2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Merhaba hamile olduğunu öğrenen taze annişler bende bir kaç gün önxe öğrendim testle hamileliğimi kan verdik salı günü tekrar randevumuz var.. seneye ramazan bayramına inşallah ailemiz 4 kişi olacak. şuan bir kızım var 20 aylık. Allah hepimize sağlıcakla kucağımıza almayı nasio etsin bebişlerimizi

Kızlar bende çarşamba hastaneye gittiğimde 5+4 olacak inşallah karından keseyi görürüm. Benimde sadece yakın arkadaşlarım biliyor ailelere söylemedim keseyi bi göreyim ona gore karar vericem inşallah
bizde daha kimseye birşey demedik bütün gün annemleydim zor tuttum kendimi

Hoşgeldin canım, kan değerin kaç çıktı? Birde sat kaç?

hayırlı olsun canım bebeğin kesesi hcg 1500 ü gördükden sonra görülür yani daha minimum bir haftan var bunun için .. 5 haftaya doğru görülüyor genelde

canım kan değeri farklılık gösterebilir sakın kıyaz yapma. benimki bat +3 de hcg 1230 çıkdı.
sat 30 ağustosdu
folik asite başladınmı? ona başlayabilirsin şimdisen
Yok kıyas yapmak için sormadım canım. Perşembe doktora gidicem ben daha gitmedim benim beta hcgde 6381 çıktı 23 ağustos sat.

Merhaba hoşgeldin ve hayırlı olsun ne güzel tecrübelisin şimdi :)

Ben bebek yapmaya karar verdiğimzde folik aside başlamıştım , gebelikten 3 ay önce başlanmasını tavsiye ediyorlar , onun dışında beta hcg gerçekten herkeste farklılık gösteriyor bunu bu forumda çok iyi anladım :)

Off kızlar benimde ödüm kopuyo dış gebelik falan olucak diye baya geç olucak benim gitmem de size doktor kaç gün sonra gel dedi bana kese mesede demedi 15 gün sonra gel dedi hoş işime geldi ikisini birden görürüm ama bekledikçe korku sardı

Canım ben çarşamba gittim haftaya gel kese gözükür dedi Perşembe gitcez bakalım.

Ben cumartesi yani tam 5+0 da gittim keseyi gördü iki hafta sonra çağırdı kalp atışı için yani geç gitmek mantıklı hepsi birden çıkar ama ben dayanamadım herşeyin yolunda olup olmadığını öğrenmek istedim

Makarnasever hoşgeldin aramıza :) doktor randevusu sana bağlı ben öğrendiğim ilk gün gittim tüm değerlerime bakılsın genel olarak başkaca bı sıkıntı var mı yok mu diye 10 gün sonra kontrol randevusunda keseyi gördüm

Canım neden olumsuz düşünüyosun ki ? Hiç olumsuz düşünme bence . Her şey çok güzel olacak inşallah

günaydın kötüyü getirme hiç aklına canım hep iyi düşün bir bildiği vardır doktorunun o herhalde sana kalp atışlarını dinletecek hemen bebeğin daha iyi ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…