Dogum yapan butun arkadaslara hayirli olsun. Bende gecen hafta normal dogum yaptim. Pazartesi kontrolde 2 cm açılman var dedi doktor, o gece nişanım geldi sonra gece 1 gibi sancılar başladı evde biraz beklemek istedim sıklaşmasını. Gece 4 gibi hastaneye gittim 3 cmdi açılma ama sancılarım 2 dk birdi ve çok şiddetlydi. Doğum hızlı ilerler diye beklerken cok uzun sürdü ertesi gün saat 11 de doğum yaptım. Bebeğimin kordonu omuzlarına dolandığı icin aşağı inmedi beni cok zorladı. Bağırmaktan hastaneyi yıkmışımNeyseki hepsi bebegini kucağına aldığın an geciyor. Çok sükür bebegim iyi.
Normal dogum yapan arkadaslar dikisleriniz ne durumda? Benimkiler cok yanıyor normal mi acaba? Bakımını nasıl yapıyorsunuz? Bana sadece batikonlu su verdi doktor.
Canım sabır ilk haftayı atlat 2. Hafta daha rahat geçecek.Sezeryan geçirenler bugün 4.günüm hala zorlanıyorum. Sorun bende mi acaba eski halime dönmek istiyorum. Gördüğüm her anneye sezeryan mı normal mi diye sorup sezeryansa nasıl iyileştin diyorum. Hep böyle kalmaktan korkuyorum. Daha 1 kere bebeğimin altını değiştiremedim diye ağladım dün akşam sürekli eşim ve kayınvalidem yapıyolar giyinme çıkarma işlerini
Sezeryan geçirenler bugün 4.günüm hala zorlanıyorum. Sorun bende mi acaba eski halime dönmek istiyorum. Gördüğüm her anneye sezeryan mı normal mi diye sorup sezeryansa nasıl iyileştin diyorum. Hep böyle kalmaktan korkuyorum. Daha 1 kere bebeğimin altını değiştiremedim diye ağladım dün akşam sürekli eşim ve kayınvalidem yapıyolar giyinme çıkarma işlerini
Canım zorlanman çok normal ağrıların 1 hafta devam eder sonra yavaş yavaş toparlarsın. Yatıp kalkarken dikkat et. Ben ağrım olduğu halde hiç kimseye altını değiştirtmedim. İlk günden beri kendim yaptım. Sen de öyle yap kendini yormayacak şekilde alışırsın zamanla.Sezeryan geçirenler bugün 4.günüm hala zorlanıyorum. Sorun bende mi acaba eski halime dönmek istiyorum. Gördüğüm her anneye sezeryan mı normal mi diye sorup sezeryansa nasıl iyileştin diyorum. Hep böyle kalmaktan korkuyorum. Daha 1 kere bebeğimin altını değiştiremedim diye ağladım dün akşam sürekli eşim ve kayınvalidem yapıyolar giyinme çıkarma işlerini
Lohusasın sen cıngar çıkarma hakkı seninEşimn gözü üzerimde kaşımı gözümü takip ediyor vermesem kucağna çıngar çıkar valla .Kucağına verince uapmack yapmacık yawrruıuııımmm anneeeem diye sevyo deli ediyor beni
canım ben de 4. Günde iyileşmeye başladım, hep öyle kalıcam zannetmiştim, bugün 7. Gün eski halime döndüm diyebilirm. Gaz olayına dikkat et ayaklarını sıcak tut ve kafeini ihmal etme narkozu atmak için. Ve tabi bol su. Geçicek emin olSezeryan geçirenler bugün 4.günüm hala zorlanıyorum. Sorun bende mi acaba eski halime dönmek istiyorum. Gördüğüm her anneye sezeryan mı normal mi diye sorup sezeryansa nasıl iyileştin diyorum. Hep böyle kalmaktan korkuyorum. Daha 1 kere bebeğimin altını değiştiremedim diye ağladım dün akşam sürekli eşim ve kayınvalidem yapıyolar giyinme çıkarma işlerini
Solunu m yetmezliği vardı yedi gün kaldı yoğun bakımda daha yeni cıkardk buseferdr poposu pişmiş geldiğinde açınca gördüm mustela krem aldm iyi geldi ıns duzelırAmin hepimizinkini enfeksiyonmu oldu seninkide
