bilmiyom canim sürekli huysuz ağlamaklı cok üzülüyorum artıkDişi mi çıkıyor ? Atak haftası da gelmiş olabilir canım. 35 ve 17. Haftalar arası atak haftasıymış.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bilmiyom canim sürekli huysuz ağlamaklı cok üzülüyorum artıkDişi mi çıkıyor ? Atak haftası da gelmiş olabilir canım. 35 ve 17. Haftalar arası atak haftasıymış.
ben varim canım hayatimda ilk defa yemek yaktim hemde tencerem çöpe gidecek derecede elimde kumanda mutfaga giderim çaydanlığı buzdolabına koyarım daha aklima gelmeyen bir sürü şey akılda 40 tilki olunca böyle oluyorKızlar ben buaralar cok unutkanim ya azonce yiğit mirzaya yemek yapiyordum yaktim makinada camasir unuttum koktu b12 eksikligimi acaba ya varmi bu donemde ben gibi olan.yorgunluktanmi acaba?
Evet ya hersey bize bakiyor nasil basetsin beden.oglumu unutmadigima sukrediyorum valla o dereceyim cok yorgunumben varim canım hayatimda ilk defa yemek yaktim hemde tencerem çöpe gidecek derecede elimde kumanda mutfaga giderim çaydanlığı buzdolabına koyarım daha aklima gelmeyen bir sürü şey akılda 40 tilki olunca böyle oluyor
kolay degil gerçekten evin bütün yükü bizde tek çocuk olablara imreniyorum artıkEvet ya hersey bize bakiyor nasil basetsin beden.oglumu unutmadigima sukrediyorum valla o dereceyim cok yorgunum
Dün de mukusluydu canım mercimek bugün verdim ilkkez. Dün de aabah yoğurt yumurta satısı yedi öğlen mama verdim sünnetimiz vardı yakınımızın oraya uğradık diye hemen mama yaptım verdim. Evee gelince de tarhana çorbası yaptım. Yani dün de hep ayno her zamam verdiğim şeylerdi. Dün de mukusluydu bugün de. Alerji olduğunu düşünmüyorum ben bayağıdır herşeyi veriyorum sonradan oluşur mu alerji bilmiyorum ama olursa da yumurtayadır o zaman diye düşünüyorumCanm belki mercimek dokunmustur alerji durumunda mukuslu oluyor diye biliyorum istersen doktoruna bir sor
canim aldin mi probiyotik? Bana resmini ginderirmisin? Benim ki de dun 4. Gun kendiliginden yapti cok sukur. Eylul 1 de randevumuz var hic bir sey kullanmadan randevuyu mu beklesem acaba. Duzelmezse Eger dr bir oneri de bulunur herhalde.Biogaia gibi bir probiyotik kullan canım. Ben bugün alicam. Antibiyotikler bağırsak florasını öldürüyor çocukların.
Benim bildigim dis damagi yardigi zaman yapiliyor. Sen dis bugdayi yapmayi dusunuyormusun?Canım, çok teşekkür ederim :) daha göremedim dişini ama elime geliyor. Diş buğdayı ne zaman yapılır ki?
canim aldin mi probiyotik? Bana resmini ginderirmisin? Benim ki de dun 4. Gun kendiliginden yapti cok sukur. Eylul 1 de randevumuz var hic bir sey kullanmadan randevuyu mu beklesem acaba. Duzelmezse Eger dr bir oneri de bulunur herhalde.
Benim bildigim dis damagi yardigi zaman yapiliyor. Sen dis bugdayi yapmayi dusunuyormusun?
Kac damla verdin canim ? Agzina mi damlattin, yemegine mi karin?Bu senin gonderdigin ile ayni sanirim.Bunu aldım canım, biogaia. Probiyotik bu. Zararı dokunacak bir şey değil. Yoğurtlar var ya probiyotik, ondan. Sabah verdim ben su ana kadar agrisi olmadi ve 1 defa yapti.
biogaia - Google'da Ara
www.google.com
Kac damla verdin canim ? Agzina mi damlattin, yemegine mi karin?Bu senin gonderdigin ile ayni sanirim.
Tamam canim cok tesekkur ederim. Ben de yurt disindayim, aliyim bunu.Evet aynı da yurt dışı versiyonu galiba bu. Çay kaşığına 5 damla damlatıp verdim ben. Yiyeceğine falan da karistirabiliyorsun direkt veremezsen.
