Bi soğanı 4e bölüp yattığınız odaya koyun üzerine de karanfil dikin. Bunun öksürüğü kestiğini söylüyolarKızlar 3 4 gündür ana oğul çok hastayız ateş balgam kusma öksürük hepsi varmaalesef balgam ve öksürük için önerileriniz var mı gece sabaha kadar bi taraftan o bi taraftan ben öksürmekten bi hal olduk havalar baya etkiliyor çocukları
Çeyrek muz, 1 çay kaşığı üzüm pekmezi, 1 yumurta sarısı ve kıvam verecek kadar (1 tatlı kaşığı kadar) ruşeym unu karıştırıp kalın bi krep yapıyorum en azından onun yarısını yiyor.Alternatifi yok mu acaba?
Sıkıldım yumurta savaşından
Henüz ben de bir alternatif bulamadımAlternatifi yok mu acaba?
Sıkıldım yumurta savaşından
Teşekkürler deneyeceğimBi soğanı 4e bölüp yattığınız odaya koyun üzerine de karanfil dikin. Bunun öksürüğü kestiğini söylüyolar
Bnm bebegım de hiç sevmiyor protein alabilsin diye yogurtla ya da anne sütü ile karıstırıyorum
Pekmez ve reçel hiç vermedim bugüne kadar.Çeyrek muz, 1 çay kaşığı üzüm pekmezi, 1 yumurta sarısı ve kıvam verecek kadar (1 tatlı kaşığı kadar) ruşeym unu karıştırıp kalın bi krep yapıyorum en azından onun yarısını yiyor.
Haha aynen ☺ Yumurtayı sevemeyecek diye korkuyorumYumurtada nefret ettim valla
Bu nedir arkadaş.
Savaş cephesinde tek kalmış asker misali
Bence bi doktora sorun derim bende merak ettim ogrenirseniz bisey paylasirsaniz sevinirimKızlar benim kıza çok titreme geliyor hani böyle üşürsün birden titrersin ya yada halk arasında azrail yokladı derler ei 10 15 defa oluyor günde normal mi acaba . Çoğu da mama sandalyesinde otururken yada yemek yerken oluyor
Acıktığı zaman mı oluyor bu titreme? Doktor söylemişti şeker rahatsızlığı ya da yatkınlığı olan bebeklerde acıkınca titreme düzensiz kol bacak hareketleri olurmuş.. Bi doktora danış istersen inşallah önemsiz birşeydirKızlar benim kıza çok titreme geliyor hani böyle üşürsün birden titrersin ya yada halk arasında azrail yokladı derler ei 10 15 defa oluyor günde normal mi acaba . Çoğu da mama sandalyesinde otururken yada yemek yerken oluyor
Şeker en tatlı zehirdir diyor canan karatay, pekmez doğal şeker en azından ama reçel vermeyelim yavrularımızaPekmez ve reçel hiç vermedim bugüne kadar.
Doktor izin veriyor mu pekmeze?
Tek yesin de krep te yaparim
Pekmezimi kuzenim yapmıştı arayıp sordum ilave şeker yok sadece üzüm dedi ben yapılan yeri bildiğimden çekinmeden verdim. Doktorumuz verebileceğimi söyledi günde 1 tatlı kaşığı olacak şekilde verebilirsin dedi.Pekmez ve reçel hiç vermedim bugüne kadar.
Doktor izin veriyor mu pekmeze?
Tek yesin de krep te yaparim
Canım oğlum 22 haziran dogumluKızlar benim kıza çok titreme geliyor hani böyle üşürsün birden titrersin ya yada halk arasında azrail yokladı derler ei 10 15 defa oluyor günde normal mi acaba . Çoğu da mama sandalyesinde otururken yada yemek yerken oluyor
Pekmezlerin Masumiyetine bile inanmıyorum.Şeker en tatlı zehirdir diyor canan karatay, pekmez doğal şeker en azından ama reçel vermeyelim yavrularımıza
Canım çok geçmiş olsun geçen hafta bız de öyleydik. Ateşi için doktor fitil verdi onunla düştü. Öksürük Hafta sonu arttı eşim eczaneye gitti, eczacı prospan diye bir şurup vermiş. O çok iyi geldi tamamen bitkisel bir şurup. Ben ilaç içermediğim için sürekli bal, limon, zencefil yaptım içtim. Öyle atlattık.Kızlar 3 4 gündür ana oğul çok hastayız ateş balgam kusma öksürük hepsi varmaalesef balgam ve öksürük için önerileriniz var mı gece sabaha kadar bi taraftan o bi taraftan ben öksürmekten bi hal olduk havalar baya etkiliyor çocukları
Çişini yapıyo olabilir mi o sırada?Kızlar benim kıza çok titreme geliyor hani böyle üşürsün birden titrersin ya yada halk arasında azrail yokladı derler ei 10 15 defa oluyor günde normal mi acaba . Çoğu da mama sandalyesinde otururken yada yemek yerken oluyor
Merhaba :))Meraba uzun zamndır gruba yazmıyodumsizlere sorum olcak?
Benim oğlum gündüz uykusunu uzun yatmiyo ne yapmaliyim ve battaniye de sallıyarak yatırıyorm başka türlü uyumuyo ne yapmaliyim varmi bebeği benimki gibi arsız olan ?
Uyku eğitimi vermen lazım canım zor bir süreç ama inan hem daha kaliteli uzun uyuyor hem kısa sürede alışıyor youtubedan bununla ilgili videolar var izleyebilirsin, kitaplar var oku istersen etkili oluyor :)Merhaba :))
Olmaz mıııbende oğlumu yarım saat sallıyorum en fazla yarım saat uyuyor ne yapsam bılmıyorum artık
Sevgili Feeling, bu süreçte okuduğun kitaplar ve izlediğin videolardanda bahseder misin?Uyku eğitimi vermen lazım canım zor bir süreç ama inan hem daha kaliteli uzun uyuyor hem kısa sürede alışıyor youtubedan bununla ilgili videolar var izleyebilirsin, kitaplar var oku istersen etkili oluyor :)