Canım Allah korusun ya düşünme öyle şeyler, her şey olacağına varır. Elimizde olmayan şeylerle kafanı yorma benceKızlar doğum bekliyorum ama içim içimi yiyor.
Ilk doğum olacağı içindir belki. Sürekli vesvese geliyor. Doğum esnasında bir şey olursa diye korkuyorum. Resmen ölüm korkusu geliyor
Dua ediyorum ama geçmiyor.
Bi ben mi böyle şeyler yaşıyorum yoksa herkes de oldu mu, oluyor mu?
Ya sanki bı tık iyi geldi yine ara ara geliyor ağlama krizleri ama önceden daha uzun sürerdi daha sık olurduFayda sağladı mı
Ağlıuo mu gaz için?
Wellcare kullanıyoruz bizD vitamini olarak hangi markayı kullanıyorsunuz bebişlere
Hiç anı anlarına tutmuyor valla benimkide bu gece huysuzdu 6 gibi uyandı bu saat oldu hala tam anlamıyla derin uyuyamadı en fazla yarım saat bazı günler o kadar uslu ve uyumluki annemle maşallah ne kadar uslu diyoruz bazende inan bizi çıldırtıyoCanım benim ki 2 3 saatte kalkıyor gece çok aglatmadan emziriyorum gece Benim ki de 15 dk falan emip doyuyor . Altını değiştirip yatırıyorum. Ama günü gününe tutmuyor bazen dün 7 den 12 ye kadar uğraştım gene akşam üstü çok zorlandım uykusuzluk tek başımayım bir de çok sinirliydim kızımı sevemedim bile aklımdan bir sürü şey geçti sonra vicdan yaptım bebeği mi sevemedim içten içe kızdım ona diye .annem aradi ona kızdım eşim geç geldi onunla konusmadimdün benim de sancim tuttu anlayacağın uykusuzluktan:) gece 4 te kalktı 7 ye kadar gene yatmadı bu sefer eşim de uğraştı baya hanfendi şimdi yatıyor.
Evet canım bana da fazla geldi ama ancak böyle fayda ediyor heralde belki zamanla azaltırızYani günde toplamda 50-60 damla falan oluyor dimi her verişte 10 damla veriyorsunuz? Eşim telefonla doktora sorduda günde 3 kere 8 damla mı günde 8 kere 3 damla mı ne demiş bana da fazla geldi biraz ondan sormak istedim kullananlar varsa nasıl kullanıyor diye
Genelde de ne kadar uslu dedikten sonra geliyor krizler dimi bizde öyle oluyor kendi kendimize nazar ediyoruz galibaHiç anı anlarına tutmuyor valla benimkide bu gece huysuzdu 6 gibi uyandı bu saat oldu hala tam anlamıyla derin uyuyamadı en fazla yarım saat bazı günler o kadar uslu ve uyumluki annemle maşallah ne kadar uslu diyoruz bazende inan bizi çıldırtıyo
Pedia kullanıyorum doktorum içinde sağlığa zaraelı madde yok dedi ne kadar doğru bilmiyorum şimdilik bunu kullanıyorum ama sonrasında sağlık ocağının verdiğini kullanıcamD vitamini olarak hangi markayı kullanıyorsunuz bebişlere
Bende suanda cıldırma aşamasındayımHiç anı anlarına tutmuyor valla benimkide bu gece huysuzdu 6 gibi uyandı bu saat oldu hala tam anlamıyla derin uyuyamadı en fazla yarım saat bazı günler o kadar uslu ve uyumluki annemle maşallah ne kadar uslu diyoruz bazende inan bizi çıldırtıyo
Iki tane kullaniyorum ben biraz daha iyi sanci durumlari ama hangisi etki etti bilmiyorumfreyahel Damla’dan memnun musun
sağol canım teşekkür ediyorumAllah korumuş ya dikkat et kendine bol bol dinlen cnm
Biz kullanıyoruzBi-bac kullanıyoruz biz baska kullanan var mı bu markayı?
Canım daha 2 gune kadar benım bebegımde öyle idi. Hatta bu yuzden kılo kaybımız oldu. Su an emzirme sonrası gazını cıkarıp reflü yatagına koyuyorum. Kusmasında buyuk oranda azalma oldu. Carsamba kontrolumz var inşallah kılomuzda iyidirKızlar bebeğimin reflüsü varmış her yenidoğanda oluyormuş ama bizimkinin yüksekmiş, oğlum uyurken bile yüzünğ ekşitiyor yedikleri ağzına geliyor gibi yutkunuyor hiç huzurlu uyuyamıyor çok kusuyor ağzından burnundanbugun doktora götürdük çok küçük olduğu için ilaç veremiyoruz reflü yatağı alın emzirmek için 2 saati geçirmeyin dedi doktorumuz
Birde sizin bebeğiniz ne kadar göğsününüzü emiyor ben göğsümden çıkarınca bile ısrarla tutturmaya çalışıyordum ki tutuyordu sonra ama yanlışmış kızlar bir kere deneyin istemiyorsa zorlamayın bebeklerin emme refleksi yüksek olduğu için doysalar bile çekiyorlar bu da daha da gazlanmalarına sebep olıyormuş
Allah bağışlasın anali babali büyütsün ınşallahMerhaba kızlar bende doğum yaptım cuma günü 13.45te normal, sütüm henüz düzgün bi şekilde yok, bunun için ne yapmam lazım? Benim gibi olan var mı? Rabbim doğurmayan arkadaşlarımı bi avazda kurtarsın inşallah. Doğuran arkadaşlarım içinde bol sütlü gazsız günler
B3nce bi doktora gitsen iyi olur cnm asiri hareket veya hareketsizlikkte iyi olmayabilitİçimdeki canavar 15 dkdır aşırı hareketli arkadaşlar. 1 sn durmuyo doğum belirtisi mi acabaumut fakirin ekmeği
Benimkide öyle canım:) karnım dalga dalgaİçimdeki canavar 15 dkdır aşırı hareketli arkadaşlar. 1 sn durmuyo doğum belirtisi mi acabaumut fakirin ekmeği
3-4 kişi kaldık sanırımImzam gitmiş ama bizim küçük hanım daha gelmedi