Malesef durmuyor mama verdiğimden beri gece uykusu düzene girdi gündüz sürekli mememde o uykuya dalınca birakabiliyirum oda yarım saat en fazla uyuyo nasıl giydiriyosun bebeginiAaa Ben de 25 mayıs
Uslu mu bebeğin kedi kendine duruyor mu evde
Benimki asla durmuyor
Benimki de memefe derin uyuyor bırakınca yıkıyor ortalığıMalesef durmuyor mama verdiğimden beri gece uykusu düzene girdi gündüz sürekli mememde o uykuya dalınca birakabiliyirum oda yarım saat en fazla uyuyo nasıl giydiriyosun bebegini
Uykudan kalktığında onunla konuşmayın tekrar yatır konuşunca uykusu kaçıyo.Benimki de memefe derin uyuyor bırakınca yıkıyor ortalığışu saat oldu uğraşıyorum hala
Uzun kol ve uzun alt giydiriyordum zıbınsız
Bugun kısa kol ve şort giydirdik
Eldiven çorap a devam ama
Konuşmuyorum kiUykudan kalktığında onunla konuşmayın tekrar yatır konuşunca uykusu kaçıyo.
Bende geceleri zibinla yatırıyorm gündüz kıyamıyorum kısa giydirmeye zaten olmuyorlar ona göre elbise bulamadım .
Allah yardımcınız olsun inşallah hemen geçicek iyileşeceksiniz ve çok iyi bakıcaksınız kızınıza. Dünyada bu yavruya en iyi bakabilecek sizsiniz sizin yavrunuz o yetersiz hissetmeyinKızlar loğusa depresyonun dibine vurmak üzereyim
Sürekli bir şeyler üst-üste geliyor
Simdi de ağzım boğazlarıma kadar iltihap olmuş baya şişti ağrıdan 2 gündür gece gündüz ağlıyorum ağrıdan antibiyotik kullanıyorum oda bebeğe geçiyormuş enfeksiyon da o kadar ileri boyuttaymış ki zaten sütünün tadi da değişmiştir dedi doktor. Yavrum onun için bir kaç gündür memede çırpınıyor ağlıyor emerken anlamamışım
Bi yetersizlik hissi bakamama hissi ağrıdan kucağıma almak istemiyorum görmek istemiyorum annem yada eşim bakıyor emzirmenin dışında. Acidan kivranirken ona bakmaya çalışınca sanki onu sevmiyormuşum gibi hissediyorum . Daha da vicdan yapıyorum ne yapicam bilmiyorum
Antibiyotiğin yan etkisi de isal di kızım dünden beri isal oldu . Lagman olduktan sonra zaten gunde 1 defa ya yapıyor yada yapamıyor. Annemin evi de çok esiyor camlari kapatmıyorlar kızım dünden beri usuttu sanırım öksürmeye başladı.
Valla sadece iç dökmeydi. Teşekkür ederim okuduğunuz icin
Evet boy olarak hala kuşa 49 cm 2 cm tek uzamışKonuşmuyorum ki
Büyük mü geliyor
1 aylıkken çekilecek dedi bana hemşirelerKalca filmi çektirdiniz mi
6239
gozunaydin hayirli evlat olsun insAllah
Allah bağışlasın canım
Yarında gelmezse bizim minik Perşembe bende suni sancı alcam
Allah anali babalı büyütsün
Öyle deniym o zaman sağolun3 saatte bir sağıp bak istersen benimki de öyle sütüm biraz az
Ben yaptırdım sorun yok dedi dokturum normal ultrasonKalca filmi çektirdiniz mi
Benimki de durmuyor başında sürekli birini istiyor pışpışlıycak ya da gezdiricekAaa Ben de 25 mayıs
Uslu mu bebeğin kedi kendine duruyor mu evde
Benimki asla durmuyor
Aynen çok zor böyleBenimki de durmuyor başında sürekli birini istiyor pışpışlıycak ya da gezdiricek
Uykusunda bile mık mık mık yapıyor
Canım benim araştırmama gire ten tene temas edin diyor benim kiz 1 gun redétti almadi memeyi uyurken zorla besledim ngünde bir kaç kez soyundurup kendim de ust tarafımı çıkarıp öyle emzirdim birde birlikte dusa girdik duşta emmeye başladı öyle devam etti çok şükür6.günden bildiriyorum. Çatlayana kadar ağlıyo velet ben hariç evdeki herkes panik oluyo. Gayet serin kanla ağlamasını normal buluyorum. Tek problemimiz emmek asla meme almıyo ağzına. İlk 5 günn emziremediğim için biberona alıştı. Ben bu bebeği memeye nasıl döndürebilirim.
Facebook’ta emziren anneler diye bir grup vardı, bi incele istersen6.günden bildiriyorum. Çatlayana kadar ağlıyo velet ben hariç evdeki herkes panik oluyo. Gayet serin kanla ağlamasını normal buluyorum. Tek problemimiz emmek asla meme almıyo ağzına. İlk 5 günn emziremediğim için biberona alıştı. Ben bu bebeği memeye nasıl döndürebilirim.
Deneyeyim ben de bugün. Tam açken deneyeyim hattaCanım benim araştırmama gire ten tene temas edin diyor benim kiz 1 gun redétti almadi memeyi uyurken zorla besledim ngünde bir kaç kez soyundurup kendim de ust tarafımı çıkarıp öyle emzirdim birde birlikte dusa girdik duşta emmeye başladı öyle devam etti çok şükür
Canım benim araştırmama gire ten tene temas edin diyor benim kiz 1 gun redétti almadi memeyi uyurken zorla besledim ngünde bir kaç kez soyundurup kendim de ust tarafımı çıkarıp öyle emzirdim birde birlikte dusa girdik duşta emmeye başladı öyle devam etti çok şükür6.günden bildiriyorum. Çatlayana kadar ağlıyo velet ben hariç evdeki herkes panik oluyo. Gayet serin kanla ağlamasını normal buluyorum. Tek problemimiz emmek asla meme almıyo ağzına. İlk 5 günn emziremediğim için biberona alıştı. Ben bu bebeği memeye nasıl döndürebilirim.