afta benziyo canim dilini kemiriyomu bildiğim kadarıyla mantar kaşıntı yaparEki Görüntüle 2664204 Eki Görüntüle 2664205 Kızlar ya bu pamukcuk mu aft mı mantar mı ney bilemedim geçen gün foto atmıştım buraya o süt kalıntısıydı hemen geçti bugunde böyle olmus doktora mı gitsem napsam bilemedim
Canim bence tezken bi doktora gotur icin rahat olsun geçmiş olsun kuzuyaEki Görüntüle 2664204 Eki Görüntüle 2664205 Kızlar ya bu pamukcuk mu aft mı mantar mı ney bilemedim geçen gün foto atmıştım buraya o süt kalıntısıydı hemen geçti bugunde böyle olmus doktora mı gitsem napsam bilemedim
Maşallah Alya ya..Kızlar bizde durumlar böyletutunup kalkmalar emeklerken kalkıp oturmalar tutunduğu yerden çok az da olsa ilerlemeler. Ama işin içinde tehlikeli şeylerde var Annemlerdeki mama sandalyesinde emniyet kemeri yok arkamı dönmeye gelmiyor ayağa kalkıp aşağı sarkıyor çok ama çok tehlikeli kafa üstü düşebilir Allah korusun.
Dişlerine kurban senin :)Eki Görüntüle 2664204 Eki Görüntüle 2664205 Kızlar ya bu pamukcuk mu aft mı mantar mı ney bilemedim geçen gün foto atmıştım buraya o süt kalıntısıydı hemen geçti bugunde böyle olmus doktora mı gitsem napsam bilemedim
Eki Görüntüle 2664204 Eki Görüntüle 2664205 Kızlar ya bu pamukcuk mu aft mı mantar mı ney bilemedim geçen gün foto atmıştım buraya o süt kalıntısıydı hemen geçti bugunde böyle olmus doktora mı gitsem napsam bilemedim
Kızlar diş için doktor bunu verdi ama prospektüsunde emziriyorsaniz emzirmeyi kesin yazıyor. Dis doktoruna gidenler olmuştu sanırım daha önce grupta bundan kullanan oldu mu ?
Tamam canım bugun aldırıyorum eşimeCanım yazmıştım sana, mantara benziyor bu. Karbonat sürme, aftsa tahriş eder. Doktora gitme imkanın yoksa mikostatin al eczaneden. Pamukcuk değil bu. Ilerlerse bademciklere kadar inebiliyor. İmkanın varsa hemen doktora gidin. Yemek yemesini etkilemeye başlayabilir, bizim öyle olmuştu.
Kizlar biz de geçen hafta kayinvalideme gittik.Orda ateşi çıktı .Doktora getirdik .Ateş ölçer de yanında degikdi ama çok yükseldi sanırım ..Elim yandı alnına koyunca ilk defa..Boğazında hafif kızarıklık var dedi doktor ama eve getirince o mızmız kız gitti .Hemen iyileşti .Ben hiçbir şey anlamadım..Kilosu 7 kilo 200 gram boyu 71 cm..Benim doktorum kilosuna hiç takılma boyu çok iyi.Bu kadar uzayan bir çocuğa gelişimi geri diyemeyiz dedi..Ama çevre baskısı beni mahvediyor .Çok takıyorum .Herkes kilosuna takmış kızımın.Herkes de sanki çocuk aç ,mahvolmuş ,bitmiş havasi..Doktor moralimi yerine getirdi biraz..
Eli hep ağzında canım dilini kemirmiyorda hep böyleydi yani farklı birsey değilafta benziyo canim dilini kemiriyomu bildiğim kadarıyla mantar kaşıntı yapar
Sagol canım öyle yapıyım artık. Bende ilk kez gördüm hafif olani yazarim dedi icindede öyle birşey okuyunca tedirgin oldum açıkçasıÇocuk doktoruna sormadan içme bence. Ben diş tedavisi görmüştüm ama augmentin kullandım. Bu ilacı ilk kez duydum açıkçası
Cook geçmiş olsunn bundan sonrası ağrısız acısız geçsin inşallah. Iyi yolculuklar Uzayda annesini üzmeden biter inşallah yolunuz canımKızlar biz yine düştük yollarayazlığa gidiyoruz, aldırdık dikişleri sabah, çıktık hemen. Uzay bu defa huysuz zor olacak bugün yol belli oldu 5-6 saate ulaşırız sanırım.
Sagol canım kabarık bayadır üstler ama cıkmadı halaDişlerine kurban senin :)
Pamukçupu aftı anlayamadım canım ben bişey diyemiyorum.
Teşekkürler canım mikostatin kullancam ebeye de sordum oda al dedi. Cocuk doktoruna götürsem bize baya uzak hastane gitmek istemiyorum şimdi de bikaç.gün kullanırım geçmezse mecbur götürürümCanim bence tezken bi doktora gotur icin rahat olsun geçmiş olsun kuzuya
Basit bir viral enfeksiyon dedi..Öksürük,hapşırık,kusma,ishal hiçbiri yok.Ates düşürücü verdi sadece ..Zaten ondan sonra da ateşi çıkmadı canım şükür ..Kilonun çaresi var canım önemli olan boy, onun çaresi yok. Bence de çok takılma kiloya. Benimki de persentilin çoook üstünde ama boyu da uzun olduğu için takmıyorum. Kısa olsa çok sıkıntı olacaktı.
Ateş nedenmiş enfeksiyon mu? Ilaç mi verdi dr?
canım pamukcukta bi çeşit mantar enfeksiyonu muhtemelen kemirdiği birseylerden mikrop almıştır emziriyorsan göğüslerinde dikkat etEli hep ağzında canım dilini kemirmiyorda hep böyleydi yani farklı birsey değil