2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kızlar bebişleriniz akşam kaçta yatıyor sabah kaçta kalkıyor? Benim kız akşam 8 8 buçukta yatıyor sabah maalesef 5 6 gibi uyanıyor. Sadece 2 3 gün 7 de kalktığını gördüm onun dışında 3.ayımızdan itibaren hep böyle asla şaşmaz. Bazen geç yatırıyorum oyalıyor 9- 10 gibi yatırsam da sabah 5- 6 da kalkıyor ya. Napsam bilmiyorum yani istediğim şey aslında akşam 9 9 buçukta yatıp sabah 8 gibi kalkmask yani öyle olsa çok iyi olacak da sabah 5 - 6 çok mahvediyor ya
10.30 - 11 gibi uyuyo sabah 8 9 gibi uyanıyo canım

Kızlar bebişleriniz akşam kaçta yatıyor sabah kaçta kalkıyor? Benim kız akşam 8 8 buçukta yatıyor sabah maalesef 5 6 gibi uyanıyor. Sadece 2 3 gün 7 de kalktığını gördüm onun dışında 3.ayımızdan itibaren hep böyle asla şaşmaz. Bazen geç yatırıyorum oyalıyor 9- 10 gibi yatırsam da sabah 5- 6 da kalkıyor ya. Napsam bilmiyorum yani istediğim şey aslında akşam 9 9 buçukta yatıp sabah 8 gibi kalkmask yani öyle olsa çok iyi olacak da sabah 5 - 6 çok mahvediyor ya
9-10.30 arasinda uyuyor Sabah 7-8 gibi uyaniyor.

ya bir mesajda aşının ertelendiğini okumustumda acaba bizinkinide ertelerlermi diye sevinmiştim o zaman haftaya bizim aşımız var😣
Arayip bilgi alabilirsin bizim asi takvimine gelmeden ara yazılmıştı aramadan gittik biz aramadık gelmişken yapalım dedi zaten hiçbirinde aramamislardiki 🙄 ağladı canım ama daha iğneyi batırmadan ağlamaya başladı yabancı seçiminden dolayı o yüzden bişey diyemicem yeri morardı normal mi acaba ateş olmadı şimdilik normal arada kontrol ediyorum

Arayip bilgi alabilirsin bizim asi takvimine gelmeden ara yazılmıştı aramadan gittik biz aramadık gelmişken yapalım dedi zaten hiçbirinde aramamislardiki 🙄 ağladı canım ama daha iğneyi batırmadan ağlamaya başladı yabancı seçiminden dolayı o yüzden bişey diyemicem yeri morardı normal mi acaba ateş olmadı şimdilik normal arada kontrol ediyorum
geçmiş olsun morarti olur kizarma olir normaldir gitmeden birgün önce zaten aramam lazımdı randevulu gidiyoruz koronadan dolayı inşallah rahat geçer bizimki dişi cikiyo zaten cok huysuz

canim benim kiz 10-10.30 gibi yatim sabah 8 yada 8.30da kalkiyordu bir haftadir gece 1 de bazen 2ye dogru zorla uyutuyorum sabahda 10da kalkiyo bazen 11 dişi yüzünden düzenimiz bozuldu çok zorlaniyorum keske benimkide erken kalksa bizdede durum böyle tabi 5.6 cok erken 7.8 olsa keske
Yaa ben 10 11 leri doğduğundan beri hiç görmedim de muhtemelen göremem de uzun süre. Ama şöyle 8 9 a hasretim valla ya aslında sizin güzelmiş 10 da uyuyup 8 de kalktığı dönem ama şimdi dişten düzeniniz bozulmuş. Benim kjz uykusu gelince kıyamet kopuyor illa uyuycam gündüz 3 saatten fazla ayakta kalmaz uyandıktan 2 2 buçuk saat sonra direk mızmkzlanır uykusu gelir bu zamana kadar hep öyle oldu. Daha diş çıkartmadık diş dönemi ne olur bilmiyorum

10.30 - 11 gibi uyuyo sabah 8 9 gibi uyanıyo canım
Ay ne güzel yaa. Gerçi benimki de akşam erken uyuyunca enazından biraz dinleniyorum ama biraz geö uyuyup geç kalksa keşke benimki de. Uykjsh gelince kıyamet kopuyor akşam 8 8 buçuk zor oluyor hemen mama yiyip bayılıyor resmen. 9 10 a kadat zar zor birkaç defa tuttum ama fayda etmedi gerçi 1 2 seferle olmaz en az 1 hafta öyle uyunalı bence hani geç kalkmask için ama işte oyalamak çok zor uykusu gelince

İlk defa bu saate kaldık. Uyumadi bi turlu. Üst dişler patlamış ondan sanırım. Perişan olduk resmen 😕
Benim kız da henüz hiç diş çıkarmadı alt damaklarj tam göremeidm bırakmıyor bakayım ama birşey yok gibi beyazlaşmış ama şişmemiş hani diş yerleri. Ama üst kısım şişmiş diş yerleri belirmiş sanırım biz de ilk üst dişleri çıkacaz

