- 15 Ağustos 2017
- 546
- 472
Canm benmki de öyle ama oburluğndan zannediyorum çok araştrdm .Çok emmek istemesnn sebebi anne kokusunu araması sıcaklığnı hissetmek istemesymş.Ben emzik veryorm emzrdkten yarım saat sonra oyalanyor biraz bir saat sonra bi daha emzryorm .Emme refleksleri var bebeklerin tabiki emmek isteyecekler ama fazlası gaz yapar unutma bi de onunla uğraşrsnKızlar bebeğim yarım saatte bir emmek istiyor hep aranıyor sütüm yetmiyor mu acaba
32 günlük gündüzleri evetGündüz mü böyle sadece..
Birde kaç günlük..
Bebekler hep emmek ister ilk günlerde Reflex olarak böyle. Doyup doymadığı kakasından ve kilo almasından anlaşılıyor
Dikislerin icin mi canimBana doktor moos intim likid verdi. Sabah akşam şeklinde.
33 günlükGündüz mü böyle sadece..
Birde kaç günlük..
Bebekler hep emmek ister ilk günlerde Reflex olarak böyle. Doyup doymadığı kakasından ve kilo almasından anlaşılıyor
Orası da var tabii ay bide reflümüz var annelik cok güzel ama cok zormuş inşallah atlatıcaz bu dpnemleriCanm benmki de öyle ama oburluğndan zannediyorum çok araştrdm .Çok emmek istemesnn sebebi anne kokusunu araması sıcaklığnı hissetmek istemesymş.Ben emzik veryorm emzrdkten yarım saat sonra oyalanyor biraz bir saat sonra bi daha emzryorm .Emme refleksleri var bebeklerin tabiki emmek isteyecekler ama fazlası gaz yapar unutma bi de onunla uğraşrsn
3 saatte bir sağıp bak istersen benimki de öyle sütüm biraz azKızlar bebeğim yarım saatte bir emmek istiyor hep aranıyor sütüm yetmiyor mu acaba
Yalnız değilsin anlattıklarının değişik versiyonları yüzünden aynı duygular içindeyim yetersizlik hissi bi tükenmişlik hissi... tez vakitte geçmesini umuyorum hepimizin bu hallerininKızlar loğusa depresyonun dibine vurmak üzereyim
Sürekli bir şeyler üst-üste geliyor
Simdi de ağzım boğazlarıma kadar iltihap olmuş baya şişti ağrıdan 2 gündür gece gündüz ağlıyorum ağrıdan antibiyotik kullanıyorum oda bebeğe geçiyormuş enfeksiyon da o kadar ileri boyuttaymış ki zaten sütünün tadi da değişmiştir dedi doktor. Yavrum onun için bir kaç gündür memede çırpınıyor ağlıyor emerken anlamamışım
Bi yetersizlik hissi bakamama hissi ağrıdan kucağıma almak istemiyorum görmek istemiyorum annem yada eşim bakıyor emzirmenin dışında. Acidan kivranirken ona bakmaya çalışınca sanki onu sevmiyormuşum gibi hissediyorum . Daha da vicdan yapıyorum ne yapicam bilmiyorum
Antibiyotiğin yan etkisi de isal di kızım dünden beri isal oldu . Lagman olduktan sonra zaten gunde 1 defa ya yapıyor yada yapamıyor. Annemin evi de çok esiyor camlari kapatmıyorlar kızım dünden beri usuttu sanırım öksürmeye başladı.
Valla sadece iç dökmeydi. Teşekkür ederim okuduğunuz icin
Sagol kuzum. Allah razi olsunGeçmiş olsun Allah bağışlasın
Sagol kuzum Allah razi olsun.Çok geçmiş olsun Canım..
Çok şükür atlattınız
Bende böyleyimYalnız değilsin anlattıklarının değişik versiyonları yüzünden aynı duygular içindeyim yetersizlik hissi bi tükenmişlik hissi... tez vakitte geçmesini umuyorum hepimizin bu hallerinin
1 aylık oldukvictoryvivi sen neler yapıyosun kilosu bebeğime yakın oldun sen tektin kaç günlük oldunuz kaç kilo oldu bebisin
Üç saatte bir sağmalısın zaten dolunca anlars8nKızlar ben süt veremiyorum sütümü ne kadar zamanda bir pompayla sağmam gerekir göğsüme ağrı yapmaması için
gozunaydin hayirli evlat olsun insAllahKizlar benim kiz da sukur dun dogdu.
Onca sanci ve suni sanciya ragman acilma 0 olarak kaldi. Sezeryan ile dogumu yaptik. Su an siziliyor her yanim.
Tabi plesanta inkreate cikti. Dogum oncesi tahmin edilen bir seydi zaten. Sukur doktorumuz Allah in izniyle sikintisiz halletti.
Bizde iyiz saol bizimki de kilosu 3900 tam bugün 1 aylık olduk ben mamaya başladım ama gece sütum yetmiyor1 aylık olduk
3700 oldu kilosu
Sen nasılsın
Aaa Ben de 25 mayısBizde iyiz saol bizimki de kilosu 3900 tam bugün 1 aylık olduk ben mamaya başladım ama gece sütum yetmiyor
Allah bağışlasın canımKizlar benim kiz da sukur dun dogdu.
Onca sanci ve suni sanciya ragman acilma 0 olarak kaldi. Sezeryan ile dogumu yaptik. Su an siziliyor her yanim.
Tabi plesanta inkreate cikti. Dogum oncesi tahmin edilen bir seydi zaten. Sukur doktorumuz Allah in izniyle sikintisiz halletti.
Canim bebegi hic aksatma doktora goster benimkinde 37.5 ates ve hirilti vardi bide inliyodu yogun bakima aldilar antibiyotik tedavi uygulaniyor abiden bulasti bebegede senden bulasmis olabilir dikkat et bende sabah bayagi agladim hemoroid sorunu cikti biyanda 3.5 yasinda cocuk bi yandan yogun bakim kapilarindayim en azindan bebegim yaninda hastanede birakip gelince oyle zor oluyorkiKızlar loğusa depresyonun dibine vurmak üzereyim
Sürekli bir şeyler üst-üste geliyor
Simdi de ağzım boğazlarıma kadar iltihap olmuş baya şişti ağrıdan 2 gündür gece gündüz ağlıyorum ağrıdan antibiyotik kullanıyorum oda bebeğe geçiyormuş enfeksiyon da o kadar ileri boyuttaymış ki zaten sütünün tadi da değişmiştir dedi doktor. Yavrum onun için bir kaç gündür memede çırpınıyor ağlıyor emerken anlamamışım
Bi yetersizlik hissi bakamama hissi ağrıdan kucağıma almak istemiyorum görmek istemiyorum annem yada eşim bakıyor emzirmenin dışında. Acidan kivranirken ona bakmaya çalışınca sanki onu sevmiyormuşum gibi hissediyorum . Daha da vicdan yapıyorum ne yapicam bilmiyorum
Antibiyotiğin yan etkisi de isal di kızım dünden beri isal oldu . Lagman olduktan sonra zaten gunde 1 defa ya yapıyor yada yapamıyor. Annemin evi de çok esiyor camlari kapatmıyorlar kızım dünden beri usuttu sanırım öksürmeye başladı.
Valla sadece iç dökmeydi. Teşekkür ederim okuduğunuz icin
Gözün aydın Allah anali babali büyütsünKızımı normal doğumla kesisiz, dikişsiz 23 ünde kucağıma aldım çok şükür
Allah anali babalı büyütsünKizlar benim kiz da sukur dun dogdu.