- 10 Temmuz 2018
- 5.935
- 7.242
- 44
Bir arkadaş kullanıyogünaydın herkese sab simplex gaz damlası kullanan var mı günde kaç defa ve kaçar damla veriyorsunuz
Çok memnun Bugun bende alacağım eczaneden
Sorarım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir arkadaş kullanıyogünaydın herkese sab simplex gaz damlası kullanan var mı günde kaç defa ve kaçar damla veriyorsunuz
Fayda sağladı mıBiz kullanıyoruz 10 damla dedi doktorumuz günde en fazla 8 kez dedi biz 5 6 kez falan veriyoruz sanırım
2 tane gaz damlasi verdik doktoru.biri gunde 4 defa biri bir defa.Gaz icin neler yapıyorsunuz
Gaz ilaci masaj ilik banyo bazen onlarda işe yaramiyo
Gunde 4 defa 8er damla sab simplexgünaydın herkese sab simplex gaz damlası kullanan var mı günde kaç defa ve kaçar damla veriyorsunuz
Benim bebeğimi yıkamışlar yoğun bakımda iki kez vücudu dökmüştü çok bende yıkıyorum evde düşmedi daha bugün 12 günlük olduk çok az kalmış düştü düşecekMerhaba arkadaşlar, benim oğluşum 4 günlük oldu maşallah, siz kaçıncı gün yikadiniz bebekleinizi? Göbeğinin düşmesini beklediniz mi?
Çok sağ ol canımHaber ver mutlaka inşallah kolay bir doğum olur
Çok sağ ol canımBugün doğuran doğurana kolay sağlıklı bir Doğum ve Bebiş diliyorum Suyun foşurt diye mi geldi
Bi-bac kullanıyoruz biz baska kullanan var mı bu markayı?D vitamini olarak hangi markayı kullanıyorsunuz bebişlere
Mamayı 3-4 saatte bir veriyorum, oranını değiştirmiyorum, 1-2 kere mama öncesi emziriyorum 10-15 dak. Onun dışında günde bi kaç kere yarı mama yarı sağdığım anne sütünü veriyorum. Bazen mamadan sonra doymamış gözüküyolar, 30 ml anne sütü takviye yapıyorum. Dolapta hep sağılmış anne sütü stoğum oluyor..Hem meme hem mama verenler nasıl veriyorsunuz? Ben bi türlü düzen oturtamadım? Memeyi mamayı arka arkaya mı veriyorsunuz? Bi de herkes mamaya alışır memeyi bırakır diyo ama sütüm az gelince çocuğu aç mı bırakayım napayım şaşırdım...
başına gelmeyince bilmiyor insan valla bende bilmezdim inşallah tekrar yaşamam çok tehlikeli ve ölümcül birşey allah yavrularıma beni bağışladıÇok çok geçmiş olsun şimdi iyi olmana sevindim, hiç duymamıştım böyle bir şey
Allahım darısı hayırlısıyla benim gibi bekleyenlereÇok sağ ol canım
Lak diye bir hissiyat oluştu , öyle boşaldı suyum
Canım benim ki 2 3 saatte kalkıyor gece çok aglatmadan emziriyorum gece Benim ki de 15 dk falan emip doyuyor . Altını değiştirip yatırıyorum. Ama günü gününe tutmuyor bazen dün 7 den 12 ye kadar uğraştım gene akşam üstü çok zorlandım uykusuzluk tek başımayım bir de çok sinirliydim kızımı sevemedim bile aklımdan bir sürü şey geçti sonra vicdan yaptım bebeği mi sevemedim içten içe kızdım ona diye .annem aradi ona kızdım eşim geç geldi onunla konusmadim dün benim de sancim tuttu anlayacağın uykusuzluktan:) gece 4 te kalktı 7 ye kadar gene yatmadı bu sefer eşim de uğraştı baya hanfendi şimdi yatıyor.Senin kızla benim oğlan aşırı benziyor tek fark benimki sabah 6-7de başlıyor gaz sancıları 10a kadar falan uyumuyor yani sadece akşam değil sabahta huysuz ama gece benimkide çok çok iyi maşallah hep gözü kapalı emiyor zaten 10-15 dk emincede doyuyor hemen bayılıyor mememde bende sırtıma alıp gazını çıkarmaya çalışıyorum genelde çıkmıyo uyuduğu için bende yatırıyorum. 1buçuk saatte bi falan kalkıyo ve 10-15 dk anca emiyo seninki nasıl gece emmesi?
Benim kız hep böyleCanım benim ki 2 3 saatte kalkıyor gece çok aglatmadan emziriyorum gece Benim ki de 15 dk falan emip doyuyor . Altını değiştirip yatırıyorum. Ama günü gününe tutmuyor bazen dün 7 den 12 ye kadar uğraştım gene akşam üstü çok zorlandım uykusuzluk tek başımayım bir de çok sinirliydim kızımı sevemedim bile aklımdan bir sürü şey geçti sonra vicdan yaptım bebeği mi sevemedim içten içe kızdım ona diye .annem aradi ona kızdım eşim geç geldi onunla konusmadim dün benim de sancim tuttu anlayacağın uykusuzluktan:) gece 4 te kalktı 7 ye kadar gene yatmadı bu sefer eşim de uğraştı baya hanfendi şimdi yatıyor.
Yani günde toplamda 50-60 damla falan oluyor dimi her verişte 10 damla veriyorsunuz? Eşim telefonla doktora sorduda günde 3 kere 8 damla mı günde 8 kere 3 damla mı ne demiş bana da fazla geldi biraz ondan sormak istedim kullananlar varsa nasıl kullanıyor diyeBiz kullanıyoruz 10 damla dedi doktorumuz günde en fazla 8 kez dedi biz 5 6 kez falan veriyoruz sanırım
İlk doğumun olacağı için doğal olarak endişelisin canım benim de ilk doğumum oldu ben de endişeliydim ama öyle düşünme herşey çok güzel olacak dua et. Allah ın izniyle bişey olmaz doktorlar müdahale ediyor zaten ters giden bişey olursa. İçini ferah tut sağlıkla al inşallah bebeğini kucağınaKızlar doğum bekliyorum ama içim içimi yiyor.
Ilk doğum olacağı içindir belki. Sürekli vesvese geliyor. Doğum esnasında bir şey olursa diye korkuyorum. Resmen ölüm korkusu geliyor
Dua ediyorum ama geçmiyor.
Bi ben mi böyle şeyler yaşıyorum yoksa herkes de oldu mu, oluyor mu?
Allah korumuş ya dikkat et kendine bol bol dinlen cnmbaşına gelmeyince bilmiyor insan valla bende bilmezdim inşallah tekrar yaşamam çok tehlikeli ve ölümcül birşey allah yavrularıma beni bağışladı
Teşekkür ederim:)Bir arkadaş kullanıyo
Çok memnun Bugun bende alacağım eczaneden
Sorarım
Teşekkür ederim sağolsunGunde 4 defa 8er damla sab simplex
Gunde 1 defa 5 damla biogaia
Veriyorz