2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
U UzayDeniz cnm bende bestiron kullanıyordum ama çooook aksattım o zaman ferrimixin alayım ben ya ben açıkçası kan ve d vitamini damlalarımı çok aksattım biliyorum çok sorumsuzca ama ankaradayım yanımda getirmemişim çıkıp almadım da yeniden iki üç güne evime dönüyorum tekrardan düzenli şekilde vericem bu üst dişi mafetti bizi resmen büyük bişey geliyo görüyorum öyle ufak bişey değil ya dokundurtmuyor oraya yarılma süreci en zoru sanırım bi yırtamadı deriyi diş görünüyo ama elime batmıyo. Dün en son akşam altıda azıcık mantı yedi azıcık dediğim dört beş tane sonra sabah yediye kadar ne mama içirebildim ne emzirebildim kesinlikle istemiyor ağlıyo karnı sırtına yapıştı çocuğun😟

Ah yavrum nasıl canı yanıyordur kıyamam :KK43: bizde de durum aynı inan, üst dişler cidden zormuş. Azıyı düşünemiyorum.
Bi dönem ben de çok düzensiz vermiştim, olabiliyor canım bazı dönemler, robot değiliz bizde. Ferromixin bizde çok işe yaradı Alyamin da iştahını açar umarım. Az kaldı geçecek bu dönemlerde.

Kızlar semizotu yemeğini nasıl yapıyorsunuz bebeklere ilk defa yapcam aldımda bi sorayım sizlere dedim

Canım soğan sarımsak ve havucu hafif kavuruyorum z.yaginda. rende domates ve semizotunu koyup biraz daha kavurup et suyu ekliyorum. Pişince daha önceden kavurdugum kuzu kıymadan ekleyip veriyorum. Blenderdan geçiriyorum ben bu yemeği. Pirincin yarardan çok zararı olduğu için koymuyorum ben, hiç yedirmedim daha.

DSC_4515.JPG
DSC_4512.JPG

Kızlar Aylanın dili pamukcuk mu olmus ya hic olmamıştı ilk defa böyle oldu. U UzayDeniz Uzayın dili gibi mi olmuş canım bi bakar mısın

benim kız çok huysuz kizlar sürekli agliyor emzik almiyo geceden beri mamayida çok zor iciyo napcam şaşırdım 😭

Evet böyle başlamıştı canım bizde de. Mikostatin al eczaneden. Pamukcuk damlası diye geçiyor. Günde 4 defa 10ar damla verdik biz. 1 haftada geçiyor tamamen. Ilerlemeden al bence. Bizimki boynuna kadar inmişti.
Aa nedir bu pamukçuk canım? Bizimkinin de dili beyaz. Sizinkilere benziyor.

U UzayDeniz cnm bende bestiron kullanıyordum ama çooook aksattım o zaman ferrimixin alayım ben ya ben açıkçası kan ve d vitamini damlalarımı çok aksattım biliyorum çok sorumsuzca ama ankaradayım yanımda getirmemişim çıkıp almadım da yeniden iki üç güne evime dönüyorum tekrardan düzenli şekilde vericem bu üst dişi mafetti bizi resmen büyük bişey geliyo görüyorum öyle ufak bişey değil ya dokundurtmuyor oraya yarılma süreci en zoru sanırım bi yırtamadı deriyi diş görünüyo ama elime batmıyo. Dün en son akşam altıda azıcık mantı yedi azıcık dediğim dört beş tane sonra sabah yediye kadar ne mama içirebildim ne emzirebildim kesinlikle istemiyor ağlıyo karnı sırtına yapıştı çocuğun😟
Çok geçmiş olsun canım yaa. Armut iyi geldi bizim bebeğe ama... bilemedim denesen mi?

Aa nedir bu pamukçuk canım? Bizimkinin de dili beyaz. Sizinkilere benziyor.

Bizimki pamukcuk değildi mantardı canım ama ikisinde de dil beyaz oluyor öbek öbek. Mantarda aft gibi yuvarlak beyazlıklar oluyor dilde. Salyayla boynuna bile bulaşmıştı. Meme emen bebeklerde çok oluyormuş ikiside. Aynı şurup kullanılıyor ama, candida diye bi mantarmış. Şurup geçiriyor hemen.

Kızlar ya kızımın dünden beri kakası mukusku bayağı yoğun hemde. Neden acaba ya çok canım sıkıldı. Farklı birşey vermiyorum hep aynı sabah yumurta patates haşlama yedirdim öğlen de yeşil mercimek ve erişte çorbası yaptım soğanlı ve çok az salçalı.

Kızlar ya kızımın dünden beri kakası mukusku bayağı yoğun hemde. Neden acaba ya çok canım sıkıldı. Farklı birşey vermiyorum hep aynı sabah yumurta patates haşlama yedirdim öğlen de yeşil mercimek ve erişte çorbası yaptım soğanlı ve çok az salçalı.
Canm belki mercimek dokunmustur alerji durumunda mukuslu oluyor diye biliyorum istersen doktoruna bir sor

Kızlar ben buaralar cok unutkanim ya azonce yiğit mirzaya yemek yapiyordum yaktim makinada camasir unuttum koktu b12 eksikligimi acaba ya varmi bu donemde ben gibi olan.yorgunluktanmi acaba?

X