yuruyemiyor ama cok hizli emekliyor. Kablolari tutmaya calisiyor, cekmeceleri acmaya calisiyor, kapilari acip kapamaya calisiyor. Ben de devamli arkasindayim ama sizin ki daha zor tabi devamli egilmeniz gerekiyor.Hanimlar ya bu arada cok zoe donemdeyiz ,bayagi hareketlendi benimki hep ayakta bir yerlere tutunup yürümek istiyor onceden sadece salonda dururdu.şimdi her yere gitmek istiyor ben de pesinden yerlerde,düsmesin diye öne egilmekten belim ağrıdı,emekleyip de gezmiyor ki rahat edeyim o da zor bunda da pat düşecek korkusu hele şu saatler sabrim da enerjim de bitiyor bir an once yatsa diye saate bakip duruyorum. gecmiyor sanki.Bir de hizlandi
Masalllah ona da benimki poposunu kaldirip emekleyemiyor oyle zor geliyor ki sanki engelli koşuyorMasallah bebise. Sizin ki erken yuruyecek galiba. Benim ki henuz tutunup yuruyemiyor ama cok hizli emekliyor. Kablolari tutmaya calisiyor, cekmeceleri acmaya calisiyor, kapilari acip kapamaya calisiyor. Ben de devamli arkasindayim ama sizin ki daha zor tabi devamli egilmeniz gerekiyor.
Dr da öyle dedi ama ateş 39 oldu crp 16 cnm idrar veremedik evde uğraşıyoruz baya hasta kuzum
ilk çocuğunmu canim maşşallah kuzuyaKızlar biz baya baya sözel iletişime başladık, harika ötesi bir şeymişacıkınca buzdolabının önüne gidip mama diyor, sıkılınca kapının önüne gidip atta diyor, susayınca çok garip bir şey diyor ben de anlamıyorum henüz dede, baba diyor işine gelirse. Henüz anneyi duyamadık. uyansada bir şey dese diye bekler oldum, ne güzel bir şeymiş bu böyle. Dilli düdük az daha büyüse de konuşsa ❤
ilk çocuğunmu canim maşşallah kuzuya
ilk olunca öyle tabi ikincidede hiç yaşamamış gibi heyecanlı oluyorda bazen ben oğlum sus diye yalvarıyorum artik 5 yaşına girecek ve çok geveze kuzumilk çocuğum canım evet, yaptığı her şey süpriz oluyor bana o yüzdenanne dese heyecandan kekelerim sanırım
Masallah uzayaKızlar biz baya baya sözel iletişime başladık, harika ötesi bir şeymişacıkınca buzdolabının önüne gidip mama diyor, sıkılınca kapının önüne gidip atta diyor, susayınca çok garip bir şey diyor ben de anlamıyorum henüz dede, baba diyor işine gelirse. Henüz anneyi duyamadık. uyansada bir şey dese diye bekler oldum, ne güzel bir şeymiş bu böyle. Dilli düdük az daha büyüse de konuşsa ❤
Benimki 2 kez uyuyor birer saat genellikle uyur ama gece de sık sık uyaniyor,dönemsel.Yeni hareketler öğrendikleri icin beyin gece uykuda tekrar ediyor bir de gun icinde hareket ettikleri icin buyuk ihtimalle kaslari agriyor ve uyaniyorlar bir de ben baktim atak haftasi diyor belki sizinki de öyledir ya da diş olabilirkizlar bebeklerinizi gündüz kaç kez kac saat uyutuyorsunuz acaba benimki fazlami uyuyorda gece uyumuyo kac gündür gece uyaniyo uyumuyor bi kac saat
benimki hala 3 kere uyuyor 2.2.1 saat çokmu uyuyor o zaman bazen biraksam 3 saat bile uyucak ben uyandiriyorumBenimki 2 kez uyuyor birer saat genellikle uyur ama gece de sık sık uyaniyor,dönemsel.Yeni hareketler öğrendikleri icin beyin gece uykuda tekrar ediyor bir de gun icinde hareket ettikleri icin buyuk ihtimalle kaslari agriyor ve uyaniyorlar bir de ben baktim atak haftasi diyor belki sizinki de öyledir ya da diş olabilir
benimki hala 3 kere uyuyor 2.2.1 saat çokmu uyuyor o zaman bazen biraksam 3 saat bile uyucak ben uyandiriyorum
canim erkende yatiriyorum yine gece uyaniyo geçte yatsa yine uyaniyo bugun cok hareketli ve çok hizli nef3s alip veriyo b3ni korkutuyo bu durumBenimki de 3 defa uyuyor canım. Aynı 2.2.1
Çok değil bence. Her bebegin düzeni farklı oluyor. Gündüz uykularını kendisi belirliyor bebekler demişti bir doktor. Gece yatış saatini anne belirlemeliymiş.
Bence cok değildir öyle bir düzen tutturmustur düzenini bozmayin sonucta zorla uyutmuyorsunuz uykuus geliyordur,o kendi zamanla birakir.Duzenini siz bozarsanız tüm uyku duzeni bozulur.benimki hala 3 kere uyuyor 2.2.1 saat çokmu uyuyor o zaman bazen biraksam 3 saat bile uyucak ben uyandiriyorum
Ayla 2 kere uyuyo artık gündüz az uyuyo gece daha uzun uyuyo sanki 3 4 yasına gelmiş gibicanim erkende yatiriyorum yine gece uyaniyo geçte yatsa yine uyaniyo bugun cok hareketli ve çok hizli nef3s alip veriyo b3ni korkutuyo bu durum
nazarin değecek kız sus uyusun işteAyla 2 kere uyuyo artık gündüz az uyuyo gece daha uzun uyuyo sanki 3 4 yasına gelmiş gibi
nazarin değecek kız sus uyusun işteya benim kiz cok hizli nefes alıp veriyo acaba benmi abartıyorum hastaneyw gitmeye korkuyoruz ama napsamki