- 22 Ocak 2018
- 230
- 320
1 kere ağza püskürtüyorum canım 400 mlHangisini veriyorsun demiri mı oysa eğer 0,5 yazıyor ya bir damla oluyor o okadar ver bana öyle dediler normal doktor gönderdi bizi hematolojik uzmanına doktorda apek bilmiyor
Benim kızım da hiç sevmiyor haşlanmış hiç yediremiyodum. Az zeytinyağı koyuyorum bazen havuz bazen kabak kavurup yumurtanın sarışını omlet yapıyorum hepsini yemesede baya yiyor . Bugün ilk defa az teteyagla sade omlet yaptım hepsini yedi açtı ondan mi yedi yoksa beğendinmi bilmiyorum:))Kızlar bebeklerinize yumurta sarısını nasıl veriyorsunuz?
Benim bebis yerken akla karayı seçiyorum.
Hiç ama hiç sevmiyor.
Boğulacak gibi oluyor midesi bulanıyor.
Yarısıni zorla yediriyorum.
(Zorla derken ucak uçtu otobüs kondu)
Maymunluklar yaparak üç kağıtla yani
Başka şeylerle karıştırarak verdiğimde sevmemişti, şimdi hiç ezmeden parça parça ağzına elimle veriyorum çok seviyor.Kızlar bebeklerinize yumurta sarısını nasıl veriyorsunuz?
Hiç ama hiç sevmiyor.
Valla bizde o şekilsiz ama içine labne peynir veya azıcık sıcak su koyuyorum çok katı olmasın ki yutabilsinKızlar bebeklerinize yumurta sarısını nasıl veriyorsunuz?
Hiç ama hiç sevmiyor.
Çocuklar için deneye yanıla ne yemekler icat edicez daha. Havuc ve Kabaklı omlet ha.Benim kızım da hiç sevmiyor haşlanmış hiç yediremiyodum. Az zeytinyağı koyuyorum bazen havuz bazen kabak kavurup yumurtanın sarışını omlet yapıyorum hepsini yemesede baya yiyor . Bugün ilk defa az teteyagla sade omlet yaptım hepsini yedi açtı ondan mi yedi yoksa beğendinmi bilmiyorum:))
Çocuklar için deneye yanıla ne yemekler icat edicez daha. Havuc ve Kabaklı omlet ha.Benim kızım da hiç sevmiyor haşlanmış hiç yediremiyodum. Az zeytinyağı koyuyorum bazen havuz bazen kabak kavurup yumurtanın sarışını omlet yapıyorum hepsini yemesede baya yiyor . Bugün ilk defa az teteyagla sade omlet yaptım hepsini yedi açtı ondan mi yedi yoksa beğendinmi bilmiyorum:))
Zaten en büyük sorunu yutmada yaşıyor malesef. Su fikrini deniycem teşekkürler canımValla bizde o şekilsiz ama içine labne peynir veya azıcık sıcak su koyuyorum çok katı olmasın ki yutabilsin
Yutmada sorun oluyor tek verince.Başka şeylerle karıştırarak verdiğimde sevmemişti, şimdi hiç ezmeden parça parça ağzına elimle veriyorum çok seviyor.
Anne sütü ile karıştırıp verin ya da taze sıkılmış meyve suyu ileYutmada sorun oluyor tek verince.
Napacagimi şaşırdım valla
Anne sütüyle sevmedi ama meyve ile denemedim hiç.Anne sütü ile karıştırıp verin ya da taze sıkılmış meyve suyu ile
Bnm bebegım de hiç sevmiyor protein alabilsin diye yogurtla ya da anne sütü ile karıstırıyorumKızlar bebeklerinize yumurta sarısını nasıl veriyorsunuz?
Hiç ama hiç sevmiyor.
Benim kızımda aynı şekilde. Çok çok zorlanıyorum yedirirken. Kilo alımı çok az. Doktor iştah şurubu verdi ama onu da içmek istemiyor.Benimki doğru düzgün hiç bi ek gıdayı istemiyo. Yedirene kadar akla karayı seçiyorum. Yeni başladığımızda yoğurdu yiyodu onu da yemiyo artık yayla çorbası olarak vermeye çalışıyorum
Alternatifi yok mu acaba?Bnm bebegım de hiç sevmiyor protein alabilsin diye yogurtla ya da anne sütü ile karıstırıyorum
2 numaralara ne koyuyolarsa çocuğum mahvoldu ya... 1 numaraya geri döndüm doktor verebilirsin dedi3üncü ayda biten gaz, 2 numara mamaya geçince geri geldi bi de büyüme atakları ne yapacağımı şaşırdım. 7 aylık olmaya 6 gün var ilk günlere geri döndük. Nurse harvey's gaz şurubuna geri mi başlasak diye düşünmeye başladım
Biz de 2 numara stoğu yapmıştık ayy napsak ki yaaa. E peki 3 numaraya geçince nolucak kim bilir2 numaralara ne koyuyolarsa çocuğum mahvoldu ya... 1 numaraya geri döndüm doktor verebilirsin dedi