Hazır su veriyorum canım bizim içtiğimizden kaynatmıyorumKızlar birşey daha sorayım bebişlere su olarak ne veriyorsunuz ben hala kaynatılmış soğuyulmuş su veriyorum ama bu da iyi değilmiş minetaller ölüyormuş dedi bi akrabamız ona da doktoru demiş erikli mineralli su al felan olmadı bende alayım ya artık kaynatılmış vermek istemiyorum
kizim beni tanımaya basladigindan beri benimkide dökülüyo eskiler öyle der ama bence vücuttaki vitamin mineraller azaldığı için dökülüyo diye düşünüyorum bende kel kalırım diyordum ama kalmadimBu ara da kızlar Aşırı derecede saçım dökülüyor yakında kel kalacam galiba troid hapına başladım mecburen içiyorum artık ama Yinede fayda etmedi dökülme devam ediyor alta yatan başka bir sorun mu var bilmiyorum ;/
İlk defa duydum canım bencede vücutla alakalı troid döküyor geneldekizim beni tanımaya basladigindan beri benimkide dökülüyo eskiler öyle der ama bence vücuttaki vitamin mineraller azaldığı için dökülüyo diye düşünüyorum bende kel kalırım diyordum ama kalmadim
Benim de cok dökülüyordu cok normal hamilelikte dökülmeyen saçlar da dökülüyor ama ben baş edemedim saçimi kestirdim,dökülme bayagi azaldi ,saçınızı kestirmenizi tavsiye ederimBu ara da kızlar Aşırı derecede saçım dökülüyor yakında kel kalacam galiba troid hapına başladım mecburen içiyorum artık ama Yinede fayda etmedi dökülme devam ediyor alta yatan başka bir sorun mu var bilmiyorum ;/
Bence gidin. Hem Uzay iki dil öğrenmiş olur, hem kolayca para biriktirirsiniz. Baktınız olmadı geri dönersiniz. Tüm kazanımlar da yanınıza kar kalır. Hayatın hiç değilse bir döneminin yurt dışında geçmesi çok iyi bir fırsatKızlar size danışmak istediğim bir konu var. Yanlış hatırlamıyorsam yurt dışında yaşayan bir kaç arkadaş da vardı bu grupta. Bir süredir eşimle aklımızda yurt dışına yerleşmek var. Aslında Uzay doğduğundan beri daha çok gündemimizde. İş güvencesiyle Almanya garanti şu an. Eşim direkt başlayabiliyor, benim önce dil kursuna gitmem gerekiyor. Açıkçası ülkenin iyiye gittiğini düşünmüyorum. Kendimiz icin degil ama Uzayın iyi bir eğitim alıp daha iyi şartlar altında yaşaması için istediğim bir şey bu. Imkaniniz olsa gider miydiniz? Yurt dışında yaşayanların fikri nedir, memnun musunuz?
Benimki de sinirlenince yapıyor arkaya atma hareketini.Geçen sinirden resmen ayağa dikildi otururkenMerhaba kızlar biz de memlekete geldik uzun zamandır giremiyordum biz de hala dis çıkaramadık benimki donuyor ama emekleme yok beyefendiyi tutuyorum kollarından yürütüyorum çok seviyor sürekli yürütmemi istiyor çekmecelerin oraya yürüyor açıp kapatıyor çok hoşuna gidiyor gelin görün ki belim çok ağrıyor 5 dk oturuyor oyuncaklarla oyalaniuor sonra kendisini arkaya ativeriyor ne zaman su arkaya atmayı bırakacak bilmiyorum yastık koyuyorum sürekli o nedenle emeklemeden yürüyecek galiba
Dr da öyle dedi ama ateş 39 oldu crp 16 cnm idrar veremedik evde uğraşıyoruz baya hasta kuzumTerledigi için olabilir mi canım. Uzay da geceleri resmen hiç yapmıyor ama su gibi terliyor.
Ek gıda çok az alıyor belki bir tatlı kaşığı falan anne sütu yeterlidir bende daha çok emziriyorumek gida veriyorsan suyu neden az veriyorsun canim
Ek gıda yi almıyor cnm çok da zorlamiyorum şimdi hasta ateşli suyu seviyor veriyorum ama cok verirsrm az emiyor anne sütü dahs onemli onda da su var yeterli gelir zatenEk gıdayı nekadar veriyorsun mesela.ben 3 öğün veriyorum 1cay bardagi kadar ve her yemekten sonrada suyunu icer mutlaka.benimki cisli bez sayisi 5-6 kadar günde
Bu ara da kızlar Aşırı derecede saçım dökülüyor yakında kel kalacam galiba troid hapına başladım mecburen içiyorum artık ama Yinede fayda etmedi dökülme devam ediyor alta yatan başka bir sorun mu var bilmiyorum ;/
[/QUOT
Merak etme cnm bende de öyle ilk doğumdan sonra da olmuştu tekrar çıkıyor kısa kestir biraz daha rahat edersin
Gecmiş olsun canımDr da öyle dedi ama ateş 39 oldu crp 16 cnm idrar veremedik evde uğraşıyoruz baya hasta kuzum