2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Kullandığın biberonu değiştir canım bende ikitane biberon var biri pompanın biri lansinohun ben pompan8nkini verince tuhaf emiyor sonra ama lansinohunkini verince yadırgamıyor hemen alıyor anne memesine en yakın biberonmuş memeden biberona biberindan anne memesine geçişi sorlaştırmıyor rahat ediyor insan ilk beşgün neden emziremedin

Şekerli şu vur göğüs ucuna

Vücudumda döküntü başlamıştı gebeliğin son haftasında doğum sonrası pik yaptı cildiye kuvvetli ilaç verdi. Zaten benim oğlan da inatçıymış bugün galip geldi

Göğüsucu çatlağı için mucizevi bir çözüm bulan var mı? Geçmiyor bi türlü
Ben lansinohun kremini sürüordm canım, bikaç gn önce detrendyoldan gümüş kapak aldım 165 tlye, 2 gündür kullanıorum, göğüs uçlarım yumuşamış oluyor daha az acıyor sanki, tabi kesin konuşmak için erken daha yeni başladım

8 günlük bebegimi dün gece yüksek ateşten acile götürdük, kanında enfeksiyon varmiş doktor yatış verdi antibiyotik tedavisine başladı. Hastanede yalnız olmak çok zor, bebegi bırakıp tuvalete bile gidemiyorum. Dikislerim ağrıyor, idrarımı yaparkende bir hassasiyet hissi geldi bugun insallah bende enfeksiyon olmam. Rabbim hepimizin yavrusuna sifa versin, kimseye evlat acısı göstermesin. Bize dua ederseniz sevinirim.

Allah şifa versin arkadaşım

Kızlar doğum yapanları tebrik ederim Allahım hayırlı evlat etsin hepsini
Maşallah baya bir normal doğumda olmuş
Kalan hamile varsa ki yok gibi Allah kolay doğum nasip etsin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Tüm hasta Bebelere ve annelere şifa dilerim
Biz de 26 günlük olduk çok şükür

Sabah 9da suni sancı ile doğumum başlatılcak umarım anlatıldığı gibi zor geçmez dua edin bana

Rabbim şifalar versin
Arada babayı alabilseler içeriye sende dinlensen harika olur aslında.

Göğüsucu çatlağı için mucizevi bir çözüm bulan var mı? Geçmiyor bi türlü
canim bende mucize olan şey her emzirmeden sonra 10 gün boyunca zeytinyağı sürüp streç poşetle kapattım göğüs ucunu. O acı kuruluk çatlaklar yumuşacık oldu düzeldi şuan daha hiç sorun yaşamıyorum
Canım geçmiş olsun Allah acil şifalar versin inşallah

Kızlar bebegim uykusunda oksurup inliyordu nefesi hırıltılı dün acile gittik ateşi 37 normal oksijeni kanı normal dendi. Ama akciğer filmi çekildi 2 günde hemen ciğere inmiş hafiften dedi doktorlar ama çok üzüldüm. 2 gün hasta öldüm çocukta perişan oldu.

Azro diye bir ilaç verdiler nasıl kullanılacağını da eczacı yazmamış ilacı duyan bilen var mı nasıl bir ilaç.

Karni da taş gibi dedi . Büyük tuvaletini günde bir yapıyor oda azıcık doktor 4 5 defa yapsa daha iyi dedi . Gaz damlasını değiştik biogaia daha etkiliymis acaba bunu kullanıp memnun olan var mi:)

Birde ne kadar doğru yanlış bilmiyorum tip okuyan bir arkadaşım var zinco nün içinde alkol var dedi ben araştırmadım kullanan arkadaşlar belki araştırmak ister

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…