Hmmm ozaman yemeklerden degildir uzun suredir veriyorsan.diş doneminde fazla salyadan dolayida olabiliyorDün de mukusluydu canım mercimek bugün verdim ilkkez. Dün de aabah yoğurt yumurta satısı yedi öğlen mama verdim sünnetimiz vardı yakınımızın oraya uğradık diye hemen mama yaptım verdim. Evee gelince de tarhana çorbası yaptım. Yani dün de hep ayno her zamam verdiğim şeylerdi. Dün de mukusluydu bugün de. Alerji olduğunu düşünmüyorum ben bayağıdır herşeyi veriyorum sonradan oluşur mu alerji bilmiyorum ama olursa da yumurtayadır o zaman diye düşünüyorum
Gecmis olsun,mukus salyadan da olabiliyor diş donemiyse salyasi çoksa oluyor kakada mukus ya da alerji domates dokunuyor mu denediniz mi?Salça belki dokunmuştur.Dün de mukusluydu canım mercimek bugün verdim ilkkez. Dün de aabah yoğurt yumurta satısı yedi öğlen mama verdim sünnetimiz vardı yakınımızın oraya uğradık diye hemen mama yaptım verdim. Evee gelince de tarhana çorbası yaptım. Yani dün de hep ayno her zamam verdiğim şeylerdi. Dün de mukusluydu bugün de. Alerji olduğunu düşünmüyorum ben bayağıdır herşeyi veriyorum sonradan oluşur mu alerji bilmiyorum ama olursa da yumurtayadır o zaman diye düşünüyorum
Ben varim canim ek gidayi yaktim benim kiz yarım saat uyuyor ve benim koşturmaca basliyor camasir toplamaya kostüm camasir yok çok sevindim toplamışım dedim haberim yok katlayım dedim sepette camasir yok tam sevincektim bu kadar iş yapmis olamazsın dedim kendime makinaya kostüm ki asmamışım bile b 12 mi yorgunlukmu bende bilemiyorum ama yalniz degiliz bunu biliyorumKızlar ben buaralar cok unutkanim ya azonce yiğit mirzaya yemek yapiyordum yaktim makinada camasir unuttum koktu b12 eksikligimi acaba ya varmi bu donemde ben gibi olan.yorgunluktanmi acaba?
Ayy kiyamam yaa bidiklar bidiklar bide yuruseler nasil olcaz acaba dur annem cisim geldi demeye bile vakit olmayacak zaarBen varim canim ek gidayi yaktim benim kiz yarım saat uyuyor ve benim koşturmaca basliyor camasir toplamaya kostüm camasir yok çok sevindim toplamışım dedim haberim yok katlayım dedim sepette camasir yok tam sevincektim bu kadar iş yapmis olamazsın dedim kendime makinaya kostüm ki asmamışım bile b 12 mi yorgunlukmu bende bilemiyorum ama yalniz degiliz bunu biliyorum
Canım dış çıkarırken kuşarmı diye sorarmisin benimki dün çok kustu ama sadece bol sulu ekşimik gibi kusuyor yani yedikleri içind e gözükmüyor desem yeri var değişik bi ek gıdada vermemistim gerçi bizim teki patladı 1 hafta falan oluyor ama diğerleri var usuttummu acaba yaa sadece su gibi kusuyorKızlar yarın doktora götürücem uzayı, 9. ayda kan tahlili yaptiramam yazlıkta olacağız, orada çok zor. Şimdiden demir, d vitamini baktiricam. Kan grubunu da öğrenmem lazım. Sorunuz varsa sorayım yarın gidince.
Yok yurusede tuvalete girsem böyle giremiyorum kapıda bekler şimdi içerde anırıyor resmenAyy kiyamam yaa bidiklar bidiklar bide yuruseler nasil olcaz acaba dur annem cisim geldi demeye bile vakit olmayacak zaar
Ay çok teşekür ederiz teyzesiiDiline bakınca direkt yazmayı unuttum, Çok tatlı olmuş Ayla maşallah. Mantı burun ya biblo gibi ❤
Ney peki bilgin var mı karbonatlı suyla temizledim geçti gibi canım kalmadı bişey bende anlamadm yarın yine bakcamBu pamukçuk değil canım
Yürüteç hic kullanmıyor musun canım ben valla gün icinde bikaç kez koyuyorum mecbur kaldıkça ne yapıyım yoksa hic bi iş yapamıyorum hep yanında istiyo yürüteçe koyuyorum banyonun kapıdan bana bakıyor valla o zaman ağlamıyorYok yurusede tuvalete girsem böyle giremiyorum kapıda bekler şimdi içerde anırıyor resmen