- 23 Ocak 2013
- 8.104
- 10.538
- Konu Sahibi esmergizmo
arkadaşlar merhaba
her sene başında bir gaz kararlar alınır bilirsiniz. sonra 1 ay geçince salınmaya başlanır. ben de bu sene başındaki hedeflerimi yazmıştım. siz de buraya yazın gelişimimizi takip edelim.
benim hedeflerim şunlardı (yazdığım sayfayı buldum ) :
•çalıştığım sınavda hayalimdeki o çok yüksek puanlı bölümü kazanmak
•7 kg vermek
•müzik enstrumanı çalmamı geliştirmek
•bir spor dalında sertifika almak
•güzel bir cilt (bi ara cildim çok bozulmuştu)
•mutlu huzurlu olmak
bugün 18 mart 2.5 ay geçmiş şimdiye kadar yaptıklarımı sıralayayım
•günde en az 6 saat ders çalışıyorum (hedefim 12 üstüne çıkabilmek)
•7 kg dan 2.5 kg su gitti bile
•çok sık elime alamasam da ara ara enstrüman çalmaya çalışıyorum en azından parmaklarım unutmuyor hem ruhuma iyi geliyor.
•her gün spor yapıyorum ama sertifika istediğim daldaki sporu her gün yapamıyorum genelde ders yorgunluğundan enerjim kalmıyor ama 5 dk da olsa her gün yapmaya çalışıcağım artık.
•cildim baya toparladı sanırım üst kat komşum geceleri uyutmayınca aylarca sivilce patlaması yaşamıştım şu an baya topladı hedefim izlerini geçirmek şu anda evde olduğum için peelingler yapıyorum güneşten kaçmama gerek olmadığından.
•kendi iç huzurumu buldum. benim dışımda gelişen kötü olaylar çok oluyor ama ben merkezci olmayı başardım sonunda. ayaklarımın üstünde güçlü durduğumu hissediyorum.
hadi siz de yazın gelişimimizi takip edelim
her sene başında bir gaz kararlar alınır bilirsiniz. sonra 1 ay geçince salınmaya başlanır. ben de bu sene başındaki hedeflerimi yazmıştım. siz de buraya yazın gelişimimizi takip edelim.
benim hedeflerim şunlardı (yazdığım sayfayı buldum ) :
•çalıştığım sınavda hayalimdeki o çok yüksek puanlı bölümü kazanmak
•7 kg vermek
•müzik enstrumanı çalmamı geliştirmek
•bir spor dalında sertifika almak
•güzel bir cilt (bi ara cildim çok bozulmuştu)
•mutlu huzurlu olmak
bugün 18 mart 2.5 ay geçmiş şimdiye kadar yaptıklarımı sıralayayım
•günde en az 6 saat ders çalışıyorum (hedefim 12 üstüne çıkabilmek)
•7 kg dan 2.5 kg su gitti bile
•çok sık elime alamasam da ara ara enstrüman çalmaya çalışıyorum en azından parmaklarım unutmuyor hem ruhuma iyi geliyor.
•her gün spor yapıyorum ama sertifika istediğim daldaki sporu her gün yapamıyorum genelde ders yorgunluğundan enerjim kalmıyor ama 5 dk da olsa her gün yapmaya çalışıcağım artık.
•cildim baya toparladı sanırım üst kat komşum geceleri uyutmayınca aylarca sivilce patlaması yaşamıştım şu an baya topladı hedefim izlerini geçirmek şu anda evde olduğum için peelingler yapıyorum güneşten kaçmama gerek olmadığından.
•kendi iç huzurumu buldum. benim dışımda gelişen kötü olaylar çok oluyor ama ben merkezci olmayı başardım sonunda. ayaklarımın üstünde güçlü durduğumu hissediyorum.
hadi siz de yazın gelişimimizi takip edelim