2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Malesef durmuyor mama verdiğimden beri gece uykusu düzene girdi gündüz sürekli mememde o uykuya dalınca birakabiliyirum oda yarım saat en fazla uyuyo nasıl giydiriyosun bebegini
Benimki de memefe derin uyuyor bırakınca yıkıyor ortalığı şu saat oldu uğraşıyorum hala
Uzun kol ve uzun alt giydiriyordum zıbınsız

Bugun kısa kol ve şort giydirdik
Eldiven çorap a devam ama

Benimki de memefe derin uyuyor bırakınca yıkıyor ortalığı şu saat oldu uğraşıyorum hala
Uzun kol ve uzun alt giydiriyordum zıbınsız

Bugun kısa kol ve şort giydirdik
Eldiven çorap a devam ama
Uykudan kalktığında onunla konuşmayın tekrar yatır konuşunca uykusu kaçıyo.
Bende geceleri zibinla yatırıyorm gündüz kıyamıyorum kısa giydirmeye zaten olmuyorlar ona göre elbise bulamadım .

Allah yardımcınız olsun inşallah hemen geçicek iyileşeceksiniz ve çok iyi bakıcaksınız kızınıza. Dünyada bu yavruya en iyi bakabilecek sizsiniz sizin yavrunuz o yetersiz hissetmeyin

6.günden bildiriyorum. Çatlayana kadar ağlıyo velet ben hariç evdeki herkes panik oluyo. Gayet serin kanla ağlamasını normal buluyorum. Tek problemimiz emmek asla meme almıyo ağzına. İlk 5 günn emziremediğim için biberona alıştı. Ben bu bebeği memeye nasıl döndürebilirim.

Canım benim araştırmama gire ten tene temas edin diyor benim kiz 1 gun redétti almadi memeyi uyurken zorla besledim ngünde bir kaç kez soyundurup kendim de ust tarafımı çıkarıp öyle emzirdim birde birlikte dusa girdik duşta emmeye başladı öyle devam etti çok şükür

Facebook’ta emziren anneler diye bir grup vardı, bi incele istersen

Deneyeyim ben de bugün. Tam açken deneyeyim hatta

Canım benim araştırmama gire ten tene temas edin diyor benim kiz 1 gun redétti almadi memeyi uyurken zorla besledim ngünde bir kaç kez soyundurup kendim de ust tarafımı çıkarıp öyle emzirdim birde birlikte dusa girdik duşta emmeye başladı öyle devam etti çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…