2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Çok geçmiş olsun
Bende zinco kullanıyorum bizim kurtarıcımız oldu birçok damla denedık şaşırdım doğrusu araştıracağım bakalım :)

Kızlar oğlum gözleri kapalıyken bile ıkınıyor esniyor tam dalana kadar inliyor vs normal bir durum mu ? Tam uykuya geçtiğinde inleme vs olmuyor

Kızlar oğlum gözleri kapalıyken bile ıkınıyor esniyor tam dalana kadar inliyor vs normal bir durum mu ? Tam uykuya geçtiğinde inleme vs olmuyor
Benim oğlum da öyle canım sürekli bi ıkınma ve esneme durumunda bu yüzden de uykuya dalamıyo herhalde gazdan oluyo diye bende normal karşıladım

Göğüsucu çatlağı için mucizevi bir çözüm bulan var mı? Geçmiyor bi türlü
Ben doğumdan 1 ay önce Evomere kullandım 23 gündür emziriyorum hiç yara olmadı bu ürünü öneririm ayrıca sebamedin pisik kremi oğluma kızarıklık yaptı bu markanın pisik kremini kullanıyorum hiç kızarıklık yok

Ayva çekirdeğinden jel varmış o iyi gelir diyorlardı..

Haricinde de kremler var doktorların verdiği
Hiç demediğin oldu mu bilmiyorum
Öneriler için teşekkürler, hepsini tek tek deneyeceğim.
Doğum öncesinden lansinoha başlamıştım hala kullanıyorum hematan kremle dönüşümlü olarak ama hiç bi etkisini görmedim henüz.

Emzirmeden önce yıkıyormuşum göğsünü?

Kızlar kalça ultrasonunu dün yaptırdik.
Bahçelievler devlet hastanesinde.
Çocuk doktoruna randevu aldım ve durumu belirttim.
Istek attı röntgen odasına.
Aşağı indim kimlikle 2 saat sonrasına Randevu verdi.
Ben çocuk odasında emzirirken hastaneden aradılar.
Hastaneye gelir misiniz diye.
Ben zaten hastanedeyim deyince alt kata çağırdılar. Bebeğin bezinin sağ kenarını açıp ultrason başlığıyla baktı ve diger tarafa da aynı şekilde.
Hiç bir ücret ödemedik ve girmemiz ile çıkmamız 5 dk sürdü.
Merak edenler için anlattı.
Hem ücretsiz hem basit.
Özele gidip para vermeyin avucla.

Allah şifa versin, hemen toparlanır inşallah

Geçmiş olsun

Gemiş olsun tez zamanda Rabbim şifasını versin inşaAllah

Bende o kremi aldım bilerek olmadı ama iyi bir krem bebeğe zarar vermiyormuş temizlemeye gerek kalmıyor demiş eczacı

Meraba kızlar bi sorum olucak bebeğim dün eltime gittik geldik ondan sonra uyumadi toplasak 2 saat uyumuduzdur yeni sakinlesmistir neyi olabilir sizce normaldede kaka günde 1 defa yapıyo kendini sikiyo

Arkadaşlar merhaba. Bebeğim 34 günlük oldu burnunda geceleri hırıltı oluyo 2 farklı doktora götürdüm ikisi de normal dedi, serum fizyolojik damlat nemlendir dediler. Burnuna bakıyorum hiçbirşey yok, akıntı vs.. tertemiz.. aynı sorunu yaşayan var mı?

Çok geçmiş olsun canım ben biogia kullanıyorum ve memnunum gazdan ziyada bağırsak düzenleyici diye biliyorum. Probiyotikmiş ve bir zararı da yokmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…