- 13 Mart 2019
- 2.453
- 2.486
Ek gıdayı nekadar veriyorsun mesela.ben 3 öğün veriyorum 1cay bardagi kadar ve her yemekten sonrada suyunu icer mutlaka.benimki cisli bez sayisi 5-6 kadar gündeKızlar merhaba benim kız az çiş yapıyor eek gıdayı az verdiğim için çok su vermiyorum ama toplasan iki bez anca doluyor sizinkiler nasil
Masallah onaBugün oğlumu doktora götürdüm kızlar. En son tam 2 ay önce gitmiştik 27 mayısta. Kilosu falan gayet iyi de boyu 1.5 cm uzamış. Yine %75lere denk geliyor gelişim tablosunda ama bana az uzamış gibi geldi
Sağol canımMasallah onatombis tombis tam issirmaliktir o şimdi ❤
ek gida veriyorsan suyu neden az veriyorsun canimKızlar merhaba benim kız az çiş yapıyor eek gıdayı az verdiğim için çok su vermiyorum ama toplasan iki bez anca doluyor sizinkiler nasil
Aynen canım bel,boyun,sırt ağrısından mahvolduk eşimleEk gıda en en fazla 1.5-2 oluyordur bizim. Ki son 3 haftadır 1 çay bardağı bile olmuyordu. Diş çıkarıyor ek gıdaya yüz vermiyordu. Yoğurt çok seviyor. Bugün uzun bir aradan sonra ilk kez tüm yumurta sarısı yedi mesela normalde bayadir çeyreğini bile yemiyordu. Bol bol emziriyorum onun haricinde. Uzay'ın boyu kaç canım? Kafama takıldı ya inşallah bu aylık böyledir. Aslinda doktor 3 aylık periyotlarda 4 cm falan uzar zaten dedi ama bakalım.
Kızlar merhaba benim kız az çiş yapıyor eek gıdayı az verdiğim için çok su vermiyorum ama toplasan iki bez anca doluyor sizinkiler nasil
Ya bayılıyorum boğumlu bebeklere,benim oğlumun daha yeni yeni dolmaya başladı bilekleri falan.önceden üzülüyordum cocuk zayif diyenler falan oluyordu ama doktorumuz gayet iyi gelişimi dedi.benim oğlumda çiroz napalimSağol canımAynen tam ısırmalık boğumlu tosunum benim
Onlar her türlü sevilir annesi çiroz da olsa tombik de olsa. Bizimki nasil öyle oldu biz dahil herkes şaşkınYa bayılıyorum boğumlu bebeklere,benim oğlumun daha yeni yeni dolmaya başladı bilekleri falan.önceden üzülüyordum cocuk zayif diyenler falan oluyordu ama doktorumuz gayet iyi gelişimi dedi.benim oğlumda çiroz napalim
Var canım olması lazım ben de ağustos sonu gidcemkizlar 9.ayda aşı yokmu
9.a7 dolunca yani agustosta var.kizlar 9.ayda aşı yokmu
Amin canim,tabiki sevilir candan öte onlar kim ne derse desin zayif tombik sonucta sagliklilar ya elhamdülillahOnlar her türlü sevilir annesi çiroz da olsa tombik de olsa. Bizimki nasil öyle oldu biz dahil herkes şaşkınÇünkü anne baba olarak ikimiz de zayıfız baya Sağlık yerinde olsun da gerisi boş hepimizin bebişlerine sağlık versin inşallah Rabbim
Biz bugün 9. Ay asimizi olduk canımkizlar 9.ayda aşı yokmu
canim benim kiz 10-10.30 gibi yatim sabah 8 yada 8.30da kalkiyordu bir haftadir gece 1 de bazen 2ye dogru zorla uyutuyorum sabahda 10da kalkiyo bazen 11 dişi yüzünden düzenimiz bozuldu çok zorlaniyorum keske benimkide erken kalksa bizdede durum böyle tabi 5.6 cok erken 7.8 olsa keskeKızlar bebişleriniz akşam kaçta yatıyor sabah kaçta kalkıyor? Benim kız akşam 8 8 buçukta yatıyor sabah maalesef 5 6 gibi uyanıyor. Sadece 2 3 gün 7 de kalktığını gördüm onun dışında 3.ayımızdan itibaren hep böyle asla şaşmaz. Bazen geç yatırıyorum oyalıyor 9- 10 gibi yatırsam da sabah 5- 6 da kalkıyor ya. Napsam bilmiyorum yani istediğim şey aslında akşam 9 9 buçukta yatıp sabah 8 gibi kalkmask yani öyle olsa çok iyi olacak da sabah 5 - 6 çok mahvediyor ya
ya bir mesajda aşının ertelendiğini okumustumda acaba bizinkinide ertelerlermi diye sevinmiştim o zaman haftaya bizim aşımız varVar canım olması lazım ben de ağustos sonu gidcem
geçmiş olsun çok ağladı mıBiz bugün 9. Ay asimizi olduk canım