hemseriyiz yani iyi yolculuklar bende iki hafta önce geldimEvet canım sivaslıyım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hemseriyiz yani iyi yolculuklar bende iki hafta önce geldimEvet canım sivaslıyım
Teşekkür ederim canım neresinden merkez mihemseriyiz yani iyi yolculuklar bende iki hafta önce geldim
yok ilçesi canimTeşekkür ederim canım neresinden merkez mi
Gecmis olsun fıstığa nasil simdi?Kızlar Aylanın ateşi var ya emzirmeye uyandım baktım cocuk yanıyor ölçtüm 39 hemen calpol verdim şimdi 38.3- 38.7 arası ama yine de yüksek uyuyo uyandırıp doktora götürmek istemedim sabah düşmezse ılık dus aldırıp doktora götürcem var mı baska yapabileceğim birşey
Sizin kac saat sürüyor yol bizde cikacagiz antalyadan erzuruma 20saat yandim ben hic sevmiyorum yolculuğu hiccccYarın yada pazara memlekete gidiyoruz oto koltuğu aldık ama onu çıkarıp yatak mi yapsam arkayı yoksa koltukta mi götürsek çok kararsız kaldım. Eşim dinlenmeden sabah çıkalım akşama sivasta oluruz diyor o kadar uzun süre dayanabilir miyiz hiç bilmiyorum
Canım ben hep çok hazırlıyorum, artıyor bazen bazen artmıyor. Eğer çok açsa yakında bişey yememişse 220 ml. Su koyup hazırlıyorum.Cnm bende aynı senin gibi üç öğün formül süt iki yada üç öğün ek gıda veriyorum ama az mı bilmiyorum formül sütü kaç cc veriyorsun
Bizde bi 4. Ayda kilo verme olayı olduğu için çocuğa güvenemiyorum halaAnlarsin doyup doğmadığını canım, ağlar zaten. Ben artik çocuk ne kadar istiyorsa o kadar ek gıda veriyorum. Belli ediyor çocuk. Istemediginde başını çeviriyor. İstiyorsa ağzını şaplatiyor. Bu sabah kuzeni yoğurt yiyordu, baktım ağzını saplatiyor benimki, verdim yedi o da. Bence yeterli senin de öğün sayın.
Bizimki de öyle canım, rahatına düşkün baya bunlar galiba :)Masallah Uzaya❤ Ayla daha tutunup kalkamıyor böyle kendi kendine de duramıyor çokmu tembeliz biz bi Ayla kaldı galiba
Çok geçmiş olsun kuzuyaKızlar tek tek alıntılayamadım hepinize çok teşekkür ederim bugun doktora gittik agızındaki mantar geçmiyordu daha cok onun ıcın gitmek istedim çünkü atesi sabaha düştü. Bağışıklık sistemi düşmüş dedi çinko verdı vitamin verdi aguzı için kullandığım ilacı iki katına cıkardı bogazında da cok hafif kızarıklık var dedi o kafamı karıştırdı artarmı acaba diye kan aldı enfeksiyon falan cıkmadı kanı temiz cıktı hastaneden gelince tekrar ılık dus aldırdım uyudu şimdi iyi şükür insallah gece ateşi falan cıkmaz
Bizde sarkislaya gidiyoruz canım :)yok ilçesi canim
Canım otobüsle 17 saat suruyor bizde bodrumdan sivasa gidiyoruz ilk yolculuğumuz mevayla.arabayla kaç saatte gideriz hiç bilmiyorum bende sevmiyorum araba tutuyor çocukla ilgilenirken daha çok tutacak kesinSizin kac saat sürüyor yol bizde cikacagiz antalyadan erzuruma 20saat yandim ben hic sevmiyorum yolculuğu hicccc
Tesekkür ederiz canım daha iyi ama arada atesi 38 oluyo calpol dolven dönüşümlü veriyorumGecmis olsun fıstığa nasil simdi?
Çok teşekkür ederimÇok geçmiş olsun kuzuya
Canım Bodrum da mi oturuyorsun?Ben Bodrum luyum ondan sordum..Canım otobüsle 17 saat suruyor bizde bodrumdan sivasa gidiyoruz ilk yolculuğumuz mevayla.arabayla kaç saatte gideriz hiç bilmiyorum bende sevmiyorum araba tutuyor çocukla ilgilenirken daha çok tutacak kesin
Evet canım eşimin işinden dolayı bir süre daha buralardayızCanım Bodrum da mi oturuyorsun?Ben Bodrum luyum ondan sordum..
yok artıkBizde sarkislaya gidiyoruz canım :)
Sizde miyok artık
Benim ki de yavas uzuyor 4 aylikken 68.5 du 6.5 aylik kontrolde 71cm cikti. Senin bebekle Benim bebis benziyor biraz . Bizim ki de enine genisliyor bol bol gobusu sisiriyoruz.Gunaydin herkese,benim aklima takildi bebegimin boyu onceden hizli uzardi son 3 aydir yavasladi gibi,donemsel mi acaba benimki mi böyle?Sizinkiler de oyle mi?Benimki bu ara enine gitmiş
Canim buyuk ihtimal Ondan sonra artik oglusunun doymadigini hissediyorsun ve haklisinda. Ben de olsam ayni seyi dusunurdum. Sen elinden geldigince beslemeye calis. Doyarsa istemez buyuk ihtimal. Suan kilo alimi nasil?Bizde bi 4. Ayda kilo verme olayı olduğu için çocuğa güvenemiyorum hala
O zaman da hiç ağlamamıştı açlıktan ama sütüm azalmıştı ve 1,5 ay boyunca kilo alamadığı gibi kilo vermeye başlamıştı.
hala içimde o var galiba. Hiç açlık belirtisi göstermemişti. Aç da kalmıyordu demek ki ama tam da doymamıştı.
içimde bi travma oldu heralde.
Masallah bebeginize sizinki yine iyi ,benimki 8 aylik kontrolde 70 cm çıkti bu aylar yavaşmiş bakalim 9.ay kontrolde nasil olacak benim minigimilk oglumun gelisim kitapcigi hâlâ dueuyor o daha uzunmuş ama tabi ikinci oglum tam 1 ay erken dogdu belki etkisi vardirBenim ki de yavas uzuyor 4 aylikken 68.5 du 6.5 aylik kontrolde 71cm cikti. Senin bebekle Benim bebis benziyor biraz . Bizim ki de enine genisliyor bol bol gobusu sisiriyoruz.
Canim buyuk ihtimal Ondan sonra artik oglusunun doymadigini hissediyorsun ve haklisinda. Ben de olsam ayni seyi dusunurdum. Sen elinden geldigince beslemeye calis. Doyarsa istemez buyuk ihtimal. Suan kilo alimi nasil?