Ya ben seni yerim bıdıkKızlar bizde durumlar böyletutunup kalkmalar emeklerken kalkıp oturmalar tutunduğu yerden çok az da olsa ilerlemeler. Ama işin içinde tehlikeli şeylerde var Annemlerdeki mama sandalyesinde emniyet kemeri yok arkamı dönmeye gelmiyor ayağa kalkıp aşağı sarkıyor çok ama çok tehlikeli kafa üstü düşebilir Allah korusun.
Maşallah fıstığaKızlar bizde durumlar böyletutunup kalkmalar emeklerken kalkıp oturmalar tutunduğu yerden çok az da olsa ilerlemeler. Ama işin içinde tehlikeli şeylerde var Annemlerdeki mama sandalyesinde emniyet kemeri yok arkamı dönmeye gelmiyor ayağa kalkıp aşağı sarkıyor çok ama çok tehlikeli kafa üstü düşebilir Allah korusun.
Kızlar bizde durumlar böyletutunup kalkmalar emeklerken kalkıp oturmalar tutunduğu yerden çok az da olsa ilerlemeler. Ama işin içinde tehlikeli şeylerde var Annemlerdeki mama sandalyesinde emniyet kemeri yok arkamı dönmeye gelmiyor ayağa kalkıp aşağı sarkıyor çok ama çok tehlikeli kafa üstü düşebilir Allah korusun.
Canım dış çıkarırken kuşarmı diye sorarmisin benimki dün çok kustu ama sadece bol sulu ekşimik gibi kusuyor yani yedikleri içind e gözükmüyor desem yeri var değişik bi ek gıdada vermemistim gerçi bizim teki patladı 1 hafta falan oluyor ama diğerleri var usuttummu acaba yaa sadece su gibi kusuyor
Sagol canim Neyseki bugün kusmuyoruz sizin nasıl geçti kontrolunuzSordum canım kusmaz dedi. Hatta diş çıkarırken olduğunu sandığımız pek çok şeyin aslında dişle ilgisi bile yoktur dedi
Sagol canim Neyseki bugün kusmuyoruz sizin nasıl geçti kontrolunuz
Hiç sorma teyzesi tam bir cimcimeYa ben seni yerim bıdıkNasıl da kalkmış ayağa işler karıştırıyor cimcime
Aynen cnm zor gunler kapıda gerçi şimdide zor daMaşallah fıstığa
Allah korusun gözümüzu ayırmaya gelmezler bundan sonra bol bol yaramazlık peşindeler artık
Tanısan tatlı demezdin teyzesi yedi bitirdi biziBüyüdükçe daha da tatlı oluyor bu kuzucuk yaaanasıl bakıyor bi de ayaklarına ❤
Salyası çok fazla değil ama bilemiyorum ki. Yine bugün mukusluydu. Daha öncede salça domates kullanıyordum bir sorun yoktu ama anlamadım valla. Bugün salçalı birşeyde vermedim yine mukuslu. Annemler diyo belki üşütnüştür felanGecmis olsun,mukus salyadan da olabiliyor diş donemiyse salyasi çoksa oluyor kakada mukus ya da alerji domates dokunuyor mu denediniz mi?Salça belki dokunmuştur.
Ay aynı benim kjhz yaa napcaz böyle bu bıdıklarla benimki de bayağıdır zaten sürünüyor oturup kalkıyor. Koltuk kenarlarına tutunup yürümeye çalışıyor çok az gidio düşüyor ama. Çok uzun süre ayakta duruyor biraz gidince düşüyor işte. Ama çok güzek senin kuzucuk da ya maşallahhhhKızlar bizde durumlar böyletutunup kalkmalar emeklerken kalkıp oturmalar tutunduğu yerden çok az da olsa ilerlemeler. Ama işin içinde tehlikeli şeylerde var Annemlerdeki mama sandalyesinde emniyet kemeri yok arkamı dönmeye gelmiyor ayağa kalkıp aşağı sarkıyor çok ama çok tehlikeli kafa üstü düşebilir Allah korusun.
Aynen öyle canım şimdiden yerinde duramıyorlar birde yuruseler düşünemiyorumAynen cnm zor gunler kapıda gerçi şimdide zor da
Tanısan tatlı demezdin teyzesi yedi bitirdi biziuzayCım nasıl cnm Kontrol nasıl geçti
Harika değil mi?600 gr vermişim
MasallahKızlar bizde durumlar böyletutunup kalkmalar emeklerken kalkıp oturmalar tutunduğu yerden çok az da olsa ilerlemeler. Ama işin içinde tehlikeli şeylerde var Annemlerdeki mama sandalyesinde emniyet kemeri yok arkamı dönmeye gelmiyor ayağa kalkıp aşağı sarkıyor çok ama çok tehlikeli kafa üstü düşebilir Allah korusun.
Bnmkide öyle canım bayadır böyle uğraşıyoruz senin cimcimede öyle biliyorum valla hareketli çocuk zor onu diyeyim büyükten biliyorumAy aynı benim kjhz yaa napcaz böyle bu bıdıklarla benimki de bayağıdır zaten sürünüyor oturup kalkıyor. Koltuk kenarlarına tutunup yürümeye çalışıyor çok az gidio düşüyor ama. Çok uzun süre ayakta duruyor biraz gidince düşüyor işte. Ama çok güzek senin kuzucuk da ya maşallahhhh
Evet teyzesi kilosunu beğenmemişti dr zaten persentilde de ortalamanın biraz altındq kalıyor olsun diyorum artık sağlıklı olsunda çok teşekkür ederiz teyzesiMasallah. Bu cimcimeye mi kucuk diyorlar, Masallah gelisimi cok guzel. Kiloyu hic sorun etme.
Oyyy tombişim öp annesi yerimeBakıştan belli zaten, beter böceğim ben diyor gözleriyle
Bi sıkıntı çıkmadı canım, tartıp ölçüp yolladılar bizi geri.
Evet cok sevindim canım benim icin büyük bi başarıHarika değil mi?