2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Kızlar bebeğim yarım saatte bir emmek istiyor hep aranıyor sütüm yetmiyor mu acaba
Canm benmki de öyle ama oburluğndan zannediyorum çok araştrdm .Çok emmek istemesnn sebebi anne kokusunu araması sıcaklığnı hissetmek istemesymş.Ben emzik veryorm emzrdkten yarım saat sonra oyalanyor biraz bir saat sonra bi daha emzryorm .Emme refleksleri var bebeklerin tabiki emmek isteyecekler ama fazlası gaz yapar unutma bi de onunla uğraşrsn

Gündüz mü böyle sadece..
Birde kaç günlük..
Bebekler hep emmek ister ilk günlerde Reflex olarak böyle. Doyup doymadığı kakasından ve kilo almasından anlaşılıyor
32 günlük gündüzleri evet
İlk ay aşısında boy kilosu normal dendi ama hep göğsümde çok yoruluyorum bende emzik verince öğürüyor

Orası da var tabii ay bide reflümüz var annelik cok güzel ama cok zormuş inşallah atlatıcaz bu dpnemleri

Yalnız değilsin anlattıklarının değişik versiyonları yüzünden aynı duygular içindeyim yetersizlik hissi bi tükenmişlik hissi... tez vakitte geçmesini umuyorum hepimizin bu hallerinin

6239
gozunaydin hayirli evlat olsun insAllah

Allah bağışlasın canım
Yarında gelmezse bizim minik Perşembe bende suni sancı alcam

Canim bebegi hic aksatma doktora goster benimkinde 37.5 ates ve hirilti vardi bide inliyodu yogun bakima aldilar antibiyotik tedavi uygulaniyor abiden bulasti bebegede senden bulasmis olabilir dikkat et bende sabah bayagi agladim hemoroid sorunu cikti biyanda 3.5 yasinda cocuk bi yandan yogun bakim kapilarindayim en azindan bebegim yaninda hastanede birakip gelince oyle zor oluyorki

Allah anali babalı büyütsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…