- 24 Ağustos 2017
- 2.345
- 3.703
- 41
Bizim burda da cocuga ve kadina siddeti hic tolera etmiyorlar. C cemre1108 dedigi olay aile hekimi cocukta siddet burgulari gormus ve 2 cocugu da elinden alinmis ailenin. Aile biz dovmedik dede de adli islemler baslamis. Aslinda bir yandan iyi bir yandan kotu bir durum. Bazi canavar insanlar psikolojisi Iyi olmayan insanlar kucucuk bedenlere zarar verebiliyorlar. Yurt disindaki kurallar bunu engelleyici nitelikte ama bazi cocuklar da bu kanunu one surup aileyi dinlemiyor. Yeri geldigi zaman bana vuramazsin seni sikayet ederim diyor. Bu artik bizlerin aile yapisina ve cocuklarimiz nasil yetistirecegimize kaliyor.Yaaa niye almışlar çocukları hiç haberim yoktu.
Eşimin ablası yeğenleri isvicrede yaşıyor, onlar da çok memnunlar canim ama orda iş bizim için sıkıntı olabilir. Yoksa bir dakika düşünmem isviçre olsa.
Doğru söylüyorsun canım maalesef haklisin
Canım ne kdr insana sorduysam hep senin gibi düşünüyorlar biliyor musun, eğitimi de araştırdım biraz da oldukça iyiymiş almanya bu konuda. Cocuk kucuk dili de kolay öğrenir diye düşünüyorum.
İnan benim de tek derdim çocuk canım. Yoksa ben halimden çok memnunum. Buradaki eğitim sistemi bizim istediğimiz eğitimin çok dışında. Eşim evde eğitimi bile araştıralım diyor.