merhabalar ve günaydın evet sağol canım biraz daha sakin oluyor insan bu hamilelikde sadece 1 kere kan verdim meselaMerhaba hoşgeldin ve hayırlı olsun ne güzel tecrübelisin şimdi :)
şimdiden gidebilirsin canım yada arkadaşında dediği gibi 10 gün daha bekleyip kalp atışlarını duyabilirsin bebeğin. şimdi gitsen kese görünür muhtemelen ve kan alırlar değerlerini görmek için progesteron artışına felan bakarlarKızlar ben de 5+1 haftalık hamileyim. Acaba ilk doktor randevusu ne zaman olmalı?
Ben de kendimi biraz bastırdım geçen hafta çarşamba kan vermiştim bi de bu sabah verdim. Buarada hastalığlm gecikince idrar testi yaptım orada çıkmadı sonra kan testinde çıktı. Herkeste farklı oluyor demekkimerhabalar ve günaydın evet sağol canım biraz daha sakin oluyor insan bu hamilelikde sadece 1 kere kan verdim mesela
ama bebek heyecanı yine aynı
Amin canım InşAllah bu sürecimizi birlikte sağlıcakla atlatalım InşAllahOo nerdeyse aynı her şeyim gönlünce olsun canm her şey inşallah ben de haftaya randevu aldm
Hoş geldin hayırlı olsunMerhaba bende çarşamba öğrendim kan değerim 2431 çıktı bugünde tekrar kan verdim inşallah hepimiz sağlıcakla alırız kucağımıza bebeklerimizi
Merhaba bende çarşamba öğrendim kan değerim 2431 çıktı bugünde tekrar kan verdim inşallah hepimiz sağlıcakla alırız kucağımıza bebeklerimizi
Hos bulduk aranızda keseyim görebilen varmı acaba sabırsızlıkla bekliyorum ilk ultrason çıktısını almadan eşime söylemek istemedim nasıl soyleyecegimide bilemiyorum şuan siz nasıl söylediniz
eğer acele etmesem pasta flnda yaptırabilirdim çok güzel fikirler var internette, bardağın içine yazabilirsin çayı fln içtikten sonra görür vs ben dayanamadım hemen söyledim o gün içinde halledebileceğim buyduHos bulduk aranızda keseyim görebilen varmı acaba sabırsızlıkla bekliyorum ilk ultrason çıktısını almadan eşime söylemek istemedim nasıl soyleyecegimide bilemiyorum şuan siz nasıl söylediniz
Merhaba hoşgeldin aramıza hayırlı olsun değerin çok iyi maşallah bakalım bugün kaç çıkıcak:)Merhaba bende çarşamba öğrendim kan değerim 2431 çıktı bugünde tekrar kan verdim inşallah hepimiz sağlıcakla alırız kucağımıza bebeklerimizi
Ben geçen hafta Çarşamba gittim canım keseyi göremedik kan sonucum 6381 çıktı doktor haftaya görürürz dedi perşembe tekrar gidicez kese için bakalım inşallah görürüz.Hos bulduk aranızda keseyim görebilen varmı acaba sabırsızlıkla bekliyorum ilk ultrason çıktısını almadan eşime söylemek istemedim nasıl soyleyecegimide bilemiyorum şuan siz nasıl söylediniz
Umarim görebilirsiniz tatlım merakla bekliyorum bende :) kaç yıldır evlisiniz:)Ben geçen hafta Çarşamba gittim canım keseyi göremedik kan sonucum 6381 çıktı doktor haftaya görürürz dedi perşembe tekrar gidicez kese için bakalım inşallah görürüz.
1 sene 4 ay oldu 6 aydır deniyorduk :)Umarim görebilirsiniz tatlım merakla bekliyorum bende :) kaç yıldır evlisiniz:)
Çok güzel olur ama videoya çek bence :) bende hastaneye gittim kan verdim çıkınca emzik aldım sonra kırtasiyeden kalpli kutu aldım onun içine idrar test sonucumu emziğimi birde bebek ayakkabısı vardı onu koydum salonumuzu süsledim işten geldi zaten ben buna bi gün önce sana süprizim olcak yarın diyodum oda anlamış biraz ben öyle deyince :) Sonra işten geldi gel sana hediyemi vercem dedim salona götürdüm ama telefonu bi yere koydum kaydediyodu :) verdim kutuyu açtı bu ne dedi bende güldüm hadi canım inanmam dedi ben ağlamaya başladım kandırma beni dedi bende ağlayarak yemin ederimki dedim sonra vaaaaayyy vaaaaayyy allahım sana şükürler olsun diye bağırdı sarıldı hemen bana öyle söyledim :)tasarimcibayan güzel yöntem :) ben canım hamile olduğumu öğrenmeden önce künefe çekmişti yani rüyamda görmüştüm bayada böyle dalgası geçti yok ya bizden bişey olmaz filan diye bir kunefeci var sevdiğimiz orda hesap kutusunun içine koyayım diyorum eğer bi an önce ogrenebilirsem :) nasıl olur sizce :)
Teşekkür ederim canım ben de bu cumartesi gitmeyi düşünüyorum bakalım :)Ben cumartesi yani tam 5+0 da gittim keseyi gördü iki hafta sonra çağırdı kalp atışı içinyani geç gitmek mantıklı hepsi birden çıkar ama ben dayanamadım herşeyin yolunda olup olmadığını öğrenmek istedim
Makarnasever hoşgeldin aramıza :) doktor randevusu sana bağlı ben öğrendiğim ilk gün gittim tüm değerlerime bakılsın genel olarak başkaca bı sıkıntı var mı yok mu diye 10 gün sonra kontrol randevusunda keseyi gördüm
Ohh ohh maşallah 10bin çok iyi bi değeer :) sat kaçtı canım? Benimde perşembe 6bindi şimdi 20bin olmuştur kesinÇekmeyi düşünüyorum :) sonuçlar geldi tam tamına 10000