8 -
8-9 arasi genellikle 9'da yatar sabah 6.30-7 arasi kalkar,dediginiz gibi daha erken ya da geç yatirdigimda da ayni saatlerde kalkıyor tabi gece de saat başi kalkip emiyor😏
ya kizlar kızım gercekten cok zor uyuyo bir haftadir üst dişi damağın ucuna kadar gelmiş altta bişey yokta bu gece ağrı kesici vereyimmi dalana kadar 150 kere saga sola dönüyo garibim
Galiba yazmaktta gec kaldim ama🙈verilmemesi daha iyi ama çok zorlanırsa verin tabi rahatlasin kim bilir ne kadar agriyordu

Benim kız da henüz hiç diş çıkarmadı alt damaklarj tam göremeidm bırakmıyor bakayım ama birşey yok gibi beyazlaşmış ama şişmemiş hani diş yerleri. Ama üst kısım şişmiş diş yerleri belirmiş sanırım biz de ilk üst dişleri çıkacaz

Bizim de şişlik olmuyor canım, patlayacağı gün şişiyor sadece. 4. diş geldi bu sabah ve alttaki iki dişin yanları da beyazlaşmış. Galiba onlar da geliyor.

Yaa ben 10 11 leri doğduğundan beri hiç görmedim de muhtemelen göremem de uzun süre. Ama şöyle 8 9 a hasretim valla ya aslında sizin güzelmiş 10 da uyuyup 8 de kalktığı dönem ama şimdi dişten düzeniniz bozulmuş. Benim kjz uykusu gelince kıyamet kopuyor illa uyuycam gündüz 3 saatten fazla ayakta kalmaz uyandıktan 2 2 buçuk saat sonra direk mızmkzlanır uykusu gelir bu zamana kadar hep öyle oldu. Daha diş çıkartmadık diş dönemi ne olur bilmiyorum
Ben 8 de uyutsam yarım saat sonra uyanır 12 1 e kadar uyumaz 😀 Gündüzde 2 kere uyuyo 5 saat falan uyanık duruyo anlamıyorum nasıl bebekse hepte huysuz aglıyo kucakta falan ama uyumuyo çok zor uyuyo

Ben 8 de uyutsam yarım saat sonra uyanır 12 1 e kadar uyumaz 😀 Gündüzde 2 kere uyuyo 5 saat falan uyanık duruyo anlamıyorum nasıl bebekse hepte huysuz aglıyo kucakta falan ama uyumuyo çok zor uyuyo
Ya çok sıkıntı ama muhtemelen uykusu geliyor uyumuyor sizinki 5 saat bayağı bir süre. Benim kız hiç durmaz öyle deli gibi ağlar uyumak için ha uyuması da ev dışında bir yerdeysek aşırı zor ama evde yatağına koyuyorum tutunup geziyor felan oynutor sonra uyuyor ama ev dışında kucağımda uyutmaya çalışıyorum çok ağlıyor çok zor oluyor.

Kızlar birşey daha sorayım bebişlere su olarak ne veriyorsunuz ben hala kaynatılmış soğuyulmuş su veriyorum ama bu da iyi değilmiş minetaller ölüyormuş dedi bi akrabamız ona da doktoru demiş erikli mineralli su al felan olmadı bende alayım ya artık kaynatılmış vermek istemiyorum

Kızlar birşey daha sorayım bebişlere su olarak ne veriyorsunuz ben hala kaynatılmış soğuyulmuş su veriyorum ama bu da iyi değilmiş minetaller ölüyormuş dedi bi akrabamız ona da doktoru demiş erikli mineralli su al felan olmadı bende alayım ya artık kaynatılmış vermek istemiyorum
bizim içtiğimiz sudan veriyorum canim normal damacana suyu

Kendi içtiğimiz suda veriyorum hiç kaynatmadım iki çocuğumda da

Cam şişe su veriyorum burda arıtma kullandığımız için canım. Kendi evimizde damacana su veriyordum. Kaynatmak iyi değil dediğin gibi, daha çabuk bakteri ürüyor soğuyunca.

Ya çok sıkıntı ama muhtemelen uykusu geliyor uyumuyor sizinki 5 saat bayağı bir süre. Benim kız hiç durmaz öyle deli gibi ağlar uyumak için ha uyuması da ev dışında bir yerdeysek aşırı zor ama evde yatağına koyuyorum tutunup geziyor felan oynutor sonra uyuyor ama ev dışında kucağımda uyutmaya çalışıyorum çok ağlıyor çok zor oluyor.
Ayla emerek uyuyo canım. Keyfi istemezse de asla uyumaz 😀

X