2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Bizde bi 4. Ayda kilo verme olayı olduğu için çocuğa güvenemiyorum hala 🙈🙈
O zaman da hiç ağlamamıştı açlıktan ama sütüm azalmıştı ve 1,5 ay boyunca kilo alamadığı gibi kilo vermeye başlamıştı.
hala içimde o var galiba. Hiç açlık belirtisi göstermemişti. Aç da kalmıyordu demek ki ama tam da doymamıştı.
içimde bi travma oldu heralde.

Haklisin o zaman canım. Ben olsam ben de şüphe ederdim. Ama artık kendilerini daha çok biliyorlar, hiç üzme kendini sen. Kilosu iyiyse sıkıntı yok.

Kızlar birşey sorucam günde kaç kez kaka yapıyor bebekleriniz bizim eskiden günde 1 di bu hafta birden günde 5 6 lara çıktı sulu yapıyor dişte çıkıyor ondan mı dır yoksa bir doktora götürsem mi kararsız kaldım

Kızlar birşey sorucam günde kaç kez kaka yapıyor bebekleriniz bizim eskiden günde 1 di bu hafta birden günde 5 6 lara çıktı sulu yapıyor dişte çıkıyor ondan mı dır yoksa bir doktora götürsem mi kararsız kaldım
Kızımın çok düzensiz bir ara hergun bir kez yapıyordu şimdi iki üç gine bir yada iki kez yapıyor normal mi bilmiyorum. Dişte ishal olur diyorlar ama kızımın dışı çıkarken bile öyle ishal durumu falan olmadı herkeste farkli etki edebiliyor sanırım diş

Canım benimki de normalde sabah 1 kere uyanınca yapardı 2 haftadır felam günse 3 4 bazen 5 olutor ve cıvık yani. Bir se mukuslu doktora gittim dedi şimdi hep yerde ya çocuk ağzına götürüyor elini veya yerdeki birşeyleri onlardan mikrop felan kapmış olabilir ondan mukuslu olur dedi kaka örneği verdik birşey çıkmadı dedi ishal için ilaç yazayım gel felan bende telefonda istedim reçete vermesi pazartwsi gidip alayım bakalım ilacı. Çok da kullanma taraftaro değilim ya kimle konuşsam çocuğu böyle yani sıcaklardan da oluyormuş diyorlar. Bizim diş değildir çünkü hiç şişmemiş bilw damaklar hala pembe be Dümdüz

Kızımın çok düzensiz bir ara hergun bir kez yapıyordu şimdi iki üç gine bir yada iki kez yapıyor normal mi bilmiyorum. Dişte ishal olur diyorlar ama kızımın dışı çıkarken bile öyle ishal durumu falan olmadı herkeste farkli etki edebiliyor sanırım diş
Evet herkeste farklı etki ediyor diyolar ben kime sorsam diştir diyor da ilk çocuk olunca herşeyden korkuyor insan

Canım benimki de normalde sabah 1 kere uyanınca yapardı 2 haftadır felam günse 3 4 bazen 5 olutor ve cıvık yani. Bir se mukuslu doktora gittim dedi şimdi hep yerde ya çocuk ağzına götürüyor elini veya yerdeki birşeyleri onlardan mikrop felan kapmış olabilir ondan mukuslu olur dedi kaka örneği verdik birşey çıkmadı dedi ishal için ilaç yazayım gel felan bende telefonda istedim reçete vermesi pazartwsi gidip alayım bakalım ilacı. Çok da kullanma taraftaro değilim ya kimle konuşsam çocuğu böyle yani sıcaklardan da oluyormuş diyorlar. Bizim diş değildir çünkü hiç şişmemiş bilw damaklar hala pembe be Dümdüz
Benim dişler çıkıyor alttan bir tanesi çıktı diğeride yeni patlattı içimi rahatlattın canım saol gece gece içime dert olmuştu

benim kızında öyleydi bi bakiyorum 4-5 defa bi bakiyorum 1 defa fazla yapinca sulu yapiyo hala diş yok bizdede çok kabarık ama

Ben de bir
Evet canım eşimin işinden dolayı bir süre daha buralardayız 🥰
Ben de bir ay sonra annemlerin yanına gelecegim inşallah..Korkudan gelemedim.Hem virüs sitresi hem yol nasıl olur sitresi.Hic uzun yola çıkmadık ..Şimdi bir 5 saatlik yola gittik kısa bir tatil yaptık..Cesaret geldi..

Kızlar size danışmak istediğim bir konu var. Yanlış hatırlamıyorsam yurt dışında yaşayan bir kaç arkadaş da vardı bu grupta. Bir süredir eşimle aklımızda yurt dışına yerleşmek var. Aslında Uzay doğduğundan beri daha çok gündemimizde. İş güvencesiyle Almanya garanti şu an. Eşim direkt başlayabiliyor, benim önce dil kursuna gitmem gerekiyor. Açıkçası ülkenin iyiye gittiğini düşünmüyorum. Kendimiz icin degil ama Uzayın iyi bir eğitim alıp daha iyi şartlar altında yaşaması için istediğim bir şey bu. Imkaniniz olsa gider miydiniz? Yurt dışında yaşayanların fikri nedir, memnun musunuz?

Kızlar size danışmak istediğim bir konu var. Yanlış hatırlamıyorsam yurt dışında yaşayan bir kaç arkadaş da vardı bu grupta. Bir süredir eşimle aklımızda yurt dışına yerleşmek var. Aslında Uzay doğduğundan beri daha çok gündemimizde. İş güvencesiyle Almanya garanti şu an. Eşim direkt başlayabiliyor, benim önce dil kursuna gitmem gerekiyor. Açıkçası ülkenin iyiye gittiğini düşünmüyorum. Kendimiz icin degil ama Uzayın iyi bir eğitim alıp daha iyi şartlar altında yaşaması için istediğim bir şey bu. Imkaniniz olsa gider miydiniz? Yurt dışında yaşayanların fikri nedir, memnun musunuz?
imkanim olsa yurt dışında yaşamayı düşünürdüm canım ama eskiden özellikle şu korona belasindan sonra bir çok ülkenin hava civa olduğunu farkettim ve almanya son zamanlarda bir çok ailenin saçma sapan nedenlerden dolayı çocuklarını elinden alıyor büyük ihtimalle orayı tercih etmezdim benim fikrim böyle.

Almanya değil de isvicre'ye yerleşmek istiyorum ben de..Abim bu sene yerlesicek.Gidip gezdim,harika bi ülke.Şu an olsa bir dakika düşünmem.Türkiye bitti maalesef..

Eğer böyle bi imkanınız varsa kesinlikle düşünmeyin cnm bizim malesef böyle imkanımız yok meslekten ötürü olsa ilk fırsatta kaçardım buradan ülkemi milletimi vatanımı ne kadar sevsemde ülke pislik yuvası oldu

X