Dikişler düştükten sonra batikon kullnmayi bırak tahriş olmasın benimki öyle hep şişti 1 ay olucak benimkide yeni iyileşti doktor uyarsaydi batikon konusunda 15 güne belkide iyileşir di yeni rahat oturmaya başladım.dikislerini kurula sürekli temiz tut düşene kadar nemli bırakma kesinlikle kuruttuktan sonra batikon sür. BU arada Allah hayırlı evlat etsinDogum yapan butun arkadaslara hayirli olsun. Bende gecen hafta normal dogum yaptim. Pazartesi kontrolde 2 cm açılman var dedi doktor, o gece nişanım geldi sonra gece 1 gibi sancılar başladı evde biraz beklemek istedim sıklaşmasını. Gece 4 gibi hastaneye gittim 3 cmdi açılma ama sancılarım 2 dk birdi ve çok şiddetlydi. Doğum hızlı ilerler diye beklerken cok uzun sürdü ertesi gün saat 11 de doğum yaptım. Bebeğimin kordonu omuzlarına dolandığı icin aşağı inmedi beni cok zorladı. Bağırmaktan hastaneyi yıkmışımNeyseki hepsi bebegini kucağına aldığın an geciyor. Çok sükür bebegim iyi.
Normal dogum yapan arkadaslar dikisleriniz ne durumda? Benimkiler cok yanıyor normal mi acaba? Bakımını nasıl yapıyorsunuz? Bana sadece batikonlu su verdi doktor.
Biogaia bize hiç iyi gelmemişti şimdi zinco kullanıyoruz biogaidan daha iyi bize iyi geldi yani :)15. Günde gaz sancılarımız başladıBugün doğru düzgün ne uyutabildm ne emzirebildim. Dizlerini karnına çeke çeke ağladı bütün gün oğluşum. Emzirirken memeyi bırakıp kıpkırmızı oluyor ağlamaktan, uykudan 10 dk sonra aynı şekilde uyanıyor. Akşam en son soluğu acilde aldık. Gaz birikmiş karnında halbuki her emzirmeden sonra çıkartıyorum gazını hiç yatırmıyorum öle Zinco damla ve biogaia damla yazdı acil doktoru umarım iyi gelir. Kullanan varsa memnun kaldınız mı, ne kadar süre sonra işe yaradı merak ediyorum
Bebeklerin genel acıkma süresine göre sağabilirsin,yani 3-4 saate bir. Neden süt veremiyorsun?Kızlar ben süt veremiyorum sütümü ne kadar zamanda bir pompayla sağmam gerekir göğsüme ağrı yapmaması için
Bebeğin kusma problemi düzeldi mi canım?Biogaia bize hiç iyi gelmemişti şimdi zinco kullanıyoruz biogaidan daha iyi bize iyi geldi yani :)
Ama her bünye farklı oluyor inşallah size de iyi gelir
Allah bağışlasın analı babalı büyütsünKızımı normal doğumla kesisiz, dikişsiz 23 ünde kucağıma aldım çok şükür
Hayır hala devam ediyor ama reflü yatağı biraz hafiflettiBebeğin kusma problemi düzeldi mi canım?
Vücudumda döküntü var onun için iğne ve bi antihiataminik kullanıyorum. Doktor sütünü sağ dök dediBebeklerin genel acıkma süresine göre sağabilirsin,yani 3-4 saate bir. Neden süt veremiyorsun?
Anladım çok geçmiş olsunVücudumda döküntü var onun için iğne ve bi antihiataminik kullanıyorum. Doktor sütünü sağ dök dedi
Biogaia bize hiç iyi gelmemişti şimdi zinco kullanıyoruz biogaidan daha iyi bize iyi geldi yani :)
Ama her bünye farklı oluyor inşallah size de iyi gelir
Gözünüz aydın canımKızımı normal doğumla kesisiz, dikişsiz 23 ünde kucağıma aldım çok şükür
Batikonu kurttuktan sonra mı sürmek lazım, ben batikonlu sudan sonra fön makinesiyle kurutuyorum yanlış mı yapıyorum acaba?Dikişler düştükten sonra batikon kullnmayi bırak tahriş olmasın benimki öyle hep şişti 1 ay olucak benimkide yeni iyileşti doktor uyarsaydi batikon konusunda 15 güne belkide iyileşir di yeni rahat oturmaya başladım.dikislerini kurula sürekli temiz tut düşene kadar nemli bırakma kesinlikle kuruttuktan sonra batikon sür. BU arada Allah hayırlı evlat etsin
Ya kızlar Allah aşkına bütün Kaynanalar böyle mi .Geldi benm ki çocuğmu emzryorm 40-45 dakika ardından gaz çkarmamz gerekiyor sıkıntlanyor çock. Her kucağna alşında Doymadn nı kızm sen annesi al doyur bunu diyor doymadğnı düşnmyorm 6-7 kere altına yapuor çocuk .Kucağna alıyor sen babannene öi benzyon kızm dye dizelere başlıyor..Allahm sabır ver
Kucağına vermeyin o zaman benim yaptığım gibiYa kızlar Allah aşkına bütün Kaynanalar böyle mi .Geldi benm ki çocuğmu emzryorm 40-45 dakika ardından gaz çkarmamz gerekiyor sıkıntlanyor çock. Her kucağna alşında Doymadn nı kızm sen annesi al doyur bunu diyor doymadğnı düşnmyorm 6-7 kere altına yapuor çocuk .Kucağna alıyor sen babannene öi benzyon kızm dye dizelere başlıyor..Allahm sabır ver
Eşimn gözü üzerimde kaşımı gözümü takip ediyor vermesem kucağna çıngar çıkar valla .Kucağına verince uapmack yapmacık yawrruıuııımmm anneeeem diye sevyo deli ediyor beniKucağına vermeyin o zaman benim yaptığım gibi
Demi ama çok emse gaz yapar çocuk gel anlat.Her dakika aç bu çocuk demelerinden illlalah geldi ben de terslyorm artık napiyimŞu doymadı mı, aç mı bu, yalanıyor bu sözlerinden kafamı duvarlara vurucam vallahi sinir geldi yahu çocuğun emme refleksi var tabii yapacak. Emzirmekten çocuk gaz doldu. Boşver arkadaşım en iyi anneler bilir aç mı tok mu, tok de geç