Ben 10 gun fln kendjm kucagima alamadm bebegimi. Hic gecmeyecek gibi geliyordu artik bana. Merak etme canim geciyo hepsiSezeryan geçirenler bugün 4.günüm hala zorlanıyorum. Sorun bende mi acaba eski halime dönmek istiyorum. Gördüğüm her anneye sezeryan mı normal mi diye sorup sezeryansa nasıl iyileştin diyorum. Hep böyle kalmaktan korkuyorum. Daha 1 kere bebeğimin altını değiştiremedim diye ağladım dün akşam sürekli eşim ve kayınvalidem yapıyolar giyinme çıkarma işlerini
Canım bende lansinoh kullanıyorum, ilk 2 gün sütüm yokken dediğin gibi 1 2 damla geliyordu şimdi sağdığımda düşük ayarında bile akıyor 10 dk da 60 cc 70 CV kadar sağıyorum. Gelmesi lazım normalde
Ne cihaz kullanıyorsunuz sağma icin
Sezeryan geçirenler bugün 4.günüm hala zorlanıyorum. Sorun bende mi acaba eski halime dönmek istiyorum. Gördüğüm her anneye sezeryan mı normal mi diye sorup sezeryansa nasıl iyileştin diyorum. Hep böyle kalmaktan korkuyorum. Daha 1 kere bebeğimin altını değiştiremedim diye ağladım dün akşam sürekli eşim ve kayınvalidem yapıyolar giyinme çıkarma işlerini
ÖNcelikle çok geçmiş olsun. Anne hastalanınca evdeki tüm sistem çöker. Sen önce kendi sağlığına odaklan, iyileşmeye bak. İşin duygusal ve vicdani boyutuna hiç odaklanma. İyi ol ki bebeğine bakabilesin.Kızlar loğusa depresyonun dibine vurmak üzereyim
Sürekli bir şeyler üst-üste geliyor
Simdi de ağzım boğazlarıma kadar iltihap olmuş baya şişti ağrıdan 2 gündür gece gündüz ağlıyorum ağrıdan antibiyotik kullanıyorum oda bebeğe geçiyormuş enfeksiyon da o kadar ileri boyuttaymış ki zaten sütünün tadi da değişmiştir dedi doktor. Yavrum onun için bir kaç gündür memede çırpınıyor ağlıyor emerken anlamamışım
Bi yetersizlik hissi bakamama hissi ağrıdan kucağıma almak istemiyorum görmek istemiyorum annem yada eşim bakıyor emzirmenin dışında. Acidan kivranirken ona bakmaya çalışınca sanki onu sevmiyormuşum gibi hissediyorum . Daha da vicdan yapıyorum ne yapicam bilmiyorum
Antibiyotiğin yan etkisi de isal di kızım dünden beri isal oldu . Lagman olduktan sonra zaten gunde 1 defa ya yapıyor yada yapamıyor. Annemin evi de çok esiyor camlari kapatmıyorlar kızım dünden beri usuttu sanırım öksürmeye başladı.
Valla sadece iç dökmeydi. Teşekkür ederim okuduğunuz icin
Geçmiş olsun Allah bağışlasınKizlar benim kiz da sukur dun dogdu.
Onca sanci ve suni sanciya ragman acilma 0 olarak kaldi. Sezeryan ile dogumu yaptik. Su an siziliyor her yanim.
Tabi plesanta inkreate cikti. Dogum oncesi tahmin edilen bir seydi zaten. Sukur doktorumuz Allah in izniyle sikintisiz halletti.
Çok geçmiş olsun Canım..Kizlar benim kiz da sukur dun dogdu.
Onca sanci ve suni sanciya ragman acilma 0 olarak kaldi. Sezeryan ile dogumu yaptik. Su an siziliyor her yanim.
Tabi plesanta inkreate cikti. Dogum oncesi tahmin edilen bir seydi zaten. Sukur doktorumuz Allah in izniyle sikintisiz halletti.
Allahim saglik versin hepimizinkineSolunu m yetmezliği vardı yedi gün kaldı yoğun bakımda daha yeni cıkardk buseferdr poposu pişmiş geldiğinde açınca gördüm mustela krem aldm iyi geldi ıns duzelır
Gündüz mü böyle sadece..Kızlar bebeğim yarım saatte bir emmek istiyor hep aranıyor sütüm yetmiyor mu acaba