Düzelir inşallah Allah yardımcın olsunDeneyeyim ben de bugün. Tam açken deneyeyim hatta
Baya bi cebelleştik bi göğsümü aldı. İnşallah işe yararDüzelir inşallah Allah yardımcın olsun
Kullandığın biberonu değiştir canım bende ikitane biberon var biri pompanın biri lansinohun ben pompan8nkini verince tuhaf emiyor sonra ama lansinohunkini verince yadırgamıyor hemen alıyor anne memesine en yakın biberonmuş memeden biberona biberindan anne memesine geçişi sorlaştırmıyor rahat ediyor insan ilk beşgün neden emziremedin6.günden bildiriyorum. Çatlayana kadar ağlıyo velet ben hariç evdeki herkes panik oluyo. Gayet serin kanla ağlamasını normal buluyorum. Tek problemimiz emmek asla meme almıyo ağzına. İlk 5 günn emziremediğim için biberona alıştı. Ben bu bebeği memeye nasıl döndürebilirim.
Şekerli şu vur göğüs ucuna6.günden bildiriyorum. Çatlayana kadar ağlıyo velet ben hariç evdeki herkes panik oluyo. Gayet serin kanla ağlamasını normal buluyorum. Tek problemimiz emmek asla meme almıyo ağzına. İlk 5 günn emziremediğim için biberona alıştı. Ben bu bebeği memeye nasıl döndürebilirim.
Vücudumda döküntü başlamıştı gebeliğin son haftasında doğum sonrası pik yaptı cildiye kuvvetli ilaç verdi. Zaten benim oğlan da inatçıymış bugün galip geldiKullandığın biberonu değiştir canım bende ikitane biberon var biri pompanın biri lansinohun ben pompan8nkini verince tuhaf emiyor sonra ama lansinohunkini verince yadırgamıyor hemen alıyor anne memesine en yakın biberonmuş memeden biberona biberindan anne memesine geçişi sorlaştırmıyor rahat ediyor insan ilk beşgün neden emziremedin
Yarar inşallah bir kaç gün banyolarınızı böyle yapın suda kendini anne karnında gibi hissediyorlar mis rahat oluyorlar mis. Inşallah bir kaç güne güzel haberini verirsin:)Baya bi cebelleştik bi göğsümü aldı. İnşallah işe yarar
Ben lansinohun kremini sürüordm canım, bikaç gn önce detrendyoldan gümüş kapak aldım 165 tlye, 2 gündür kullanıorum, göğüs uçlarım yumuşamış oluyor daha az acıyor sanki, tabi kesin konuşmak için erken daha yeni başladımGöğüsucu çatlağı için mucizevi bir çözüm bulan var mı? Geçmiyor bi türlü
8 günlük bebegimi dün gece yüksek ateşten acile götürdük, kanında enfeksiyon varmiş doktor yatış verdi antibiyotik tedavisine başladı. Hastanede yalnız olmak çok zor, bebegi bırakıp tuvalete bile gidemiyorum. Dikislerim ağrıyor, idrarımı yaparkende bir hassasiyet hissi geldi bugun insallah bende enfeksiyon olmam. Rabbim hepimizin yavrusuna sifa versin, kimseye evlat acısı göstermesin. Bize dua ederseniz sevinirim.
Sabah 9da suni sancı ile doğumum başlatılcakKızlar doğum yapanları tebrik ederim Allahım hayırlı evlat etsin hepsini
Maşallah baya bir normal doğumda olmuş
Kalan hamile varsa ki yok gibi Allah kolay doğum nasip etsin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Tüm hasta Bebelere ve annelere şifa dilerim
Biz de 26 günlük olduk çok şükür
Anne sütüGöğüsucu çatlağı için mucizevi bir çözüm bulan var mı? Geçmiyor bi türlü
Ben yarın çektireceğim
Ayva çekirdeğinden jel varmış o iyi gelir diyorlardı..Göğüsucu çatlağı için mucizevi bir çözüm bulan var mı? Geçmiyor bi türlü
Nasılsın başlmıştır sürecin.Sabah 9da suni sancı ile doğumum başlatılcakumarım anlatıldığı gibi zor geçmez dua edin bana
Rabbim şifalar versin8 günlük bebegimi dün gece yüksek ateşten acile götürdük, kanında enfeksiyon varmiş doktor yatış verdi antibiyotik tedavisine başladı. Hastanede yalnız olmak çok zor, bebegi bırakıp tuvalete bile gidemiyorum. Dikislerim ağrıyor, idrarımı yaparkende bir hassasiyet hissi geldi bugun insallah bende enfeksiyon olmam. Rabbim hepimizin yavrusuna sifa versin, kimseye evlat acısı göstermesin. Bize dua ederseniz sevinirim.
Tabikii randevum saat 2 de devlet hastanesinden randevu almıştım ücret ödememBizede anlatirkisim nasil birsey ucreti nasil vs
Enfeksiyon oldugu icin kimseyi almıyorlar yanımıza koşarak tuvakete gidip geliyorumRabbim şifalar versin
Arada babayı alabilseler içeriye sende dinlensen harika olur aslında.
canim bende mucize olan şey her emzirmeden sonra 10 gün boyunca zeytinyağı sürüp streç poşetle kapattım göğüs ucunu. O acı kuruluk çatlaklar yumuşacık oldu düzeldi şuan daha hiç sorun yaşamıyorumGöğüsucu çatlağı için mucizevi bir çözüm bulan var mı? Geçmiyor bi türlü
Canım geçmiş olsun Allah acil şifalar versin inşallah8 günlük bebegimi dün gece yüksek ateşten acile götürdük, kanında enfeksiyon varmiş doktor yatış verdi antibiyotik tedavisine başladı. Hastanede yalnız olmak çok zor, bebegi bırakıp tuvalete bile gidemiyorum. Dikislerim ağrıyor, idrarımı yaparkende bir hassasiyet hissi geldi bugun insallah bende enfeksiyon olmam. Rabbim hepimizin yavrusuna sifa versin, kimseye evlat acısı göstermesin. Bize dua ederseniz sevinirim.