2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Bizim burda da cocuga ve kadina siddeti hic tolera etmiyorlar. C cemre1108 dedigi olay aile hekimi cocukta siddet burgulari gormus ve 2 cocugu da elinden alinmis ailenin. Aile biz dovmedik dede de adli islemler baslamis. Aslinda bir yandan iyi bir yandan kotu bir durum. Bazi canavar insanlar psikolojisi Iyi olmayan insanlar kucucuk bedenlere zarar verebiliyorlar. Yurt disindaki kurallar bunu engelleyici nitelikte ama bazi cocuklar da bu kanunu one surup aileyi dinlemiyor. Yeri geldigi zaman bana vuramazsin seni sikayet ederim diyor. Bu artik bizlerin aile yapisina ve cocuklarimiz nasil yetistirecegimize kaliyor.

Şuan kilosu yok canım. Ay benim bebe mama demeğe başladı bilinçli bi şekilde söylüyor, yemek hazırlarken falan. Evet iyi ifade ediyorlar kendilerini

Yaa yerim onu çok tatlı oluyorlar dimi. Bizimki mama, dede ve babayı rahatca söylüyor artık ama onun dışındakiler hâlâ çığlık şeklinde

Aslında gerekli dediğin gibi. Çocuğunu döven çok insan var. Burda da olsa keşke öyle bir düzenleme. Sokakta ulu orta döven var her gün haberlere çıkıyor.

Aslında gerekli dediğin gibi. Çocuğunu döven çok insan var. Burda da olsa keşke öyle bir düzenleme. Sokakta ulu orta döven var her gün haberlere çıkıyor.
aslında burdada var ama yurtdışı gibi sert kanunlar yoo benim anlattığım farklı bir olay aslında şiddet gören çocuk tabiki alınsın o başka bi durum

Aslında artik dünya yaşanacak biryer olmaktan çıktı wayfair ve adrenochrom bi araştır kan dondurucu kıyamet kopsun artik dedim almanyaninda sadece 18 yaş altı mülteci kabul etmeside manidar allah korusun çocuğunun kolu kirilsa elinden alinabilir yada biri şikayet etse ekim annelerinde vardı bebeğini guneslendirdigi iciñ bayağı laf soylemisler cocuk güneşin altında diye korkmuştu şikayet ederse burda çocuğum elimden alınır demisti yaşamadım bilmiyorum imkanım olsa önceden giderdim ama yazdığım gençlik iksirinden dolayı çok zor herkesin kendi tercihi şartları yurt dışında çok güzel imkanlarda yaşayan tanıdıklarım var hayırlısı olsun canim

Biliyorum o iki olayı okudum canım ama kaçırıldığı söylenen çocuklardan biri çıktı açıklama yaptı, hayattayım öyle bir şey yok diye. Bilemeyiz tabi kim bilir neler döndü ama cidden uyuyamadigim geceler var benim. En son zavallı bir köpeğe tecavüz etmişti pisliğin biri, daha geçen hafta. Yavru köpek, hayvandan parça kopup düşmüş. Adam serbest birakildi sonra tepki cekince yine tutuklandi. Ama yine birakilacak. O gece uyuyamadım ben. Aklımdan çıkmadı o zavallı hayvan. Eşime dedim gidelim biz, ben nefes alamayacak duruma geldim. Anne olmak çok zormuş cidden. Fiziksel yorgunluk degil hayat korkusu bitiriyor beni. Çocuklarımız en zayıf noktamız. Her olayda empati kurar oldum. Ya bir şey olursa ya koruyamazsam diye.

Anne olmak gerçekten çok zormus anneme kızardım zırt pırt arıyor diye şimdi anladım onu allah herkesin evladını bağışlasın yüreğinde anne sevgisi olan insanlarla karsilastirsin herşey gönlünüzce ve hayırlısı ise olsun

Kızlar birşey sorcam bayram için elbise aldım da kızıma altına ayakkank alcam sizler aldınjz mı kaç numara aldınız çocuğu götürmycem mağazaya gidip alıp geleyim diyorum da numarasını emin olamıyorum acaba kaç olur?

Biz denemiştik mağazada canım 19-20 falan iyi oluyor. Normalde ayak ölçülerine göre 18 tam olur ama biraz boşluk kalması gerekiyormuş zaten. Miniş miniş ayaklarına öyle tatlı durdu ki. İnsanın ısırası geliyor

Tamam canım bende internette bakınca ayına göre 18 ama 19 okshn diyordum iyi oldu 19 alayım bende o zamam zaten bayağı tutunup kenarlardan geziyor bari rahat gezsin

analar ya kızıma yeni beşik aldim ama eskisinden vazgeçmiyor napcam nasil alistircam ufak geliyo eskisi saga sola donemiuo bile

Tamam canım bende internette bakınca ayına göre 18 ama 19 okshn diyordum iyi oldu 19 alayım bende o zamam zaten bayağı tutunup kenarlardan geziyor bari rahat gezsin
Merhaba,uzmanlar bu dönemde evde dolaşması icin ayakkabıyı önermiyor ama siz bayram için süs aksesuar olarak alacaksaniz o başka tabi

Cnm bizde büyük kızımın nike airmaxleri vqrdı ve bayılıyorum onlara yine giydircem diye çok sevinmiştimki unutmuşum giydirmeyi. sanırım 18numara ve girmedi ayağına çok üzüldüm yepyeniydi

Bugün oğlumu doktora götürdüm kızlar. En son tam 2 ay önce gitmiştik 27 mayısta. Kilosu falan gayet iyi de boyu 1.5 cm uzamış. Yine %75lere denk geliyor gelişim tablosunda ama bana az uzamış gibi geldi

Boyumuz 72.5 cm,kilo biraz fazla ayına göre 11 olmuş biraz küsuratı da var

Kiloları çok yakın bebeklerinizin. Benimki de 11 küsür, belimin ağrısından bahsetmiyorum canım sende de vardır aynısı ek gıda ne kadar veriyorsun onu merak ettim. Ben 2-3 çay bardağı veriyorum da müsade etsem masaya oturup benim kadar yiyecek resmen.

Kızlar merhaba benim kız az çiş yapıyor eek gıdayı az verdiğim için çok su vermiyorum ama toplasan iki bez anca doluyor sizinkiler nasil

Aynen canım bel,boyun,sırt ağrısından mahvolduk eşimle Ek gıda en en fazla 1.5-2 oluyordur bizim. Ki son 3 haftadır 1 çay bardağı bile olmuyordu. Diş çıkarıyor ek gıdaya yüz vermiyordu. Yoğurt çok seviyor. Bugün uzun bir aradan sonra ilk kez tüm yumurta sarısı yedi mesela normalde bayadir çeyreğini bile yemiyordu. Bol bol emziriyorum onun haricinde. Uzay'ın boyu kaç canım? Kafama takıldı ya inşallah bu aylık böyledir. Aslinda doktor 3 aylık periyotlarda 4 cm falan uzar zaten dedi ama bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…