2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Ney peki bilgin var mı karbonatlı suyla temizledim geçti gibi canım kalmadı bişey bende anlamadm yarın yine bakcam
Ben diş hekimiyim, pamukçuk (veya kandida) bu kadar sınırlı alanda olmuyor. Gerçi bebeklerde çok tecrübem yoktu ama benim bebeğimde de benzer bir durum olunca doktoruna sormuştum, süt kalıntısı demişti herhangi bir şey yapmaya gerek yok demişti.

Kızlar ben buaralar cok unutkanim ya azonce yiğit mirzaya yemek yapiyordum yaktim makinada camasir unuttum koktu b12 eksikligimi acaba ya varmi bu donemde ben gibi olan.yorgunluktanmi acaba?
Bende De var canım dün makinaya çamaşır attım unutmuşum kaç saat sonra aklıma geldi. Aylayı dısarı cıkardım anahtarı kapının üstünde unutup gitmişim Allahtan biri falan girmemiş korktum içeri girerken 😀

Ben diş hekimiyim, pamukçuk (veya kandida) bu kadar sınırlı alanda olmuyor. Gerçi bebeklerde çok tecrübem yoktu ama benim bebeğimde de benzer bir durum olunca doktoruna sormuştum, süt kalıntısı demişti herhangi bir şey yapmaya gerek yok demişti.
Aynen karbonatla temizlryim dedim baktım hemen geçmiş şaşırdım bende anında nasıl geçti diye. Zaten emzirdikten hemen sonra fark etmiştim. Çok teşekkür ederim cevap için

Bişey fark etti mi canım?
İkinci kez yarın tartılcam canım insallah vermişimdir aşırı dikkat edemiyorum ama yine de baya fark var bence en önemlisi abur bucuru bıraktım insallah zayıflarım eğer emzirmesem çok daha sıkı diyet yaparım ama emzirdiğim için çok sıkmıyorum kendimi sütüm azalır diye

Yürüteç hic kullanmıyor musun canım ben valla gün icinde bikaç kez koyuyorum mecbur kaldıkça ne yapıyım yoksa hic bi iş yapamıyorum hep yanında istiyo yürüteçe koyuyorum banyonun kapıdan bana bakıyor valla o zaman ağlamıyor 😀😀
Kullanmıyorum canım hayat kurtarıyor desene😁😁

Canım dış çıkarırken kuşarmı diye sorarmisin benimki dün çok kustu ama sadece bol sulu ekşimik gibi kusuyor yani yedikleri içind e gözükmüyor desem yeri var değişik bi ek gıdada vermemistim gerçi bizim teki patladı 1 hafta falan oluyor ama diğerleri var usuttummu acaba yaa sadece su gibi kusuyor😔

Sorarım tabı ki, öğleden sonra yazicam canım gelince

Kullanmıyorum canım hayat kurtarıyor desene😁😁
Aynen valla artık ağlamıyor tuvalete gidince bi işim olunca da biraz oyalanıyo yürüteçte yanımda dolaşıyor. Öyle cok koymuyorum ama mecbur kalınca da koyuyorum yani kısa süreli

canim aldin mi probiyotik? Bana resmini ginderirmisin? Benim ki de dun 4. Gun kendiliginden yapti cok sukur. Eylul 1 de randevumuz var hic bir sey kullanmadan randevuyu mu beklesem acaba. Duzelmezse Eger dr bir oneri de bulunur herhalde.

Benim bildigim dis damagi yardigi zaman yapiliyor. Sen dis bugdayi yapmayi dusunuyormusun?
Kendi kendime yapmayı düşünüyorum aslında, çok büyük bir ekiple değil. Ne bileyim böyle şeyleri hep hayal etmiştim, heves ediyorum ☺️ Diş çıkartmasını kutlamak gibi, kıymetli geliyor böyle şeyler.

İkinci kez yarın tartılcam canım insallah vermişimdir aşırı dikkat edemiyorum ama yine de baya fark var bence en önemlisi abur bucuru bıraktım insallah zayıflarım eğer emzirmesem çok daha sıkı diyet yaparım ama emzirdiğim için çok sıkmıyorum kendimi sütüm azalır diye
Aynen canım benim sütüm zaten azaldı epey. Formül mama vermeye başladım. İnşallah vermişsindir.

Bizimki pamukcuk değildi mantardı canım ama ikisinde de dil beyaz oluyor öbek öbek. Mantarda aft gibi yuvarlak beyazlıklar oluyor dilde. Salyayla boynuna bile bulaşmıştı. Meme emen bebeklerde çok oluyormuş ikiside. Aynı şurup kullanılıyor ama, candida diye bi mantarmış. Şurup geçiriyor hemen.
Heee anladım. Bizimki değil gibi. Sanki sütün beyazlığı kalmış gibi. Geçiyor bazen yine oluyor.

X