2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kızlar bizde durumlar böyletutunup kalkmalar emeklerken kalkıp oturmalar tutunduğu yerden çok az da olsa ilerlemeler. Ama işin içinde tehlikeli şeylerde varAnnemlerdeki mama sandalyesinde emniyet kemeri yok arkamı dönmeye gelmiyor ayağa kalkıp aşağı sarkıyor çok ama çok tehlikeli kafa üstü düşebilir Allah korusun.

Eklentiler

• EC7D2631-9E9B-4D0A-8D35-6A343CBE2AF4.png
    541,6 KB · Görüntüleme: 53
  • FEE9661D-BBE0-47B6-BE7A-3925279B92AC.png
    536,4 KB · Görüntüleme: 61
  • CD2D1455-B780-4C52-966D-26EBA515A91D.png
    606 KB · Görüntüleme: 49
  • 3BCF30F7-0CB0-4E69-A8B5-D723379D08EB.png
    599,6 KB · Görüntüleme: 53
Ya ben seni yerim bıdık Nasıl da kalkmış ayağa işler karıştırıyor cimcime

Maşallah fıstığa
Allah korusun gözümüzu ayırmaya gelmezler bundan sonra bol bol yaramazlık peşindeler artık

Büyüdükçe daha da tatlı oluyor bu kuzucuk yaaa nasıl bakıyor bi de ayaklarına ❤

Sordum canım kusmaz dedi. Hatta diş çıkarırken olduğunu sandığımız pek çok şeyin aslında dişle ilgisi bile yoktur dedi

Sagol canim Neyseki bugün kusmuyoruz sizin nasıl geçti kontrolunuz

Kan almadılar canım 1 yaşından önce gerek yok dedi dr, yanıltıcı oluyormuş. Tombis bebek zor kan alınır boşuna canını yaktirmayin bence dedi. Yaşına girince hormonlardan vitaminlere kadar her şeyine bakıcam zaten boyu, kilosu, mental gelişimi çok iyi dedi. Israrcı olmadım bende. Genel muayene olup çıktık.

Gecmis olsun,mukus salyadan da olabiliyor diş donemiyse salyasi çoksa oluyor kakada mukus ya da alerji domates dokunuyor mu denediniz mi?Salça belki dokunmuştur.
Salyası çok fazla değil ama bilemiyorum ki. Yine bugün mukusluydu. Daha öncede salça domates kullanıyordum bir sorun yoktu ama anlamadım valla. Bugün salçalı birşeyde vermedim yine mukuslu. Annemler diyo belki üşütnüştür felan

Ay aynı benim kjhz yaa napcaz böyle bu bıdıklarla benimki de bayağıdır zaten sürünüyor oturup kalkıyor. Koltuk kenarlarına tutunup yürümeye çalışıyor çok az gidio düşüyor ama. Çok uzun süre ayakta duruyor biraz gidince düşüyor işte. Ama çok güzek senin kuzucuk da ya maşallahhhh

Masallah . Bu cimcimeye mi kucuk diyorlar, Masallah gelisimi cok guzel. Kiloyu hic sorun etme.

Bnmkide öyle canım bayadır böyle uğraşıyoruz senin cimcimede öyle biliyorum valla hareketli çocuk zor onu diyeyim büyükten biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…