- 16 Haziran 2019
- 2
- 0
- 24
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
#1 Nişanlımla ilişkiye giriyoruz adetimin son günleri girdik ve zevk suyu sanırım içime girdi emin değiliz o öyle hissediyor ama boşalmadı içime sadece zevk suyu hamile kalırmıyım lütfen yardım edin
İnşallah kolay bir doğum olur , normal doğummu bekliyorsun?Hastanedeyim kızlar.
6 dakikada bir gelen sancım varmış
Bel ağrısı baya artınca birde aşağıda baskı hissi bir görüneyim demiştim
Doktor sancılar başladı takip edelim demiş. Burdayım şimdi..
Amin canımKızlar bugün öğlen sezeryanla doğumum var dua edin bana ve bebişe inşallah hayırlı haberlerle dönerim Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Ayyy maşallahİnşallah kolay bir doğum olur , normal doğummu bekliyorsun?
Benim de 1 saat önce suyum geldi, şu an bel ve kasık ağrısı çekiyorum, arada şiddetleniyor sancılar.
Dayanabilirsem 7 gibi giderim hastaneye
Artık hastane benle dalga geçiyor. Sen hâlâ doğurmadın mi diye. Sanci var ama ne açılma, ne su ne de nişan var.39+0 dan merhaba ☺ Bizde hala tık yok dün kontrolümüz vardı 3300gr ,50cm olmuş ☺Sancı açılma yok.. bende artık bebeğimin göbek bağı düşsün diye beklemek istiyorum
Merhaba tebrikler.Allah guzel guzel buyutmeyi nasip etsin. sancilar belden kasiga yayilan adet agrisi gibi mi yoksa karinin kasilip kalmasi mi oluyorKizlar merhabalar, son gunlerde takip edemedim burayi, gecen hafta dogum yaptim. Hikayem soyle, bayramin ikinci gunu gece bir bucuk gibi benim oglani tuvalete goturdum, sonra bir baktim sancim var, geri yatamadim, dedim yine yalanci sancilardan heralde ama bir bekleyeyim. Ilk 6-7 dakikada bir geliyordu sonra 4-5 dakikada bire indi, baktim gecmiyor dedim atrik dogurucam heralde. Gittim ilik bir dus aldim, kafamda kuruyorum sabah sekize kadar idare edersem oglani okuluna birakiriz biz oradan hastaneye gideriz boylece esim de rahat rahat yanimda olur dogumda diye. Tabi bu benim planim, bir baktim sancilar bir anda 2-3 dakika aralikla gelmeye basladi, ve 30 saniye falan suruyor. Hastaneyi aradik, yola ciktik, sabah 6:30 gibi vardik, beni odaya aldilar, tansiyon falan baktilar, serum yolu falan actilar, doktor muayene etti, 8 cm aciklik var. Epidural istedim cunku sancilar yogundu, derken benim ikinma hissim geldi. Esime oglani cikar odadan okuluna gotur dedim, baktim doktor onlugunu giyiyor, bebek geliyor epidurale vakit kalmadi dedi. Cok tuhaf oldum o zaman, agliyor gibiyim ama gozumden hic yas gelmiyor, bir yandan ikinmaya calisiyorum bir yandan doktorlara ingilizce agri kesici veremezmisiniz, yapamiyorum diyorum, bir yandan Turkce Allah`im yardim et diye dua ediyorum, neyse bi 10 dakika icinde bebek doguyor, kordonu esim gittigi icin ben kesiyorum. Esim geldi bebegi gordu, sasirdi, hastaneye girmemizle dogum arasi bir saatti. Iki gun hastanede kaldik, geceleri esim oglanla eve gecti, cok sukur sorunsuz gecti hersey. Darisi tum bekleyenlerin basina olsun.
Güzel haberlerini bekliyoruzHastanedeyim kızlar.
Haber ver mutlaka inşallah kolay bir doğum olurİnşallah kolay bir doğum olur , normal doğummu bekliyorsun?
Benim de 1 saat önce suyum geldi, şu an bel ve kasık ağrısı çekiyorum, arada şiddetleniyor sancılar.
Beklemek çok sıkıcıArtık hastane benle dalga geçiyor. Sen hâlâ doğurmadın mi diye. Sanci var ama ne açılma, ne su ne de nişan var.
Bizim de bugün 2. Günümüz bikaç gün daha kullanımca belli olur heraldeDüzelme var mı bizde YÖK 2 gün oldu
Biz kullanıyoruz 10 damla dedi doktorumuz günde en fazla 8 kez dedi biz 5 6 kez falan veriyoruz sanırımgünaydın herkese sab simplex gaz damlası kullanan var mı günde kaç defa ve kaçar damla veriyorsunuz
Çok çok geçmiş olsun şimdi iyi olmana sevindim, hiç duymamıştım böyle bir şeydoğum çok kolay oldu doğumdan sonra iyi şeyler olmadı canım atoni geçirdim yani rahim kasılıp küçüleceğine kaburgama çıktı çok zor bi süreçti allahtan vücudum tedaviye yanıt verdi..
Hadi bir avazda kurtul inşallahHastanedeyim kızlar.
Allah hayırlısı ile kurtarsınKızlar bugün öğlen sezeryanla doğumum var dua edin bana ve bebişe inşallah hayırlı haberlerle dönerim Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Bugün doğuran doğurana kolay sağlıklı bir Doğum ve Bebiş diliyorum Suyun foşurt diye mi geldiİnşallah kolay bir doğum olur , normal doğummu bekliyorsun?